Üdv,
Húú, "Ká jó" volt ez a börze...nem is emlékszem, mikor éreztem magam ilyen jól ilyen eseményen (bár Tomihoz hasonlóan én is beteg voltam, remélem, nem fertőztem meg senkit)
Találkoztam Mike-vel, Benyával, Kaniék rajzolós csapatával (marha ügyesek vagytok, hajrá

), Doktor úrral

. talgaby-t és Ju-t csak távolról láttam, így az üdv elmaradt (illetve tg mindig beszélt vkivel ezért nem mertem odahabogni

)
Na és persze szokásosan KJ-vel dumcsiztam: annyira bírom, ahogy lelkendezik a képregényekről, most az új szerzeményét ajánlotta figyelmembe, az 1602, és tényleg felcsigázott vele (csak ugye az én angolom, khm, max a focira és az IT szaknyelvre korlátozódik). És persze az érem másik oldala, amikor KJ negatív véleménnyel van valamiről (pl. BoP - Tomi, nem tudtam meggyőzni a vásárlásról, bocs)
Sok mindent nem vettem: Tomi újdonságai, beneveztem így ismeeretlenül Manónál a Kártány és Toll-ra, Dampyr 6, és pár klasszikus Semic cucc (hihetelen, hogy a végre voltak nem saláta, hanem tényleg újszerű cuccok, pl. a Komikonnál, és magán emberkékél...nagyon elégedett voltam, na

)
PH: én vagy 10et átpörgettem, mire megtaláltam a példányomat...sajna nemcsak az a baj, hogy összeragad, hanem ha szétválik, a fekete festéket lejön az elválás hatására a lapról (ezt már a Sarah történeténél is tapasztaltam sajna

) Nem az a baj, mint a Semic-nél, hogy ítt se vártak a száradással a nyomdászok? A BoP viszont gyönyörű, sokkal jobb mminőségű, mint a PH. Bár itt sikerült (szintén kb. tizedikre) kiválasztananom egyet, mely pár oldalának a sarkát valsz. Tomi "megrágta", így ki kellett cserélnem. Tomi épp elment portyázni, és a segítőjénél gyors ki is cseréltem egy nem megrágottra

A magam részéről egy olyan programot el tudnék képzelni, ami mondjuk a Semic-nél abbamaradt sorozatok utóéletét, nagyobb eseményeit összefoglalná, akár spoiler-esen is. Mondhatjátok, hogy wiki, meg gugli, meg járassam az amcsi sorozatokat, de fennt írtam már okokat erre vonatkozóan, ami miatt ez nálam nem megy. Szóval, pl. Tóni mesélhetne a nagyobb Batman-es eseményekről, Tomi, Ben Pókiról, talgaby meg amiről szeretne

Ő aszt hiszem, mindenben otthon van. Pl. a magyarul befejeződött X-Men vonal folyatatása is érdekelne. Aztán lehet, hogy csak egyedül én ülnék ott (de végigülném

)
A Képes kiadó vezetője nem is tudtam, hogy ilyen fiatal. Szimpatikus úriember benyomását keltette.
Marvel Extra: csak azt sajnálom, hogy max. 3 példány lesz egy-egy újságosnál...így hogy fogok tökéletes példányokat kiválasztani (minden számból 2-t, természetesen)
Kéthavi pók: Tomi, grat, kitartást és sok sikert!
Első körben ennyi.