Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092205 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

D-TOX

• Rinó
  • **
Re:Képregényes események
« Válasz #5320 Dátum: 2010. november 05. - 00:13:20 »
Én megyek! Csak sajnos főleg délelőtt leszek ott, mert délután érettségi találkozóm lesz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5321 Dátum: 2010. november 05. - 09:52:45 »
Én is, bár nem tudom, délelőtt vagy délután. Délután több időm lenne, de az engem érdeklő előadások meg délelőtt lesznek.
És nem, mindkettő nem játszik.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5322 Dátum: 2010. november 05. - 12:30:14 »
Én is megyek. Valószínű lenézek délőtt is egy kicsit, de inkább délután tervezek ott lenni. Meg BuB is jön elvileg, illetve asszem Adrian Darco, plusz Nihil is ígérte.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5323 Dátum: 2010. november 05. - 13:31:03 »
BuBbal kéne beszélnem úgyis, remélem szól majd, hogy ő az.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5324 Dátum: 2010. november 05. - 13:43:38 »
Csak nem akarja vinni TF-ket, amiket mindig nekem kell elhozni a nyomdából? Amúgy majd max megmutatom neked, hogy ki ő pontosan. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5325 Dátum: 2010. november 05. - 14:00:12 »
Remélem, akarja!  :D Oké!  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5326 Dátum: 2010. november 05. - 15:49:22 »
Én is megyek, bár még kicsit göthös vagyok, de addigra csak javulok már...
És a Tf-eket is viszem, valszeg szerdán betudok mégegyet adni a nyomdába, azután már csak Dokin múlik, hogy eltudja e hozni. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #5327 Dátum: 2010. november 05. - 18:09:33 »
Képeket készítsetek ....sajnos én oda nem jutok el , de megnézném milyen.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5328 Dátum: 2010. november 06. - 00:00:43 »
Idézet
azután már csak Dokin múlik, hogy eltudja e hozni.

Ja tényleg, elvileg nálam lesz legalább az egyik, szóval nem is kell BuB, megmutatom én... ;D

Venom: képek csak akkor lesznek, ha hoz valaki gépet. Nekem sajna nincs digitális fényképezőm, nem tudom a fórum szegedi különítményéből van-e valakinek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5329 Dátum: 2010. november 06. - 12:23:51 »
Mást is szeretnék vele beszélni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5330 Dátum: 2010. november 06. - 13:17:18 »
És a Tf-eket is viszem, valszeg szerdán betudok mégegyet adni a nyomdába,
Megkérdezhetem, hogy min ügyködsz?  :) Mert ez a mondat elég érdekesen hangzik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5331 Dátum: 2010. november 06. - 16:02:43 »
Csak az én számomra. ;D
Mivel, sztem anno már mondtam, hogy egy pár, (ha majd a pénztárcám is engedi, valszeg még többet) Hzs-s Transformers honosítást kinyomtatok egy nyomdában. úgy voltam vele, hogy ha Januártól tényleg nem lesz semmi havi újság, akkor erre így befektetek, hogy "legyen valami olvasni valóm" Nyerészkedni nem akarok vele, ezt már mondtam sok mindenkinek, csak saját célra megy, amúgy is elég borsos ár, 24 oldalért 1500 ft, nem hiszem, hogy olyan sokan fizetnének érte, meg ugye nem is az én "melóm" , így azzal meg végképp nem, majd talán ha oda jutok, akkor az Ulti Sixet is megpróbálom így megcsinálni, azt majd lehet meghírdetem. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5332 Dátum: 2010. november 06. - 16:13:00 »
És jó a minősége? Vagy nem túl kicsi a felbontás hozzá? Mert ez nem rossz ötlet, és lehet hogy én is beáldoznék valami ilyesmire.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5333 Dátum: 2010. november 06. - 16:25:40 »
nekem nagyon tetszik.
És dokinak is bejött, ő mondott vmit hogy vmi fura, de én nem láttam, valszeg a rózsaszín lepel miatt a szemem előtt. ;D
Egyedül még a papírral van bajom, azt még kicsit vastagnak tartom, most szerdán elvben megint megyek, majd viszek egy Panini-s cuccot mintának, hátha van ahhoz hasonló minőségben, meg olyan vékonyságban is.
Ja még anniy szépség hibája van, 24 oldal és így a borító belső oldalára is van nyomva a képregény oldalból, meg hogy néha a dupla oldalakkal nem tok mit kezdeni,így vagy 26-28-asra kell kitolnom, akkor viszont még egy papír ívvel több és még 200 ft-al drágább...
Az első nyomásnál úgy oldottam meg, mint a Panini, hogy elforgattam, nem akartam többet adni 1500-nál, főleg egy próba nyomásnál...

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5334 Dátum: 2010. november 06. - 16:51:38 »
Idézet
És dokinak is bejött, ő mondott vmit hogy vmi fura, de én nem láttam, valszeg a rózsaszín lepel miatt a szemem előtt.

A doki a dupla oldalra mondta, hogy fura, mert elég kicsi lett így egy oldalra nyomva. ;) Meg az árára mondta, hogy egy kicsit sok...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5335 Dátum: 2010. november 06. - 17:01:17 »
Ha egy oldalra nyomják a duplaoldalakat, akkor nyomdába cipelés előtt szét kell vágni az oldalt.  ;) A borító belső oldalára meg ki kell találni valamit. Csinálj magadnak egy levelezési rovatot oda.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5336 Dátum: 2010. november 06. - 18:22:28 »
Szétvágtam, de nem jött ki sehogy se úgy 24-re, 28-ra meg nem akartam, egyelőre.
De ahogy elnéztem a következő részeket lesz jó pár dupla oldalas rész, főleg az All Hailben, szóval ott muszáj lesz 28-ra összeraknom, akkor ott valszeg minden alter borító is helyett fog kapni ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #5337 Dátum: 2010. november 06. - 18:34:21 »
Már én is gondolkodtam ilyenbe , de nem mertem megkérdezni a nyomdát. Nem kötöttek bele a jogdíj vagy valami másba?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5338 Dátum: 2010. november 06. - 19:03:14 »
...majd talán ha oda jutok, akkor az Ulti Sixet is megpróbálom így megcsinálni, azt majd lehet meghírdetem. ;D
De ez így nem lenne... khm... szabályos. :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5339 Dátum: 2010. november 13. - 18:45:05 »
Na szóval, meg volt a szegedi fesztivál is. Szerintem jó volt, nagyobb helyen volt megtartva mint tavaly, és sikerült szert tennem egy Új Marvel Extrára is. Az egyetlen amit sajnálok, hogy az új Kázmér és Hubára már nem jutott pénzem, annak a beszerzését inkább meghagytam a Hungaróra. De legalább jókat dumáltunk kaine-al, BuB-al, tg-vel, honfival, meg Adrian Darco-val. Ja és végre személyesen is megismertem D-Tox-ot, épp ideje volt már, elvégre ő is arrafelé lakik, mint én. :)
Ja és Venom75-nek üzenem, hogy csak az ő kedvéért lenyúltam a céges fényképezőgépet és csináltam pár fotót, ezeket majd fel fogom tenni a mediafire-es megosztómra és be fogom linkelni ide, legkésőbb hétfőn. ;)