Na végre van egy kis időm írni!
10-re mentem a könyvtárba, s relatíve elég sokan voltak nyitáskor (legalábbis szerintem).
Sok ismerőssel találkoztam, megismertem Sámson dokit, Kaine-t, meg még egy-két embert.
Köszönöm Kaine-nek a sok F4-et és egyebeket. Beszereztem az Új Marvel Extrát is, remélem jól muzsikál majd, s lesz folytatása. Kicsit beszélgettünk is Tomival, elárult nekünk 1-2 dolgot, reméljük sikeres lesz a következő év is, s minden terv megvalósul.
Vladival és Ákossal is találkoztam, velük is beszéltem picit, plusz megkaptam tőlük a Comicsinvestről kért képregényeket. Ha lesz erőm, készítek mindenről képeket.
Ami még viccesebb, hogy délután osztálytalálkozóm volt (5 éves), és kiderült egyik osztálytársam szintén ott volt a Somogyiban ezen a rendezvényen (igaz Ő délután). Megmutattam neki a Vertigo-kötet, amit egy másik osztálytársamnak vittem ajándékba a találkozóra. Mondtam neki miért nem vette meg a köteteket, mert igazán jutányos áron adták őket. Azt mondta, hogy fel sem tűnt neki, hogy ilyen olcsón adják, pedig lehet így megvette volna azokat (megakadt a szeme egyébként a Vertigokon).
Legközelebb kaine tegyetek ki valamilyen óriási hirdetőtábát, hogy VERTIGO-kötetek olcsón eladók!!!
Egyébként ez az osztálytársam egy Hidegbéke-képegényt és Dr. Sör Kálmán könyvet/kötetet vett.
Fényképeket készítettem, de bedöglött a kép, így csak 6 fotó maradt meg. Nem ízlettek az elemek a masinának, pedig készültem, hogy mennyi fényképet készítek majd.
Délig maradtam, majd Talgabyval és Sámson dokival hazajöttünk.
Reméljük jövőre is lesz folytatása az eseménynek, s akor is ott lesz majd a Kingpin-kiadó!