Hát látom a bürokrácia jól kilövi az értelmes megoldási lehetőségeket

Ha a papírt a bejárathoz közel tennénk, szerinted elolvasnák azok,
Több papírra gondoltam. Elég lenne arra a 20-30 embernyi távolságra végig tenni. Persze könnyen lehet, hogy nem törődnének vele.
A probléma abból adódik
Nem azt nem értem, hogy miért vagyunk baromi sokan, és azt maximálisan el is fogadom, hogy ki kell állni a sort, és az is világos, hogy nem engedhettek át egyszerre ennél több embert. (Sőt megkockáztatom, ha nem lett volna a bal ág, kellemes tempóban haladt volna a sor, mert a beléptetők dolgoznak mint a villám

).
A kialakulással vannak bennem kérdőjelek, próbálom rekonstruálni részben a korábbi hozzászólások alapján:
- először jönnek az árusok balról, plusz pár korai vevő
- felteszem az árusok nem állnak jelentős időt sorban, mert gyorsan átjutnak, tehát a bal oldal is lényegében vevőkből áll
(ez megválaszolná az előző kérdésemet, hogy miért van "eladói sor" - lényegében nincs)
- majd jön valaki, és beáll jobbról?!?!? Nem szól neki senki, hogy merre van a sor vége?
Vagy tévedek valahol?
Tehát tény és való, hogy - mivel a bürokrácia nem hagy más lehetőséget - a második sor kialakulását kell megakadályozni, akár a sorban elől állók részéről (felteszem régi motorosok zömében, tehát eléri őket egy esetleges kérés a neten, hogy figyeljenek oda), akár a szervezők részéről arra a kritikus 2-3 órára és 2 alkalomra amíg "megtanulja" a tömeg.
Esetleges trükk lehet, hogy az eladókat kérjük meg, hogy álljanak jobbról, és akkor talán csak egy sor alakulna ki, ha tényleg az érkezési irány a meghatározó, és nem a trükközés.
Na mindegy, én csak ötletelek, őszig majd csak kitalálsz valamit