Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1136365 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Funny
« Válasz #8320 Dátum: 2011. október 07. - 05:31:13 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8321 Dátum: 2011. október 08. - 16:06:34 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8322 Dátum: 2011. október 08. - 17:49:56 »
Fantasztikus! Több, mint emberi.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8323 Dátum: 2011. október 08. - 21:27:08 »
-Fiam, azt csiripelték a madarak hogy te füvezel....
-Anya, szerintem meg te szívsz ha a kis madarakkal beszélgetsz...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8324 Dátum: 2011. október 09. - 10:49:49 »
Tudom inkább a videójáték topicba illene, mert az Arkham City promója, de nézzétek meg.  ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8325 Dátum: 2011. október 09. - 13:51:16 »
Érdekes. ;D

Más.
A női logika.

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg? "Te" vagy "Ön"?
Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik.
A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy.
A férjemnek két szeretője van - Kati és Andrea. Kati üzleti úton van.
Erre én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?"
Andrea: "Ismerjük egymást???"
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8326 Dátum: 2011. október 09. - 14:41:38 »
 :lol: :lol: Ez tetszett. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #8327 Dátum: 2011. október 09. - 17:43:24 »
Nagyon nagy.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #8328 Dátum: 2011. október 09. - 22:22:55 »
Bár az egész vicces, az utolsó 20 másodpercért külön érdemes megnézni. :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8329 Dátum: 2011. október 10. - 18:29:59 »
A helyedben megkérdezném a szüleimet, hogy megnyugtatásképpen erősítsenek meg, hogy nem ez után kaptad a neved.  ;D Az a rész, amikor okosan elrágja a villanyvezetéket, betette a kaput. Bár én láttam a 80-as évek végén olyan cápa-filmet, amelyben Orca, a gyilkos cet rágyújtotta a házat a főhősre.  :surp: ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8330 Dátum: 2011. október 10. - 19:49:08 »
Csak az nézze meg aki rendelkezik elegendő humorérzékkel
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/340581_460s.jpg

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #8331 Dátum: 2011. október 10. - 23:06:25 »
Az a rész, amikor okosan elrágja a villanyvezetéket, betette a kaput.
Meg mikor bebokszolja az üveget. :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8332 Dátum: 2011. október 12. - 00:38:12 »
For Ju:

;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #8333 Dátum: 2011. október 12. - 11:54:14 »
Jelentés: oké
Nyelvezet: na ilyen egyikük száján sem jönne ki. :D De még Edwardéból sem. ;D

Egyébként én nem értek egyet ezzel a nagy Twilight-utálattal. Az új vámpírkép nem is lenne rossz, és majdnem annyira újraírja a szabályokat, mint annak idején Anne Rice tette. Inkább azzal van baj, hogy egy normális történetet nem tudtak köréépíteni és nem tudták jól megírni. Ne a filmekből induljatok ki, azok úgy el vannak szúrva, ahogy csak lehet. :) De a vámpírkép, amit a könyvek bemutatnak, rendben van. Sőt, ha az írónak lenne egy kis motivációja hozzá, tovább lehetne vinni őket Anne Rice-nál is. Csak ahhoz persze kéne egy közepesnél jobb író. ;D Rice nagy újítása ugye az volt, hogy a vámpírok lelkét és gondolkodását fogta meg, azt mutatta meg, hogyan gondolkodhat valaki, aki többszáz éve él az éjszakában. Azzal, hogy a Twilight vámpírok gyakorlatilag tudnak járni a fényben, ki lehet bővíteni az előző kört. Hogyan gondolkodhat valaki, aki többszáz éve él? Akár beilleszkedhet a társadalomba is, többé-kevésbé nyíltan, vajon ezt hogyan élné meg? Mit gondolna a világról, ha nem lenne az éjszaka óráira korlátozva? Hogyan őrizné a titkát? Egyáltalán őrizné-e a titkát? És így tovább... szerintem szuper ötlet :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8334 Dátum: 2011. október 12. - 12:31:48 »
Na de csillog a bőre???

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8335 Dátum: 2011. október 12. - 12:51:43 »
Ju: Oké, de igazából bármely koncepcióból ki lehet hozni egy remekművet egy jó író segítségével. Vagy akármilyen jó koncepciót el lehet rontani, ha nem egy megfelelő ember alkotja. Filmekben mondjuk jó példa lehet erre a Casablanca, ami egy nagyon jó film mind a mai napig, mégis, amikor Pamela Andersonnal újraforgatták, egy akkora hulladék lett tök ugyanaz a sztori, hogy rágondolni is rémes.
A Twilightban egyébként szerintem nem azt utálják, hogy emo vámpírok nyavalyognak benne és gyilkolják egymást egy olyan csajért, akinél egy kartonlapnak izgalmasabb személyisége van, hanem az, hogy van egy történet, amiben emo vámpírok nyavalyognak egy kartonlapnál is unalmasabb csaj felett, viszont mindenki azt akarja lenyomni a torkukon, hogy ez a világ legjobb dolga, mert tini lányok visongatnak tőle.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8336 Dátum: 2011. október 12. - 13:52:39 »
hanem az, hogy van egy történet, amiben emo vámpírok nyavalyognak egy kartonlapnál is unalmasabb csaj felett, viszont mindenki azt akarja lenyomni a torkukon, hogy ez a világ legjobb dolga, mert tini lányok visongatnak tőle.
Jó meglátás. :) Engem igazából soha nem érdekelt, hogy a tinilányok mitől visítanak. (öö, ezt most ne értsétek félre... ;D) Ezért nem is gondoltam soha, hogy le akarják nyomni a torkomon h ez milyen menő. Mondták, hogy a könyv jobb, mint a film, úgyhogy elolvastam, aztán nem volt más olvasnivalóm és végigolvastam. Az utolsó 2 könyv már olvasható volt. Az előtte lévőknél én 16 évesen is jobban írtam. :D

Na de csillog a bőre???
Mindenkinek ez marad meg... ;D Van, aki egy sötét bőrű elffel kereste degeszre magát. Nem nagy különbség. :D

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #8337 Dátum: 2011. október 12. - 15:29:43 »
Mindenkinek ez marad meg... ;D Van, aki egy sötét bőrű elffel kereste degeszre magát. Nem nagy különbség. :D
Jelentem, nekem az maradt meg, hogy van egy csaj, akinek a nyakára jár (majdnem szó szerint) egy vámpírsrác azzal a dumával, hogy:
"vigyázz velem, tartsd távol magad tőlem, mert bajod eshet!" A csaj végig egyszer nem megy oda a sráchoz semmivel, mindig a gyerek megy a csajhoz és mindig ugyanezzel a dumával.
Apám, ha egyszer megint szingli leszek, bevetem ezt a technikát, mert egy női olvasónak sem tűnt fel ez a kis baki... szóval működik. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8338 Dátum: 2011. október 12. - 18:43:10 »

Veszélyes munka Pókember bácsikájának lenni

Frank Castle tragédiájának valódi felelőse

http://www.letsbefriendsagain.com/archive/

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8339 Dátum: 2011. október 12. - 19:23:22 »
Egyébként én nem értek egyet ezzel a nagy Twilight-utálattal. Az új vámpírkép nem is lenne rossz, és majdnem annyira újraírja a szabályokat, mint annak idején Anne Rice tette. Inkább azzal van baj, hogy egy normális történetet nem tudtak köréépíteni és nem tudták jól megírni. Ne a filmekből induljatok ki, azok úgy el vannak szúrva, ahogy csak lehet. :) De a vámpírkép, amit a könyvek bemutatnak, rendben van. Sőt, ha az írónak lenne egy kis motivációja hozzá, tovább lehetne vinni őket Anne Rice-nál is. Csak ahhoz persze kéne egy közepesnél jobb író. ;D Rice nagy újítása ugye az volt, hogy a vámpírok lelkét és gondolkodását fogta meg, azt mutatta meg, hogyan gondolkodhat valaki, aki többszáz éve él az éjszakában. Azzal, hogy a Twilight vámpírok gyakorlatilag tudnak járni a fényben, ki lehet bővíteni az előző kört. Hogyan gondolkodhat valaki, aki többszáz éve él? Akár beilleszkedhet a társadalomba is, többé-kevésbé nyíltan, vajon ezt hogyan élné meg? Mit gondolna a világról, ha nem lenne az éjszaka óráira korlátozva? Hogyan őrizné a titkát? Egyáltalán őrizné-e a titkát? És így tovább... szerintem szuper ötlet :)
Részemről a napban járással semmi baj nincs, az még tetszik is ugyanúgy, hogy éreznek. De a fénylő bőr már tényleg gáz.
Bevallom, én láttam mindhárom filmet, sőt úgy tűnik, megyek a 4. premierjére is, mert megígértem (és inkább az, mint valami más, amit még inkább nem néznék meg), + elolvastam az első könyvet is, hogy megértsem, mire ez a nagy hajcihő... és fogalmam sincs. Az első könyv marha unalmas, az 500-ból kb 140 oldalt élveztem ténylegesen, ez is az volt, amikor magát a világot próbálták bemutatni. De a többi rész... unalmas. Rossz. Egyszerűen nem értem, mi ez a nagy felhajtás a könyv és Edward körül. Sőt, azt sem értem, hogy ez a bige hogy nem került még sárga házba, mert az első rész alapján végig az volt bennem, hogy ez egy klinikai eset. Szóval... A filmek és az általam olvasott könyv alapján az egész egy nagy rejtély. De legalább találtam egy olyan lányt az ismeretségi körömben, aki osztja a nézeteimet. :)