Bocsesz, sajnos az utóbbi időben én is le vagyok kicsit terhelve (kutyaharapástól kezdve volt itt minden), nem nagyon jut időm fórumozni, de ahogy látom itt a főoldalon sem volt egy kumma szó róla (csak ott oldalt valahol alul az Események címszó alatt, amit kb. szerintem a többség nem is néz meg, vagy nem teker le addig vagy nem vesz észre)...
A Kilencedik.hu is ahogy láttam csak pár nappal korábban jelezte, hogy lesz ilyen esemény....előtte pár nappal írtam Mano-nak is (választ azóta sem kaptam), hogy nem-e hirdetik meg az eseményt, mert Zoli lelépett Szegedről kb. 2 évre külföldre (neki is írtam még szeptemberben, azóta sem válaszolt, úgyhogy őt már nem is zaklattam ezügyben). Amúgy beküldtem nekik egy cikket is kb. 1.5 éve, ami azóta sem került ki (legalább annyit írhattak volna, hogy sz*r munka, ezért nem rakjuk ki, mert ezt elfogadnám indokként)...szerintem az ő generációjuk valamennyire kiöregedett (család, munka egyéb lefoglalja őket).
Jól jegyezd meg amúgy Gabi, november 2-3. szombatján van mindig a fesztivál....illetve a facebookon van még egy olyan csoport, hogy Szegedi képregényes események...ahonnan esetlegesen tájékozódhatsz...