Szerintem is állati jó volt a börze, mondjuk a legtöbbetekkel csak pár szót tudtam váltani. Külön jó volt látni, hogy többeknek mondott valamit a pólóm és nem csak én lelkesedtem érte ennyire. (A hangulathoz hozzátartozik, hogy egy késői karácsonyi ajándék volt a legjobb barátnőmtől és 2 napja kaptam meg, pont időben a börzére.

)
Szóval, jól éreztem magam, egy élmény volt. Apropó, fotó van rólam?

(jó lenne

)
Elég sok emberkével végre élőben is találkoztam
Hmm, velem is, csak én nem tudtam róla.

Legközelebb szólj nyugodtan, hogy te vagy te.

Ja ,meg egy kávét Ju-nak.
Dícsértelek is érte rendesen egész délelőtt.

(Nekem összefolytak az órák, bocsi... amikor először eljutottam odáig, hogy megkérdezzem az időt, már fél 1 volt.

)
A sorban állás az kegyetlen. Az hogy balról is állnak iszonyúan lassítja a bejutást. Kellene oda valami kordon az őszi börzére. 
Nem csodálom, hogy tolakodott mindenki, mert tényleg rengeteget álltatok sorba. Megértem, de nekünk sem segített, hogy egyszerre 3 felől akartak bejönni.

Remélem, anyukám nem csuklott egész nap

A kordon ötletet támogatom, én is felvetettem Petinek, hogy valami hasonlót kéne eszközölni elég hamar.
Utólag is köszi Kaninak, hogy gondolt rám és hozott nekem szendvicset (nagyon finom volt!

), illetve Meronak a kávéért (legközelebbre kell egy Garfield póló...), és Venomnak a nőnapi csokiért (jobban nem is választhattál volna, a marcipán és a konyakmeggy a két kedvenc bonbonfajtám... valami álomfinom volt!), nameg Tominak a csoportos szendvicsezésért. Mind figyelmesebbek voltatok, mint amit érdemelhetek, köszönöm.