Én nagyon érdemben nem tudok hozzászólni a Fesztivál sikeréhez, mert ez volt az első képregényes rendezvény, ahol nem volt újdonságom, vagyis számítottam rá, hogy nem lesz nálam tömeg, de ennek ellenére kellemes meglepetésként egészen jól fogytak a régiek is. A feszt fő erénye számomra az volt, hogy totálisan más érdeklődők voltak, mint eddig. Vagyis a Szövetség most elérte, amit kitűzött célként, hogy megismertessük szélesebb körben a képregényeket. Két olyan ember is volt, aki teljes sor Bosszú Angyalait vett, például. Elfogyott mind az 5 Őrszem, amit kivittem (1-3 szokott fogyni belőle), meg ilyenek. Szóval én, kiadóként sikeresnek könyvelem el a bulit.
Hangulatilag olyan volt, mint a Marvel Klubunk a Városligetben.

Bár kicsit tényleg sötét volt (ez nem igaz, csak nem volt túl világos - legalábbis nálam), az bulisnak tűnt, hogy vásárlás után/közben ki lehetett ülni sörözni egyet a haverokkal, aki akart. Az eddigi fesztiválokon mentél egy kört, megvetted, ami kellett, esetleg 1 programon részt vettél, ha érdekelt, aztán mentél haza, ha nem sokkal több érdekelt, de most le lehetett ülni rég nem látott haverokkal, dumálni, átnézni egymás szerzeményeit, ilyesmi.
A Macskanő pedig állati jó volt, nálunk még sosem láttam ennél jobb szuperhős jelmezt. A karmai ki voltak hegyezve, volt nála ostor, és a piros lencséjű szemüveg. A ruha pedig jobb, mint a régi filmes, olyan, mintha a képregényből lépett volna elő. Vele volt egy Batman jelmezes is, neki is jó volt a ruhája, de a maszk tökéletes. Meg is kérdeztem tőlük, hogy saját készítésű-e a ruha, azt mondták, hogy kis segítséget kaptak hozzá. Elhívtam őket az őszi Börzére, hogy ha így jönnek, akkor nem kell belépőt venniük.

Érdekes volt a kézi 3D-s videójáték is.
Szerzeményeim:
Superman-Batman
Ego 2: a fiú
Deveraux 1-4
Ted Davin
Sandman 3
Walking Dead (én is 2000 ft-ot láttam rá kiírva)
Resident Evil tpb (régi)
Strip10
Szellemirtók