Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090640 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Képregényes események
« Válasz #140 Dátum: 2008. január 26. - 17:26:32 »
Én egy kölcsön-Prédának elolvastam az első füzetét, és rájöttem, ez nekem kell (pedig itt figyel az angol scan egy dvd-n). A Hush is kéne, de az húzós kiadás. Az  LL-ből meg vettem kettőt próbakébb a Hungaron, és megint rájöttem, hogy ez marha jó. De igazásg szerint a kívánságlistám vagy jó 50e-t kitenne most is, és ez csak magyar megjelenés, hol van a top10 angol tpb még innen... :(

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #141 Dátum: 2008. január 26. - 17:37:08 »
nyerni kell a lottón.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #142 Dátum: 2008. január 26. - 17:48:40 »
sok magyar képregényből volt részlet (még honosítottból is  ;D ),
És melyik volt az?  :D
Nem tudom, annyi volt, hogy már nem emlékszem.
Idézet
Az Ulti X már tavasszal folytatódni fog? Ez jó hír, bár már hallottam, hogy a következő történetek egy része már régen kész van, mert nem tudták eldönteni a Paninisok, hogy kiadják-e vagy sem. Gondolom azt veszi át a Fumax.
Igen, így elég jól lehet haladni, ezért is tudják már tavasszal kiadni.
Kár, hogy nem voltam ott. :( Szívesen megnéztem volna a filmet, akkor ki fog kerülni DVD-n? De azt nem értem, hogy hogy nem kérdezte meg senki Vladitól az elmaradt bejelenteni valót? Én simán megkérdeztem volna.
Azért, mert nem elmaradt bejelentivaló volt. Egyszerűen csak nem kérdezett rá senki. A DVD-ket majd rendezvényeken meg lehet venni, illetve a Bem moziban nyilvánosan is bemutatják majd hamarosan. Egy szombaton, csak azt jegyeztem meg.  :D
Melyik Vas-történet?
Hát nem tudom, azokat kicsit se ismerem. Valami újabb. Első szám.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #143 Dátum: 2008. január 26. - 17:53:28 »
sok magyar képregényből volt részlet (még honosítottból is  ;D ),
És melyik volt az?  :D
Nem tudom, annyi volt, hogy már nem emlékszem.
Pedig te kérdeztél rá. :roll: Nekem kettő ugrik be, egyik a Fantasztikus Négyes eredettörténete, a másik egy rész azokból a Pókemberekből, amiknek az elejére nem került rá a "címke", ahol Harry drogozik. Most csak ezekre emlékszem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #144 Dátum: 2008. január 26. - 17:56:36 »
Hát nem tudom, Vasember és DD? Ezek engem valahogy nem csigáztak fel... :roll: Én jobban örültem volna valami F4-nek vagy az új Holdlovagnak. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #145 Dátum: 2008. január 26. - 18:04:04 »
A DD a Marvel legjobb sorozata ebben az évezredben. Semminek nem örülök úgy, mint annak.  ;)
zozi: ezekre én is emlékszem, de éppenséggel nem azok voltak honosítva. Épp azt mondta, hogy amire rákérdeztem, az megjelent magyarul (az F4 eredete), a drogos sztori pedig szintén. Csak annyit mondott a srác, hogy használt honosításokat is, de végül nem derült ki, hogy mit.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #146 Dátum: 2008. január 26. - 18:20:50 »
Hú nagyon örülök az új megjelenéseknek,főleg a DD-t várom nagyon!Viszont,ahogy már ti is megemlítettétek,ha valaki az összeset be akarja szerezni ahhoz izmos pénztárca kell :D Ha a lotto ötösöm nem jön be,a bútorokat még mindíg eladhatom ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #147 Dátum: 2008. január 26. - 18:25:28 »
kaine: Akkor fogalomzavarban szenvedek. :-[ Azt hittem, azt is honosítottnak nevezzük, ami megjelent magyarul.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #148 Dátum: 2008. január 26. - 21:15:17 »
kaine, a Vas az tpb vagy sima füzet? mert ha tpb, akkor tuti az Extremist most már (fizikai képtelenség, hogy vmelyik mini, egyik olvashatatlanabb, mint a másik). Az egy rohadt jó kis sztori, a v4 első, egyik legütősebb története.

A DD valóban az egyik legjobb sorozat, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

zozi: Nem, a "honosítás" az az a fél(il)legális vmi, amit a különböző oldalak a digitális képregényekkel csinálnak. A többi egyszerűen magyarul kiadott képregény.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #149 Dátum: 2008. január 26. - 22:18:20 »
Én sima füzetet láttam. De attól még lehet, hogy megjelent tpb-ben is. Ám, ahogy láttam, a többi fórumban még nincs bejelentve a dolog, úgyhogy ne nagyon szellőztessétek máshol, hátha még nem akarják annyira nagydobra verni...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #150 Dátum: 2008. január 27. - 00:26:36 »
Mondjuk ez így elég érdekes,hogy egy ilyen nyilvános helyen bejelentik, vagy csak beszélnke róla, de máshol mégsem teszik közzé. :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #151 Dátum: 2008. február 08. - 12:02:48 »
Azt hiszem, én is teszek egy próbát ezzel a DD-el. ;) Ha nem tetszik, még mindig ott a börze. :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #152 Dátum: 2008. február 08. - 16:19:43 »
Szerintem tetszeni fog.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #153 Dátum: 2008. március 08. - 15:14:51 »
Egy kérdés: nem tudjátok, a trillian is kint szokott lenni a börzén? Mármint szokott lenni saját asztaluk?

Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még így jópár börze után sem tudom megkülönböztetni egymás között az asztalokat. Mármint tudom melyik Kaine asztala, az osztrákot is tudom, hogy melyik, de amikor azt mondják, hogy ott a Képes kiadó aztala, az xy asztala, stb, akkor sohasem tudom, hogy melyikre gondolnak. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #154 Dátum: 2008. március 08. - 18:22:02 »
Próbálj meg kiadványok szerint azansítani akkor emberkéket/kiadókat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #155 Dátum: 2008. március 08. - 18:34:46 »
Én simán be tudom azonosítani, ahol nyomják a Dampyrt, meg a mangákat, az a Fumax, ahol a régi pókembereket, az a Semic (mondjuk ezt a tömegről is be lehet azonosítani), és így tovább, ahogy talgaby is mondta, a kiadványok alapján.
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni a börzére, ilyen már vagy 4-5 éve nem volt velem, hogy kihagytam. :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #156 Dátum: 2008. március 08. - 18:47:14 »
Viszont néha annyi ember van az asztalok előtt, hogy még én sem látom mit is árulnak ott, így aztán pláne nehéz beazonosítani egy-egy asztalt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #157 Dátum: 2008. március 08. - 18:49:52 »
Hát akkor igen, da ahol olyan nagy a tömeg, ott biztos valami érdekes van, úgyhogy beáll az ember a sorba.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #158 Dátum: 2008. március 08. - 18:53:13 »
Kainenál is nagy a sor és mégis tudod, ki ő és melyik az ő asztala! :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #159 Dátum: 2008. március 08. - 18:54:05 »
Na ja, a bejárattól balra lévő, azt nehéz nem észrevenni.