Én is kábé egy órája értem haza, felcipekedéssel együtt. Előtte még kivittem a Komikonba az ő cuccaikat is.
Szerintem is tök jó buli volt, és épp a képregényesek voltak viszonylag kevesen, mert féltek egy mangás bulitól, pedig sokkal jobb volt, mint bármelyik eddigi Hungarocomix. Mondom ezt úgy, hogy tényleg nem sok képregényes jött el, úgyhogy eladásból biztos nem döntöttem rekordokat. Viszont az eddigi Hungarók úgy teltek, hogy bejöttek az emberek, mentek egy kört, megvették, amit akartak, aztán hazamentek. Itt ellenben simán el lehetett nézelődni akár több órát is. Rengeteg árus volt, akik nem csak mangákat, animéket árultak, hanem bármiféle Japán kultúrális cuccot, a ruháktól, CD-ken (zenén) a teáig - sőt, japán teaház is volt. Az emeleten a holdfényesek szerepjátékoztak ezren - sosem láttam ennyi szerepjátékost egy helyen

a mangások pedig egyáltalán nem a sztereotip sikítozó kislányok voltak (néhány persze igen), hanem tényleg olyanok, akiken látszott, hogy ugyanolyan örömet éreznek ebben a szórakozásban, mint mi a képregényekben. Lelkesek voltak, kedvesek, nem volt velük semmi baj.

Az emeleten sorakoztak a fali X-Box játékok, plusz kivetítőn is volt bunyós játék, én akkor is tök jól éreztem volna magam, ha csak nézelődni megyek ki.
Szerzemények:
Igazság Ligája 2
Pinkhell
Death Note 9
(Asterix már elfogyott sajnos).
Találkoztam pár ismerőssel azért: Psycho, Todd, talgaby, Bubó, néhány "elveszett" emberrel, és megismertem killingjoke-ot is.