Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092186 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #5920 Dátum: 2011. február 20. - 12:27:14 »
Azóta én is gondoltam már rá, hogy nem iztos, hogy bennek jó ötlet volt adni egy miniatűr ARC reaktoral ellátott figurát. :lol:
Nagyón jó volt a klubb, talán az eddigi legjobb, nagyon sokan voltunk (nem mindenki egyszerre, de felváltva simán voltunk vagy 20-an).
Miután Mero-ék elmentek még Talgaby, kaine, zozi és Sepi társaságában részletesen kielemeztük a képregényemet, amiért igen hálás vagyok nekik.
Jut eszembe tg. tudsz olyan rovásírásos fontot, amiben vannak rovásírt számok is?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5921 Dátum: 2011. február 20. - 12:30:27 »
Rekordbuli volt: vagy 15-en összejöttünk! :) Ezért vándoroltunk sokat, mert sehol sem fértünk el. Végül a Mekiben volt két 6-os pult, ahol már nagyjából egymással szemben is volt hely. Nagyszerű volt a hangulat, megkaptam végre Bentől kamaszkorom egyik abszolút kedvenc filmjét DVD-n, amit sehol sem lehet megszerezni igazán, plusz szereztem tőle közel 80 Pókembert is. :)
Todd képregényét ízekre szedtük, szegény, szerintem többet soha nem fog bele ilyesmibe.  ;D
Résztvevők: Ben, Todd, Benya, Kanaszta, Sepi, Farek, Mero, Marslakoo, zozi, Micho, Psycho, Mikka, talgaby, + valaki, akinek nem tudom a nicknevét, és én. Oké, ez 16.
Vicces módon, senki sem akarta tudni, hogy mi lesz a 4. kiadványom az idén, úgyhogy ez a jótékony homályba merült.  :D Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy úgyse mondtam volna el, és ezt mindenki jól tudta, csakhogy... elfelejtettem valamit. Egy apróságot, aminek következtében akár el is mondhattam volna.  ;D Most már mindegy.  :D

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #5922 Dátum: 2011. február 20. - 12:31:54 »
Oké Ben, nyertél, benéztem. :)
Szóval kaptál egy mini arc reaktoros vasember figurát. Az tényleg nem semmi, és szerintem se kellett sokat győzködnie Merónak a népet. :)

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Todd

• Pókfej
« Válasz #5923 Dátum: 2011. február 20. - 12:41:13 »
Todd képregényét ízekre szedtük, szegény, szerintem többet soha nem fog bele ilyesmibe.  ;D
Mint te is mondtad, meg igazából én is tudom, ez még semmi ahhoz képest, amit majd a megjelenés után fogok kapni. ;D
Minden amin most átmentünk, és majd kijavítok, annyival kevesebb fogást fog adni a fanyalgó önkéntes műszakértőknek.

Ja kaine, a Jusko féle festett Tomb Raider-el teszel egy próbát?
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 20. - 12:46:46 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5924 Dátum: 2011. február 20. - 12:46:48 »
Nagyszerű volt a hangulat, megkaptam végre Bentől kamaszkorom egyik abszolút kedvenc filmjét DVD-n

Részletes elemzést kérek.  :)

A vidit sikerül feltölteni?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5925 Dátum: 2011. február 20. - 12:55:58 »
Kölcsön kellett volna kérnem, hogy elolvassam.  :headscratch: De egyelőre, vagyis idén még biztosan nem.
Részletes elemzést kérek.  :)
Oké, még ma csekkolom. :)
Idézet
A vidit sikerül feltölteni?
Persze. Csak még nem tudom, hogy melyik hónapban...

Todd

• Pókfej
« Válasz #5926 Dátum: 2011. február 20. - 12:59:08 »
Kölcsön kellett volna kérnem, hogy elolvassam.  :headscratch: De egyelőre, vagyis idén még biztosan nem.
Az idént azt sejtetem, elvégre elég jól be vagy havazva már így is, majd klubbon kölcsöndom.
A történet maga pofon egyszerű (mondjuk ez még nem feltétlenül baj), de megjelenésre marha gyönyörű.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5927 Dátum: 2011. február 20. - 13:21:12 »
+ valaki, akinek nem tudom a nicknevét
Honfi az xfanzine-ról.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5928 Dátum: 2011. február 20. - 13:32:40 »
Még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem. Kanasztától kaptam valamit amitől nemcsak én de a jelen lévők is lehidaltak szerintem. Nem, nem kankót, de ez is üt. Egy matricát, de pandasztikusatTM. Kani ha van időd be tudod tenni a képet? Egyrészt hogy lássák a többiek, másrészt mert kellene a pólóhoz.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5929 Dátum: 2011. február 20. - 14:03:16 »
Meglepő dolgok történtek.

Kaine , holnap átküldöm honosítva a Tomb Raider képregényt.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5930 Dátum: 2011. február 20. - 14:25:11 »
A többiek már mindent elmondtak a tegnapi klubról, úgyhogy végezetül néhány fénykép:
http://img502.imageshack.us/g/sam1162c.jpg/

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5931 Dátum: 2011. február 20. - 14:35:10 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5932 Dátum: 2011. február 20. - 14:39:03 »
Szijjál gázt. ;D :finger:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5933 Dátum: 2011. február 20. - 14:40:01 »
A gáz rossz. Értem?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5934 Dátum: 2011. február 20. - 14:54:43 »
Látom Bödönman még civilben is téríti a jónépet. ;D True hero! ;D

Az az Ironman szobor meg tök jó lehet.:D Csak vigyázz, Ben, nehogy zozihoz kerüljön a mini ARC reaktor, mert akkor tényleg elszabadul a szkájnet. :shifty:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5935 Dátum: 2011. február 20. - 20:50:25 »
Elfelejtettem említeni, hogy volt még két jó dolog a Klubban: Kani megígérte, hogy megrajzolja az egyik pókemberes novellámat, plusz én hoztam haza Todd mogyorós csokiját.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5936 Dátum: 2011. február 20. - 20:55:37 »
De én lenyúltam Ben-től egy egész zacskó morzsolt mogyorót.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5937 Dátum: 2011. február 20. - 21:03:27 »
Zsír volt a Klub!
Mero, életem legjobb palacsintája volt ;D
Zozi nagyon bátor ember: szenvtelen arccal tűrte, ahogy szinte mindenki zacsiból ki, kézbe be, frissen vett X-Men 25-jét nézegeti...engem a szívbaj kerülgetett (volna, ha az enyémmel történik mindez): és azt se felejtsük, hogy pl. a KFC-ben 4-5 zsírtól csucsogós hambi közepette ment végbe 1-2 adás-vétel. Huh, az én cuccaim megúszták ;D
Bár az Ellenhatás jól össze volt ragadva, a feleségemmel választottuk szét a lapokat (de szerencsére a festék jól bírta, pedig attól féltem, hogy le fog jönni).
A Pókember borítókat tartalmazó könyv nagyon jó volt.
Tomi, én javaslom, hogy a köv. összejövetelre ne Zombis póló legyen a hacuka, hanem Kreuk-os (olyan nekem is kellene)
Hadd, irigykedjenek a Smaliville-t nem nézők ;D Jah, a 4. kötetedről meg azért nem érdeklődtem, mert én komolyan gondoltam az évi 3at, látván/tudván, hogy pl. a Másikat is én is nemrég szereztem be, Ben pedig most.
Sok a könyv, kevés a pénz. De nem akarom én más izéjével verni a csalánt :brow:
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5938 Dátum: 2011. február 20. - 21:14:14 »
Kreukos póló? Nem is rossz ötlet!  :D
Az is a baj a 3-mal, hogy 1-1 jogtulajdonos nagyon nem szereti (főként a nagyobbak), hogy csak 1 könyvet akarsz kiadni, és halálra erőltetik a dolgot. A DC-nél ráadásul van a minimum zsé, amit el kell érni (bár most lemondtak róla a füzetesek visszamondásával), de gondolj csak bele. Jövőre a Marvel már a Titkos Inváziót fogja erőltetni, abból sem tudok majd csak egyetlen kötetet kiadni. Azért se, mert a főmini is 2 könyvnyi, de mellé az Angyalok a mozifilm miatt, stb. Az általad említett problémát inkább azzal próbálom áthidalni, hogy nem lesz mind a 4 Marvel, csak 2. Vagyis, akik csak marvelesek, azoknak kettőre még futni fogja, a többit vegyék meg mások. A Y ugye le van zsírozva, éppen a 4. kötet lesz egészen rizikós.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5939 Dátum: 2011. február 20. - 21:31:38 »
Mero, életem legjobb palacsintája volt ;D

Kinyaltuk ám csontig.  ;D

De én lenyúltam Ben-től egy egész zacskó morzsolt mogyorót.

Meg ittunk egy csomó sunaszaftot.  ;D
Hú vazze ez a fejemben jobban hangzott mint így leírva.  :headscratch: