Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1137972 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Funny
« Válasz #6560 Dátum: 2010. november 30. - 23:27:23 »
Én mindig mondtam, hogy a történelem legtöbb nagy alakja skizofrén volt. Íme a bizonyíték!  ;D

Zseniális ez az egész. Képtelenség, hogy valaki ezt komolyan írta. Mármint a könyvet. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6561 Dátum: 2010. december 01. - 07:46:55 »
De a vicces, hogy egy napja senkinek se esett le, hogy egy marha beszédes nevű felhasználó kezdetek óta szándékosan szívatja őket, és mindenki beszopta. Az első kb. négynél még én is. De úgy tűnik, kaine-nek meg zozinak se tűnt fel. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6562 Dátum: 2010. december 01. - 09:54:06 »
De, feltunt, csak a trollkodas szerintem nem vicces.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6563 Dátum: 2010. december 01. - 10:41:21 »
Ezt nem nevezném trollkodásnak, az egész eddig marha szórakoztatóan ment. És célja is volt azon túl, hogy beszóljon, sőt, nem is szól be, hanem szándékosan generáltatja másokkal az olyan kommenteket, amiket lentebb is beraktunk. Ha az összes troll ilyen lenne, épeszű ember is bemehetne az index fórumára.
Plusz ez a Con Storm sokkal okosabb, mint látszik. És a jelek szerint imádja az óvatos információcsepegetetést és a finom utalgatást. És ha megnézed, marha elegánsan csinálja végig.
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 01. - 10:43:11 írta talgaby »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6564 Dátum: 2010. december 01. - 11:07:52 »
Ben, jókat röhögtem ezeken a csirkéken!  :hehe: :lol:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6565 Dátum: 2010. december 01. - 12:06:53 »
Ezt nem nevezném trollkodásnak, az egész eddig marha szórakoztatóan ment.
"In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community [...], with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response [...]" (wiki)
Idézet
Plusz ez a Con Storm sokkal okosabb, mint látszik. És a jelek szerint imádja az óvatos információcsepegetetést és a finom utalgatást. És ha megnézed, marha elegánsan csinálja végig.
Persze, vannak okos trollok is. Mindenesetre én nem tűrném meg egy közösségben magammal.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6566 Dátum: 2010. december 01. - 12:56:18 »
Engem is megtűrsz két fórumon is magad mellett. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6567 Dátum: 2010. december 01. - 13:36:06 »
Rezeg is a léc néha.  :hehe:
Igazat adok zozinak: én is bannolnám azonnal innen. Gyerekes baromság, amit művel.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6568 Dátum: 2010. december 01. - 13:45:40 »
Engem is megtűrsz két fórumon is magad mellett. :)
Még. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6569 Dátum: 2010. december 01. - 15:30:43 »
Zseniális ez az egész. Képtelenség, hogy valaki ezt komolyan írta. Mármint a könyvet. :D
Egyetértek.
Pedig én akartam az első magyar mitológiai sci-fi fantasyval előrukkólni.
Na mindegy, a képregényben talán még lehetek első.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6570 Dátum: 2010. december 01. - 18:09:31 »
mozgólépcső trükk:
 ;D ;D ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6571 Dátum: 2010. december 01. - 21:11:47 »
Láttam már ilyen videót, de ki kéne próbálni. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6572 Dátum: 2010. december 01. - 22:28:32 »
Ki kéne próbálni. :)
Hát igen, nagy buli lenne, csak az a gáz, hogy nállunk olyan bisztonsági őrök vannak, akik már akkor letepernek ha ellentétes irányú mozgólépcsőre szállsz fel... :uhoh:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6573 Dátum: 2010. december 01. - 23:01:53 »
Igen, erről van személyes tapasztalatom is. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #6574 Dátum: 2010. december 02. - 06:07:05 »
Jó poén.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6575 Dátum: 2010. december 02. - 07:44:53 »
Igen, erről van személyes tapasztalatom is. :)
Na várj, ezt most hogy képzeljük el? "T. Zoltán budapesti lakos a tegnapi nap folyamán megkísérelt felgyalogolni a lefelé tartó mozgólépcsőn a [eltávolítva] bevásárlóközpont második emeletén. A helyszínen lévő biztonsági alkalmazottak azonnal a helyszínre siettek és még a tette véghez vitele előtt őrizetbe vették T. Zoltánt. Az eljárás folyamán kialakult összetűzés során fény derült arra, hogy T. Zoltán egy pingvinmintás pólót visel, melyet a földalatti L.I.N.U.X. mozgalom jelképével azonosítottak, így a lehetséges veszélyhelyzet miatt az eljáró biztonsági alkalmazottak kénytelenek voltak erőszak alkalmazása mellett megbilincselni T. Zoltánt. Később a helyi fogdába kísérték a gyanúsítottat, hogy átadják őt az illetékes informatikai hatóságoknak, ám időközben T. Zoltán gyanúsítottnak egy, a motozás során véletlenül nála hagyott mobiltelefon segítségével sikerült betörnie a [eltávolítva] bevásárlóközpont számítógépes hálózatába és lekapcsolni az áramellátást, továbbá kinyitni a fogda ajtaját. Ezután T. Zoltán a sötétséget és az általa okozott zűrzavart kihasználva sikerült elmenekülnie a helyszínről. Később, miután a [eltávolítva] bevásárlóközpont informatikai csapatának sikerült visszanyernie az irányítást a rendszer felett, kiderült, hogy T. Zoltán az összes háttérképet lecserélte egy számítógép-monitort megfúró pingvinre, és a központi szerveren létrehozott egy partíciót, melyen a szervezetének nevével ellátott operációs rendszert telepítette azzal az üzenettel, hogy »Ez talán nem fog hárompercenként kifagyni.« A rendőrség azóta nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást T. Zoltán gyanúsított ellen. Kérdésünkre azt felelték, egyelőre csak a mozgólépcső ellentétes oldalán közlekedés vádjával, lévén az utána elkövetett informatika bűncselekmények súlya az első kihágás mellett szinte jelentéktelen és a lehetséges bírósági ítéletet sem befolyásolná érezhető mértékben. Ezen kívül megkérik alakosságot, hogy amennyiben látják T. Zoltánt, azonnal rohanjanak oda a legközelebbi rendőrhöz vagy érmés nyilvános telefonhoz. Nem javallott a mobiltelefonjuk használata, mivel a gyanúsított bizonyítottan képes azokat távolról feltörni és a hívást átirányítani."

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6576 Dátum: 2010. december 02. - 14:29:27 »
Az a mozgólépcsős jó volt. :D
Talgaby:  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6577 Dátum: 2010. december 02. - 16:28:44 »
Gyerekként egyszer én is kipróbáltam, nyakon is ragadott az őr, de olyan durván, hogy az utasok egyhangúlag hurrogták le, hogy mekkora állat. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6578 Dátum: 2010. december 02. - 16:30:40 »
Bocsáss meg de igaza is volt. Ha netalántán egy mozgólépcsős akrobatának baja esik, az üzemeltetőt, a lépcsőnek helyet adó áruházat stb. helyet úgy megbüntetik, hogy attól kódulnak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6579 Dátum: 2010. december 02. - 16:32:45 »
Én nem haragszom. :) Akkor sem értettem, miért vannak az emberek úgy felháborodva, csak úsztam az árral.  :hehe: