Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092280 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #6700 Dátum: 2011. október 17. - 12:10:25 »
Idézet
Venom75: te aztán tényleg jól bevásároltál. ;D Nem keverted össze a börzét az Auchannal? :hehe:

A mai évem kimondottan jól alakult , illetve ha felmegyek akkor legyen is értelme. Ja és segítséget is kaptam .

« Utoljára szerkesztve: 2011. október 17. - 12:19:59 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6701 Dátum: 2011. október 17. - 12:10:37 »
Fél óra Daninak? Nem lesz az egy kicsit kevés? Úgy másfél órányival? ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #6702 Dátum: 2011. október 17. - 12:17:29 »
Fél óra Daninak? Nem lesz az egy kicsit kevés? Úgy másfél órányival? ;D
Tudod, nekem is ez volt az első, ami eszembe jutott. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6703 Dátum: 2011. október 17. - 12:21:13 »
A szegedi buli bannerjét már kitettem a főoldalra, linkelve. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6704 Dátum: 2011. október 17. - 14:37:30 »
Venom, nagyon kemény vagy. Enniy képregényből egy hónapig lehetne tüzelni, ha arra kerülne a sor...bár persze tudom, inkább megfagynánk, mintsem elégessük őket. :D

Annak örülök, hogy 3 kiadvány behozta az árát. És az új könyvek hogy fogytak?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #6705 Dátum: 2011. október 17. - 14:54:56 »
A Holdfényteam nem volt így nem sikerült képregény fóliát vennem , tud valaki más címet ahol be tudnék szerezni egy-két csomaggal ?

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #6706 Dátum: 2011. október 17. - 15:04:26 »
A Holdfényteam nem volt így nem sikerült képregény fóliát vennem , tud valaki más címet ahol be tudnék szerezni egy-két csomaggal ?

Comicsinvest...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6707 Dátum: 2011. október 17. - 15:20:02 »
És az új könyvek hogy fogytak?
Valami elképesztő véletlen, de a PH2-ből darabra pontosan ugyanannyi fogyott, mint a PH1-ből tavasszal.  :D A Ragadozókból meg eggyel több, mint az Y-ból tavasszal. Mindkettő jónak számít.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6708 Dátum: 2011. október 17. - 15:30:49 »
a PH2-ből darabra pontosan ugyanannyi fogyott, mint a PH1-ből tavasszal.  :D
Most majdnem megkérdeztem, hogyhogy nem szóltál nekem az új Piramisfejről... :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6709 Dátum: 2011. október 17. - 15:52:23 »
Szerintem is jó volt a börze, bár én valamiért végig úgy éreztem, hogy tök kevesen vannak. Lehet azért, mert a tornateremig sokan nem jutottak el... Ennek függvényében eladni is alig érte meg kimenni, de sebaj, próba szerencse.
Vettem viszont 1-2 jó dolgot is, aminek örülök:
-Superman 1. szám (magyar)
-Gotham City Ragadozók
-Vasemberes póló nagyon jó áron :)

Láttam még egy Venom-os pólót is, ami nagyon jól nézett ki, de arra már nem futotta...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6710 Dátum: 2011. október 17. - 16:07:19 »
Pedig jó sokan voltak. Megnéztem pontosan: a harmadik leglátogatottabb börze volt eddig.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6711 Dátum: 2011. október 17. - 16:17:46 »
A sor végén állva azt feltételeztem , hogy most rekordot dönt a látogatottság .

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #6712 Dátum: 2011. október 17. - 16:30:43 »
Nekem ez volt az első olyan börzém ahol árultam is és messze felülmúlta a dolog a várakozásaimat. Úgy voltam vele, hogy ha az  utazási költségemet visszahozza, már elégedett leszek, de több mint a duplája jött össze. :) Persze ennek a nagy részén meg még vettem dolgokat, de még így is jobban jöttem ki mintha csak vásárolni mentem volna.
Nagyon jó volt a beszélgetés is, már csak azért megérte volna elmenni. Sok infót megtudtunk mire számíthatunk a jövőben, és szerencsére túlnyomó többségben jó híreket kaptunk. :) Minden börzén lehetne ilyen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6713 Dátum: 2011. október 17. - 16:46:35 »
Az őszi börzéken szerintem rendszeresíteni fogjuk - bár ekkora híreink biztosan nem lesznek többet. :)
A tavaszin nemigen tudnánk miről beszélni igazából. Arra gondoltam, hogy akkor lehetne például egy Marvel kvízjáték, vagy ilyesmi.

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #6714 Dátum: 2011. október 17. - 17:18:34 »
Igen, nekem is eszembe jutott hogy ekkora hírek nem lesznek mindig, de valami érdekes témát mindig lehetne találni. És a kvízjáték ötlete is jól hangzik. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6715 Dátum: 2011. október 17. - 18:00:14 »
Még egy börzén se voltam ilyen sokat. :) 12 körül értem oda, és 15.30 előtt mentem el. :)
A kvíz jó ötlet.  :bravo:
Venom75 nem semmi a bevásárlólistád. :) Megvettél mindent amit akartál?  :D Én is szeretnék valamikor így költekezni a börzén  :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6716 Dátum: 2011. október 17. - 18:07:43 »
Baromi jó dolog hogy volt kvíz meg beszélgetés meg minden ilyesmi, volt akkora tömeg ami falta ezeket, ilyenek kellenek, feldobják a hangulatot. :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6717 Dátum: 2011. október 17. - 21:39:13 »
Üdv,

Húú, "Ká jó" volt ez a börze...nem is emlékszem, mikor éreztem magam ilyen jól ilyen eseményen (bár Tomihoz hasonlóan én is beteg voltam, remélem, nem fertőztem meg senkit)
Találkoztam Mike-vel, Benyával, Kaniék rajzolós csapatával (marha ügyesek vagytok, hajrá :bravo:), Doktor úrral :D. talgaby-t és Ju-t csak távolról láttam, így az üdv elmaradt (illetve tg mindig beszélt vkivel ezért nem mertem odahabogni :D)
Na és persze szokásosan KJ-vel dumcsiztam: annyira bírom, ahogy lelkendezik a képregényekről, most az új szerzeményét ajánlotta figyelmembe, az 1602, és tényleg felcsigázott vele (csak ugye az én angolom, khm, max a focira és az IT szaknyelvre korlátozódik). És persze az érem másik oldala, amikor KJ negatív véleménnyel van valamiről (pl. BoP - Tomi, nem tudtam meggyőzni a vásárlásról, bocs)
Sok mindent nem vettem: Tomi újdonságai, beneveztem így ismeeretlenül Manónál a Kártány és Toll-ra, Dampyr 6, és pár klasszikus Semic cucc (hihetelen, hogy a végre voltak nem saláta, hanem tényleg újszerű cuccok, pl. a Komikonnál, és magán emberkékél...nagyon elégedett voltam, na ;D)
PH: én vagy 10et átpörgettem, mire megtaláltam a példányomat...sajna nemcsak az a baj, hogy összeragad, hanem ha szétválik, a fekete festéket lejön az elválás hatására a lapról (ezt már a Sarah történeténél is tapasztaltam sajna :() Nem az a baj, mint a Semic-nél, hogy ítt se vártak a száradással a nyomdászok? A BoP viszont gyönyörű, sokkal jobb mminőségű, mint a PH. Bár itt sikerült (szintén kb. tizedikre) kiválasztananom egyet, mely pár oldalának a sarkát valsz. Tomi "megrágta", így ki kellett cserélnem. Tomi épp elment portyázni, és a segítőjénél gyors ki is cseréltem egy nem megrágottra ;D

A magam részéről egy olyan programot el tudnék képzelni, ami mondjuk a Semic-nél abbamaradt sorozatok utóéletét, nagyobb eseményeit összefoglalná, akár spoiler-esen is. Mondhatjátok, hogy wiki, meg gugli, meg járassam az amcsi sorozatokat, de fennt írtam már okokat erre vonatkozóan, ami miatt ez nálam nem megy. Szóval, pl. Tóni mesélhetne a nagyobb Batman-es eseményekről, Tomi, Ben Pókiról, talgaby meg amiről szeretne ;D Ő aszt hiszem, mindenben otthon van. Pl. a magyarul befejeződött X-Men vonal folyatatása is érdekelne. Aztán lehet, hogy csak egyedül én ülnék ott (de végigülném ;D)

A Képes kiadó vezetője nem is tudtam, hogy ilyen fiatal. Szimpatikus úriember benyomását keltette.
Marvel Extra: csak azt sajnálom, hogy max. 3 példány lesz egy-egy újságosnál...így hogy fogok tökéletes példányokat kiválasztani (minden számból 2-t, természetesen)

Kéthavi pók: Tomi, grat, kitartást és sok sikert!

Első körben ennyi.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6718 Dátum: 2011. október 17. - 21:53:50 »
Én se tudtam őt meggyőzni róla. Nem tudja, mit hagy ki.  ;D
Jó, te nagyítóval nézed át a kiadványokat, és ha van rajta egy hajszál, már másikat választasz.  :D
Én azt tapasztaltam, hogy átpörgetés után nincs ragadás, meg semmi. A Sarah története sajátos eset volt, mert ott elszúrták tényleg, de utólag majdnem minden köteten javítottak. Ennél a PH2-nél nem volt ilyesmi, bár tény, hogy mindössze 1 hetük maradt a nyomásra, mert elég sokára készültünk el vele. Lehet, hogy ha 2 hetük van, nem lett volna "ropogós".
Ja, a Ragadozókban sok olyan oldal van, amit szívesen megrágnék.  :hehe:
Idézet
A magam részéről egy olyan programot el tudnék képzelni, ami mondjuk a Semic-nél abbamaradt sorozatok utóéletét, nagyobb eseményeit összefoglalná, akár spoiler-esen is.
Ez tök jó ötlet, felírom valahova.  :)

Idézet
A Képes kiadó vezetője nem is tudtam, hogy ilyen fiatal. Szimpatikus úriember benyomását keltette.
Az egyik legjobb srác a képregényes szakmában.  ;)

Idézet
Marvel Extra: csak azt sajnálom, hogy max. 3 példány lesz egy-egy újságosnál...így hogy fogok tökéletes példányokat kiválasztani (minden számból 2-t, természetesen)
:lol:
Köszi!

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6719 Dátum: 2011. október 17. - 22:00:14 »
Jah, és el ne feledjem, Venom-al is összefutottam. Öcsém, azt a pakkot, amivel Ő vonult!

Tomi, nagyító, jó ötlet, köszi ;D!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"