Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092306 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #4860 Dátum: 2010. május 21. - 18:24:25 »
Én megyek.:)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4861 Dátum: 2010. május 21. - 19:11:02 »
Akkor gyorsan egy "Ki jön fesztre?" sor? :D

Benya-

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4862 Dátum: 2010. május 21. - 19:20:30 »
Amúgy Jun 12. - én lesz valami nagy Komikon rendezvény a Symában.
De ez nem Komikon rendezvény, ezt a Holdfényesek csinálják. ;) Különben is a Komikon már nem a Holdfény boltban van.
Nem-e?? Hát hol? Jó tudom, a gugli a barátom :)
Akkor gyorsan egy "Ki jön fesztre?" sor? :D

Benya-

Benya-VTomi-

venom75

• Pókfej
« Válasz #4863 Dátum: 2010. május 21. - 19:23:06 »
Sajnos nálam úgy alakult , hogy nem tudok menni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4864 Dátum: 2010. május 21. - 19:31:07 »
Benya-VTomi-Zozi
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4865 Dátum: 2010. május 21. - 19:39:27 »

Benya-VTomi-Zozi-Todd

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4866 Dátum: 2010. május 21. - 20:07:30 »
Én nem megyek.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4867 Dátum: 2010. május 21. - 20:13:07 »
Nem-e?? Hát hol? Jó tudom, a gugli a barátom :)
VI. Király utca 38.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4868 Dátum: 2010. május 21. - 20:54:41 »
Benya-VTomi-Zozi-Todd-Tom Fireheart-

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4869 Dátum: 2010. május 22. - 12:00:42 »
Sajna énse vagyok ott  :'(

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4870 Dátum: 2010. május 22. - 14:02:41 »
Én már haza is értem, elég langyos volt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4871 Dátum: 2010. május 22. - 18:13:36 »
Semmi extra beszámoló . Tessék kiönteni a lelketek. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4872 Dátum: 2010. május 22. - 18:50:07 »
Mivel nagyon későn feküdtem le, tovább akartam aludni, nyitás után akartam érkezni egy órával. Erre elfelejtettem, mikor kezdődik, és véletlenül egy órával korábban mentem, mint terveztem. A sor amúgy nem volt valami nagy, csak a gödör tetejéig ért, mikor odaértem. Bent már nem tűnt olyan nagynak a tömeg, ott úgy éreztem, kifejezetten kevesen jöttek el (de amúgy cosplayes mangás tinilányból rengeteg volt). Tettem 1-2 kört, megnéztem az újdonságokat, aztán dumáltam egy kicsit pár emberrel. Megnéztem két előadást, az első valami képregénynéző program bemutatója volt, az nem tetszett, de nyilván nem is én voltam a célközönség (elég szájbarágósan magyaráztak). A másik program, amin részt vettem, egy beszélgetés volt egy indiai karikaturistával, az nem volt rossz, bár szerintem elég semmitmondó dolgokról volt szó (mondjuk az idő is szűkös volt, mert egyrészt lassan beszélt, másrészt fordították is). Két tombolahúzást végigvártam, hátha nyerek egy Lencsilány-kötetet vagy egy Lencsilányos pólót barátnőmnek, de nem. Ez egy másik olyan pontja a rendezvénynek, amin javítani kellene, naaagyon lassan haladt, minden nyertesért húzni kellett vagy hússzor. Szóval annyira nem jött be, elég korán eljöttem. Tomi asztalánál viszont mindig volt nyüzsgés, én úgy láttam.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4873 Dátum: 2010. május 22. - 19:00:42 »
Én is hazaértem, szerintem nem volt rossz a fesztivál. Kingpin-es pólóban voltam, úgyhogy nem csak a feszten, de az utcán és a metrón is promóztam kicsit a kiadót. ;D Megvettem amiket akartam, dumáltam kicsit, és most először végre nyertem a tombolán is. Lehetett választani, hogy "mit nyerjek", én Aleksandar Zograf: Elhasznált világ című kötetét választottam. Szerzeményeim

venom75

• Pókfej
« Válasz #4874 Dátum: 2010. május 22. - 20:58:54 »
Remélem a Buborékhámozóból marad még börzére is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4875 Dátum: 2010. május 22. - 22:18:04 »
Voltam én is, szerintem se volt rossz, de olyan nagy szám se volt. Jobb lett volna, ha lett volna mit venni, de amik megjelentek, azok nemigazán érdekeltek... De legalább kikapcsolódtam, tudtam beszélgetni ismerősökkel, ez is jó.:) Ja, meg végre kipróbálhattam a Nintendo Wii-t, igaz pont egy verekedős játékot (Naruto) lehetett csak kipróbálni, ami nemigazán Wii-re való szerintem... :roll: Valami alap sportjátékot kellett volna hozniuk rá, az jobban bemutathatta volna a mozgásérzékelős irányítás feelingjét...  Tombolán meg persze naná, hogy nem nyertem.:) Egy idő után meg is untam ott ácsorogni, hagytam a francba.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4876 Dátum: 2010. május 22. - 22:53:57 »
Én megvettem a Hellboyt. És láttam cosplayes őrölt mangás csajokat. Igazából külföldön biztos egyértelműbb, hogy ha cosplayest lát az ember. Csak arra lettem figyelmes, hogy egy csapat lány nagyon hülyén néz ki. :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4877 Dátum: 2010. május 22. - 23:10:19 »
Hetaliások voltak, és bizonyos szempontból kicsit aggaszt, hogy engem nem lepett meg a jelenlétük. Bár én a tavalyi börzén is csak ránéztem a rohamosztagosokra és nyugtáztam a ottlétüket. Kicsit kezdek eltávolodni a valóságtól...
A fesztivál részemről egész jó volt. Az ottlétem hét órájából vagy négyet szerintem a FuMaX standja mellett töltöttem, ami így visszanézve engem is meglep, de vmiért most jól esett a változatosság kedvéért a keleti képregényekről is beszélgetni egy kicsit. SZerencsére bőven 10e Ft alatt maradtam a végén, de így is szereztem Lencsilányt, Hetaliát (gyakorlatilag ezért mentem ki), Bóni és Tim újabb kalandjait (meg ezért), a hármas és négyes Donald zsebkönyvet, egy háromnegyed évfolyam '89-es Miki Egért (ami rockdj szerint nem ritka, én meg eddig csak nála láttam az elmúlt években ennyit), a Móra-féle Donald-könyvekből a hiányzó kettőt, meg persze Tomitól két Garfieldot. Kellemes volt az ott töltött idő, nem volt tömeg, de nem is volt kihalt, lehetett érezni, hogy van egy kis élet is ott (és a csodatörténés szempontjából Vladi perceken keresztül ecsetelt nekem egy olyan rendezvényt, amiről csak pozitív véleménye volt). Meg szerintem már kellett is ez, nagyon be voltam már bábozódva az elmúlt másfél hónapban.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4878 Dátum: 2010. május 22. - 23:15:27 »
Bóni és Tim kalandjait én is megvettem. :D Meg kaptam Tomstertől matricát. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4879 Dátum: 2010. május 22. - 23:57:29 »
MOST értem haza.  :P Baromi sűrű nap volt nekem. Az asztalokat már tegnap este kocsira pakoltuk, ma reggel indultunk ki vele. Már fél 8-ra ott voltunk, amikor kiderült, hogy a lift mindenhol megáll, csak éppen a kellő szinten nem, így minden darab asztalt és széket a hosszú lépcsőn kézben kellett levinni. Ez nagyjából meg is határozta, hogy 9 helyett jó fél 10-re kerültek ki az asztalok a helyükre. Közben én fordultam még egyet a székekért, így olyan 10 körül értem el a saját asztalomhoz.
A feszt jó volt, rengetegen jöttek beváltani Y-os ígéretüket, és ahhoz képest, hogy újdonságom nem volt, egészen sok könyvet el is adtam.
Venni alig tudtam valamit, mert kevés olyan újdonság volt, ami érdekelt is volna, de egy Bóni és Tim újat azért vettem. :)
Aztán 6-kor pakolás, majd lépcsőn fel vagy 60 fordulóval, két kocsis forduló székekkel, majd asztalokkal, végül haza felhozni a megmaradt cuccokat
De már lezuhanyoztam, jobban érzem magam. :) Szerencsére a két segítőn kívül még ketten segítettek, de így is ennyi ideig tartott.
Szerintem nem voltak kevesen, csak tömeg sem volt. Azért sem, mert egész jól eloszlott a tömeg, meg azért sem, mert kevesebb kiadó jött el, szellősebb volt a hely bőven. De nálunk még 5-kor is folyamatosan voltak vevők, érdeklődők. A webshop címét is sokan kérdezték, mintha (most nagyon jól volt reklámozva a fesztivál, alighanem nagyon sok olyan volt ott, aki még sosem látta ezeket a könyveket, nem is tudott róluk) egy csomót akarnának venni, csak nem számítottak rá, és nem volt náluk annyi zsé.  :)