Érdemben nem nagyon tudok mit mondani a fesztivál minőségéről, ugyanis kb egész nap a bejáratnál kellett lennem az információs pultnál, kb egy fél órácskára szabadultam el egyszer, a beszűrődő hangok, a hangulat, és az érdeklődés alapján én úgy gondolom kifejezetten rendben volt, én is tapasztaltam hogy az érdeklődők nagy része nem a szűk képregényes réteg képviselői voltak, és meglepett hogy mennyire érdeklődnek a programok, beszélgetések iránt, amenyire tudtam mindenkit útbaigazítottam aki segítséget kért.
Gabyval, Kaine-nel, VTomival és Kanasztával találkoztam innen, sajnos a Vadhajtásból elég kevés fogyott, amit bánok mert aznap láttam hogy baromi jó minőségű, fényes papírra lett nyomva, színes, vastagabb, és ráadásul olcsóbb mint egy havi pókember, és egoizms nélkül mondhatom hogy a tartalom se gyenge, nomindegy, igazából ez is csak azt igazolja hogy a nem képregényes laikusabb közönség érdeklődése baromi nehezen felkelthető, ha nincs az ember mögött egy olyan erős marketing kampány ami közvetlen az ember elé rakja a cuccot hogy hé, van ilyen, bár ezt már eddig is tudtam a tavalyi agaras fesztivál óta. Másrészt a szerzői kiadványok baromi nehezen lépik túl a 100 eladott példányt.
Fél tizenkettőre értem haza aztán olyan egy körül bedőltem az ágyba hótfáradtan.