Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1088248 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #9320 Dátum: 2014. november 09. - 21:06:34 »
Úgy tűnik az álláspontok mit sem változtak a legutóbbi óta. Mero még mindig görcsösen ragaszkodik e téveszméhez.  :hehe:
Ez a mi (Wife&I) álláspontunk. Attól ez még nem téveszme. Csak álláspont.  :drama: :shifty:
Felhívlak.
De közben nehogy sört igyál, mert még randinak minősül ;D
Közben életem párja felhomályosított hogy egyikünk se fogyasztott alkoholt, egyik alkalommal se.  :P
Na, de Ju, Meronak felesége van, meg különben is ott neki hetero élettársnak Ben! :hehe:
Édes?hármas.
Na, de Ju, Meronak felesége van, meg különben is ott neki hetero élettársnak Ben! :hehe:
Akivel szintén nem randiztak, mint tudjuk...  :lol:
Nem, ott egyből szex volt.  :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9321 Dátum: 2014. november 09. - 22:48:55 »
Sajna erről most lemaradtam. Teljesen elszállt a netem egészen tíz perccel ezelőttig, és mire sikerült telefonon megérdeklődni, hogy hol és mikor, már sütőben volt az ebéd, utána meg már nem láttam értelmét befutni másfél órával később. :(

Ju

• Pókfej
« Válasz #9322 Dátum: 2014. november 10. - 09:56:50 »
Közben életem párja felhomályosított hogy egyikünk se fogyasztott alkoholt, egyik alkalommal se.  :P

Csak azért mulatok rajta, mert én alapból ritkán iszom alkoholt, a párom meg még ritkábban, úgyhogy... érted, hova akarok kilyukadni. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9323 Dátum: 2014. november 10. - 10:12:12 »
Hát bánom, hogy munkahelyen rohadtam, szívesebben lettem volna veletek.
Rég beszélgettem veletek igazán, ezek a börzei pár perces összefutások nem az igaziak.

talgaby kifogásai mindig nagyon szórakoztatóak. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #9324 Dátum: 2014. november 10. - 10:18:29 »
talgaby kifogásai mindig nagyon szórakoztatóak. :D
Írjunk belőlük stripet :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9325 Dátum: 2014. november 10. - 12:08:45 »
tg: nagyjából akkor hangzott el a "talgaby már biztosan nem jön" mondat. Meglephettél volna. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9326 Dátum: 2014. november 10. - 13:58:16 »
Igen, meg. Marhára nem úgy terveztem a vasárnapomat. :-\

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9327 Dátum: 2014. november 17. - 10:00:56 »
Szóval… egész nap otthon otthon (márming Szegeden) voltam szombaton, de ez az infó, hogy akkor volt a képregényfesztivál, nekem teljesen kimaradt. Legalább jó volt?

Ju

• Pókfej
« Válasz #9328 Dátum: 2014. november 17. - 11:01:33 »
Te gaby, nem vagy egy egész kicsit szétesve? :uhoh: :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9329 Dátum: 2014. november 17. - 12:55:14 »
Igazából nem. Nos, nem jobban a szokásosnál. (Tényleg nem volt netem vasárnap… mint kiderült, a UPC buherált valamit a hét közepén a helyi elosztónál, és az nem működött normálisan… Azóta két kihagyásom is volt, de azt ígérik, msot már rendbe szedték.)
De erre a szegedi dologra még haloványan sem emlékeztem, hogy akárhol szó lett volna róla. Máskor Damir tele szokta kürtölni a fórumot vele, most megnéztem, és oldalakkal ezelőtt volt egy rövidke üzenet. Más fórumokon, pláne a NewGenen, amit két szegedi vezet, meg semmi. Se fórumon, se hírekben. :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9330 Dátum: 2014. november 17. - 14:13:48 »
Kicsit látszott a látogatottságon is, hogy alul volt reklámozva.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9331 Dátum: 2014. november 17. - 15:30:05 »
Nos, nem jobban a szokásosnál.

Így már értem. :D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #9332 Dátum: 2014. november 17. - 21:27:35 »
Bocsesz, sajnos az utóbbi időben én is le vagyok kicsit terhelve (kutyaharapástól kezdve volt itt minden), nem nagyon jut időm fórumozni, de ahogy látom itt a főoldalon sem volt egy kumma szó róla (csak ott oldalt valahol alul az Események címszó alatt, amit kb. szerintem a többség nem is néz meg, vagy nem teker le addig vagy nem vesz észre)...
A Kilencedik.hu is ahogy láttam csak pár nappal korábban jelezte, hogy lesz ilyen esemény....előtte pár nappal írtam Mano-nak is (választ azóta sem kaptam), hogy nem-e hirdetik meg az eseményt, mert Zoli lelépett Szegedről kb. 2 évre külföldre (neki is írtam még szeptemberben, azóta sem válaszolt, úgyhogy őt már nem is zaklattam ezügyben). Amúgy beküldtem nekik egy cikket is kb. 1.5 éve, ami azóta sem került ki (legalább annyit írhattak volna, hogy sz*r munka, ezért nem rakjuk ki, mert ezt elfogadnám indokként)...szerintem az ő generációjuk valamennyire kiöregedett (család, munka egyéb lefoglalja őket).
Jól jegyezd meg amúgy Gabi, november 2-3. szombatján van mindig a fesztivál....illetve a facebookon van még egy olyan csoport, hogy Szegedi képregényes események...ahonnan esetlegesen tájékozódhatsz...
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 17. - 21:38:43 írta D-TOX »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9333 Dátum: 2014. november 17. - 22:13:22 »
Damir, én egy hétig se tudok megjegyezni dolgokat, nem hogy egy évre. FB-m meg nincs. Eddig eléggé bízhattam ha másban nem a NewGenben, most ez a nagy hallgatás kissé fura volt. Még a Délmagyarban is csak egy kis bekezdés volt az események alatt, szinte nulla publicitás.

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #9334 Dátum: 2014. december 03. - 11:16:27 »
Jöttök Hungarocomixra? Akkor itt a lehetőség, hogy jól berendeljétek az EpicLine akciós csomagokat!

ollépeti

• Grizzly
  • *
« Válasz #9335 Dátum: 2015. január 18. - 21:53:12 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a márciusi képregénybörzén be lehet majd szerezni a Polgárháború képregényeket?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9336 Dátum: 2015. január 19. - 00:47:23 »
Helló!
Használtan általában mindig vannak.

ollépeti

• Grizzly
  • *
« Válasz #9337 Dátum: 2015. január 19. - 17:03:42 »
Oké, köszi! :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #9338 Dátum: 2015. február 02. - 00:17:28 »
Szegedi képregénybörze 2015

Áprilisban, ha minden rendben megy, újra megrendezésre kerül a szegedi képregénybörze a Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában (Kálvária Tér 7.). A tervek szerint 2015. 04. 11-én (szombat) tartjuk idén ezt a képregényes összejövetelt.
További infókat itt,
a kilencediken: http://www.kilencedik.hu/szegedi-kepregenyborze-2015/
,
az esemény facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/669870553122639/

illetve a Szegedi képregényes események facebook-csoportban találhattok illetve kérhettek.
Az információkat idővel majd pontosítani fogom.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9339 Dátum: 2015. február 02. - 22:23:16 »
Marvel Klub, Febr. 15-én 13h-kor a sophieben bisztróban.
Mindenkit sok szeretettel.  :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül