Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092212 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #5420 Dátum: 2010. december 17. - 21:44:59 »
Rendben, köszi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5421 Dátum: 2010. december 18. - 14:41:31 »
Na már haza is értem a Hungarórol.
Egész frankó rendezvény volt, a Holfényesek marha nagy akciókkal jöttek ki, kábé 5000 spóroltam egyetlen figurán (az ominózus Dante "babán", ami kib*szottúl gyönyörű). Kaine-től megvettem a Vampirellát, amit még nem olvastam végig, de marha jónak tünt.
Marha sok animés volt kinnt, javarészt elég gyatrák de azért volt pár amelyik pöpecűl nézett ki.
Ja, és a 501-esek is nagy számban (nem az enyémben  ;)) képviselték magukat, és még egy Piramisfejjel is összefutottam (és túléltem!).
Képek hamarosan.
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 18. - 16:16:45 írta Todd »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5422 Dátum: 2010. december 18. - 17:34:22 »
Nah gratulálok Todd a figurádhoz ;)
Képeket meg gyorsan tölcs fel, főleg a holdfényes figurák, figurád, a légió és piramisfej érdekel.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5423 Dátum: 2010. december 18. - 21:37:55 »
Én is kinéztem a HC-ra és hihetetlenül jól éreztem magam. Rengeteg új képregénnyel tértem haza. Elég sokan voltak, de szerencsére a hely nagyságának nem volt az a szardínia érzésem. Igazából ekkorra tömegben mangásokat most láttam először és egyáltalán nem zavart ( hallod Ben? :) ), sőt elég jól néztek ki egy-ketten a lenge ruháikban.  8) Ráeszméltem, hogy mennyire nem ismertem a fiatalságnak ezt a részét, és egyáltalán nem olyan szörnyűek, ahogy Ben leírta őket, sőt ! Rengetegen mászkáltak ingyenöleléses táblákkal, ami szintén tetszett. A programok is tetszettek nagyon. Elég sokáig elidőztem egy wii-s táncversenyt nézve, most láttam ilyet először és jót nevettem, remekül szórakoztatott már a nézése is. Én is láttam a Piramisfejet, de a Darth Vader is nagyon kúl volt. Nagyon jó hangulatú HC volt, nekem egy igazi élmény volt és jó érzés volt ennyi képregényest együtt látni.  ;) Bánhatja, aki nem volt ott.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5424 Dátum: 2010. december 18. - 22:52:42 »
Engem a ruhatár elég rendesen felidegesített, de azon kívül nem volt rossz.
Szerzemények:
Bilal: Dec. 32, Négy?
Marvel Extra
Berlin
Buborékhámozó 3
FF antológia 3
Két pókemberes különszám
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5425 Dátum: 2010. december 18. - 22:58:15 »
Én is kábé egy órája értem haza, felcipekedéssel együtt. Előtte még kivittem a Komikonba az ő cuccaikat is.
Szerintem is tök jó buli volt, és épp a képregényesek voltak viszonylag kevesen, mert féltek egy mangás bulitól, pedig sokkal jobb volt, mint bármelyik eddigi Hungarocomix. Mondom ezt úgy, hogy tényleg nem sok képregényes jött el, úgyhogy eladásból biztos nem döntöttem rekordokat. Viszont az eddigi Hungarók úgy teltek, hogy bejöttek az emberek, mentek egy kört, megvették, amit akartak, aztán hazamentek. Itt ellenben simán el lehetett nézelődni akár több órát is. Rengeteg árus volt, akik nem csak mangákat, animéket árultak, hanem bármiféle Japán kultúrális cuccot, a ruháktól, CD-ken (zenén) a teáig - sőt, japán teaház is volt. Az emeleten a holdfényesek szerepjátékoztak ezren - sosem láttam ennyi szerepjátékost egy helyen :) a mangások pedig egyáltalán nem a sztereotip sikítozó kislányok voltak (néhány persze igen), hanem tényleg olyanok, akiken látszott, hogy ugyanolyan örömet éreznek ebben a szórakozásban, mint mi a képregényekben. Lelkesek voltak, kedvesek, nem volt velük semmi baj.  ;)
Az emeleten sorakoztak a fali X-Box játékok, plusz kivetítőn is volt bunyós játék, én akkor is tök jól éreztem volna magam, ha csak nézelődni megyek ki.

Szerzemények:
Igazság Ligája 2
Pinkhell
Death Note 9
(Asterix már elfogyott sajnos).

Találkoztam pár ismerőssel azért: Psycho, Todd, talgaby, Bubó, néhány "elveszett" emberrel, és megismertem killingjoke-ot is.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 18. - 23:01:29 írta kaine »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5426 Dátum: 2010. december 18. - 23:39:56 »
Öööö én a képregényesekbe a mangásokat is beleértettem :-[ , ezért írtam, hogy tök jó volt látni , hogy ilyen sok ember érdeklődik a téma iránt.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5427 Dátum: 2010. december 18. - 23:55:25 »
Oké, ez állandó félreértés lesz. :) A lényeg, hogy rengeteg életvidám fiatal volt ott, és a sok eddig ismert életunt, 15 évesen megkeseredett marha mellett tök jó volt látni, hogy azért sokan vannak ilyenek is. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5428 Dátum: 2010. december 19. - 00:01:32 »
Maximálisan egyetértek veled! ;) Ezért is volt ilyen jó a hangulat, szinte végig mosolyogtam, vagy nevettem valamin.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5429 Dátum: 2010. december 19. - 00:07:45 »
Oké, ez állandó félreértés lesz. :) A lényeg, hogy rengeteg életvidám fiatal volt ott, és a sok eddig ismert életunt, 15 évesen megkeseredett marha mellett tök jó volt látni, hogy azért sokan vannak ilyenek is. :)
Ööö... múú?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5430 Dátum: 2010. december 19. - 00:17:50 »
Tehenek?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5431 Dátum: 2010. december 19. - 09:43:14 »
Marha.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5432 Dátum: 2010. december 19. - 13:13:38 »

Ez tényleg jó volt.  :D Jókat mosolyogtam a sok "hibbant" kölykön...
Még soha nem voltam ilyen mangás/animés rendezvényen, de egynémelyik jelmeztől lehasaltam.  :oh:
Volt egy kiscsaj, aki n' avi-nak volt bemaszkírozva - nekem ő volt a No. 1. !
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #5433 Dátum: 2010. december 19. - 13:16:06 »
Nálam a leggázabb a szörős lábú miniszoknyás csávó volt, remélem ezt nem gondolta komolyan.
A legjobb meg a rézbikinis elf csaj.
Szerintem a képeket átküldöm Sepinek, és akkor majd meg tudjátok mind nézni.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5434 Dátum: 2010. december 19. - 13:22:14 »
Töltsd fel imageshack.us-ra, oda gyorsan felmegy, és egyszerűen be tudod linkelni. ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5435 Dátum: 2010. december 19. - 13:33:44 »
Nekem mind1, hova töldöd fel a képeket Todd, csak mutasd már meg öket ^^

Todd

• Pókfej
« Válasz #5436 Dátum: 2010. december 19. - 13:58:58 »
Oké, itt az első dózis.
http://img822.imageshack.us/gal.php?g=sam1899j.jpg
Íme a második, ennek a 2. képén van a szerintem best of Cosplay, és itt van a leghátborzongatóbb is, de azt úgyis megtaláljátok.
http://img703.imageshack.us/gal.php?g=sam1908jav.jpg
Ja bocs, Kani, de a figuráról még nincsenek jó minőségű képeim, csak egy mobilos.
http://img840.imageshack.us/img840/1899/img20101218001edit.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 19. - 18:54:24 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #5437 Dátum: 2010. december 19. - 14:25:01 »
Jók a képek . Köszönjük.
Nagyon sajnálom , hogy nem lehettem ott , régóta szeretnék már egy -két fotót a Star Wars-os srácokkal.
Jó buli lehetett, lányom biztosan jól érezte volna magát,de majd a legközelebbin.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5438 Dátum: 2010. december 19. - 14:28:36 »
Köszi a gyors feltöltést Todd, jó képek, volt ott minden, az elfektől a navikig^^
A figuráról meg majd lőhetnél pár élesebb képet is, de nagyon jól néz ki  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5439 Dátum: 2010. december 19. - 14:59:56 »
Szóval összebútoroztál a birodalmiakkal?  ;D