Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092190 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #6660 Dátum: 2011. október 14. - 17:40:21 »
A fórumra sztem már regisztrált régebben, mintha láttam volna a nickjét. :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6661 Dátum: 2011. október 14. - 18:51:03 »
Én is ott leszek, és a nap folyamán jön az egyik lányismerősöm is, akiről nemrég kiderült h szereti a képregényeket és tőlem függetlenül szokott néha börzére járni. :)

Kicsi a világ. Vagy csak te vonzod magad köré a képregényeseket. ;)

Amúgy én is megyek börzére.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6662 Dátum: 2011. október 14. - 18:52:52 »
És mi a nickje ?  :headscratch:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #6663 Dátum: 2011. október 14. - 21:05:55 »
. Vagy csak te vonzod magad köré a képregényeseket. ;)
:D de tényleg, mindenhol előkerül valaki, aki szereti a képregényeket. Mint ahogyan mindenhol külföldn előkerül vki, aki magyar. ;D (és ez sokszor akkor derül ki, miután valaki félhangosan elb@megolja magát... ;D)
És mi a nickje ?  :headscratch:
Majd, ha ír a fórumba, meglátod.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 14. - 21:07:52 írta Ju »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6664 Dátum: 2011. október 14. - 21:08:02 »
Hofi mondta egyszer, hogy a magyar ember semmire nem menne bammeg nélkül.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6665 Dátum: 2011. október 14. - 21:09:18 »
Van benne valami. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6666 Dátum: 2011. október 14. - 22:14:08 »
Akkor ő ilyen silent fórumozó. :hehe: De a börze után csak ír majd a Kingpin képregények topicjaiba. :D

Velem amúgy egyszer Franciaországban meg pont az fordult elő, hogy az egyik járókelőről azt hittem, hogy magyar, de kiderült hogy mégse. ;D Először azt hittem, magyarul beszél, de aztán rájöttem hogy franciául hablatyol. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6667 Dátum: 2011. október 16. - 14:56:18 »
Nah hihetetlen de voltam a börzén (ha már pesten élek úgy egyszerűbb eljutni erre is  ;D ) Egész feelinges volt de amikor megláttam mekkora sor van a suli előtt csak az jutott eszembe hogy "whtthfck". Egész szép kis összeget hagytam ott és bepótoltam jópár régi elmaradást. Kaine elég taktikusan választotta meg a helyét, egyből fosztogatta a népet köztük engem is de az eksönök megtették a hatásukat és inkább itt vettem meg a cuccokat mint máshol.
Kainetől rekviráltam
- Ragadozókat
- Polgárháború 2
- Új marvel extra
 de aztán később észbe kaptam és még visszamentem egy Y kötetért is. (2 rongyért simán, azt hitem 2500-be fáj)

Vetem még Sandman IV-et
Élőhalottak I-II

Abszolút hatalom, utóbbiból az utolsó darabot sikerült levadásznom...

Asszem kb ennyi

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6668 Dátum: 2011. október 16. - 15:12:13 »
Nekem az a börze most kimaradt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6669 Dátum: 2011. október 16. - 15:12:54 »
Pedig szerintem téged felismertelek volna  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6670 Dátum: 2011. október 16. - 17:42:42 »
Na hazaértem én is. Tényleg nagy buli volt! :D

Kb. 11:45-re értem oda a sulihoz, és még akkor is kib***ott hosszú sor volt. :o Durva, ilyet még egyik börzén sem tapasztaltam, hogy dél körül kilométeres sor legyen. :surp: Viszont pont Psycho mellé sikerült becsapódnom a sorba, jót dumáltunk. :)
Miután nagy nehezen bejutottunk (poénkodtunk is Psychoval, hogy biztos azért van ekkora sor, mert minden belépő emberen teljes vérképet és CT-t csinálnak :hehe:) természetesen egyből Kaine standjába botlottam, ahol egyből ki is fosztottuk egymást (ő tőlem pénzt, én meg tőle köteteket), majd szépen körbementem az árusok között, és bumm, már jött is az olvasószobai beszélgetés, mert már 2 óra volt. Nagyon gyorsan elrepült az idő... A beszélgetés klassz volt, nagyon jó híreket tudtunk meg. Majd este kaine kiírja ide az infókat, addig nem lövöm le a poént, de annyit mondhatok, hogy virulni fog a búrátok. :D Összességében nagyon jó börze volt, kétszeresen is megérte, a szerzemények miatt is, meg a jó hírek miatt is.:)

Szerzeményeim:

Polgárháború 2
Ragadozók (+ajándékba egy Pókfej lexikon)
Swords (ez egy teljesen magyar készítésű képregényfüzet, negyedévente megjelenő sorozat lesz) + ajándék poszter
Champions of Norrath (PS2 játék)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6671 Dátum: 2011. október 16. - 17:50:50 »
Hazaszédültem a Börzéről. Úgy tűnt, hogy most jóval többen voltak, mint az előző alkalommal, de lehet, hogy csak az egy órás sorban állás torzította a tömegérzékelésemet. Az olvasóterem nagy ötlet volt, így bele tudtam lapozni a Ragadozókba (és ütköztünk Mikkával). Sajnálom Tomi, de engem nem győzött meg.  :( Sajnos a hímsovinizmusom erősebbnek bizonyult a történetnél, de a kiadvány tényleg elsőosztályú és remélem nagyon sikeres lesz a nálam kevésbé bigottak körében. Viszont a Polgárháborúval voltak gondjaim. Igazából az összes lap össze volt ragadva, és mire elolvastam elég szép salátává változtak a lapok szélei. :ohmy: Lenne majd lehetőség cserére?

Szerzemények:
- Polgárháború 2
- Superman 6. (magyar)
- 1602 New World (teljes sor)  :brow:
"Live for nothing or die for something, your call."

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6672 Dátum: 2011. október 16. - 18:29:44 »
Nekem is össze voltak ragadva a tetejénél (fejrészénél) de nem lett saláta, csak gondolom a nyomdába nem lett rendesen elvágva ott.
This is a joke. A real practical Joke.

silo2

• Grizzly
  • *
« Válasz #6673 Dátum: 2011. október 16. - 18:38:46 »
Jó volt az idei őszi börze. Igazából még sose költöttem ennyi pénzt egy börzén se mint most, de megérte : :D . Lesz mit olvasni egy jó darabig. A tömegnyomor még mindig kicsit zavar, a régi csepeli börzék családiasabbak voltak. De mondjuk ez nem a helyszínen múlik. Így legalább óránként haza tudtam, menni kipakolni a szerzeményeket. Az új kiadványokról még sok mindent nem tudok írni, illetve sajnos a Polgárháború 2. nekem is eléggé össze van ragadva, a Ragadozóknak pedig brutális festékszaga van, de ez a legkevesebb. A minőség nagyon színvonalas a Kingpin kötetekben.  A végén a bejelentések pedig lesokkoltak (pozitív értelemben) . Kívánom Kaine, hogy minél kevesebb nehézséggel véghez lehessen vinni a 2012-re tervezett kiadványok megjelentetését, és köszönöm hogy felvállaltad ezt a szerepet a füzetes képregények megmaradása érdekében.

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #6674 Dátum: 2011. október 16. - 18:44:36 »
Általában is jól szoktam érezni magam a börzén, de most valahogy úgy érzem még jobban sikerült. A cuccaim negyedét adtam el, amit sikerként könyvelek el, bár többre számítottam.

Szereztem 14 db Superman & Batmant, egy közepes állapotú Gyilkos tréfát, ami nekem pont elég meg egy kiváló állapotú Batman 8-at. Van ajándék is, PC Guru, Csodapók és a Sors hálójában Lénárd Lacitól és Piramisfej. Ezeket még egyszer köszönöm azoktól akiktől kaptam.
Ó és a Ragadozók, aminek már az első részét el is olvastam. Nagyon köszönjük Tomi, hogy kiadtad, remélem lesz elég sikeres, hogy folytatást is megéljen.
Hallottam a híreket is, de várnám az írásos előadását, hogy több konkrétumot tudjak, de nagyon örülök annak is.

Köszönjük ezt az újabb börzét! :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6675 Dátum: 2011. október 16. - 18:44:53 »
Nekem is össze voltak ragadva a tetejénél (fejrészénél) de nem lett saláta, csak gondolom a nyomdába nem lett rendesen elvágva ott.

Attól még nekem se lett saláta, hogy össze volt ragadva, hanem amikor szétszedtem...Na attól lett saláta.
"Live for nothing or die for something, your call."

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6676 Dátum: 2011. október 16. - 19:01:01 »
Úgy értettem, hogy annyira nem volt vészes, hogy ne tudtam volna szépen szétszedni őket, szóval nem látszik meg, de nagyon sok lap össze volt ragadva nekem is. Nem gyűrődtek meg a lapok egyáltalán, csak miliméternyi szakadások látszanak 8-10 helyen kb.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6677 Dátum: 2011. október 16. - 19:11:01 »
Attól még nekem se lett saláta, hogy össze volt ragadva, hanem amikor szétszedtem...Na attól lett saláta.
Pengével szépen szét lehet vágni ilyenkor, én úgy szoktam.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #6678 Dátum: 2011. október 16. - 19:21:00 »
Sikerült nekem is hazaérnem és röviden elmondva nagyon tetszett a mostani börze is !!
A szerzeményeim hát most csak röviden annyit , hogy egy táskányit a feleségem elvitt dél körül a többit én cipeltem. Lista majd később ha érdekel valakit. A beszélgetés nagyon jó volt  , igaz a befejezés előtt el kellett jönnöm a vonat indulása miatt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6679 Dátum: 2011. október 16. - 19:24:58 »
Mire jó, ha az embernek van felesége.  ;D (Bocsi, kihagyhatatlan volt :) )