Megjöttem a Hungarocomixról. Nem is írtunk jelenléti listát.

Akikkel én találkoztam - érkezési sorrendben: Kanaszta, Venom75, Pádi, VTomi, Todd, killingjoke, talgaby, Psycho... bocs, ha valakit kihagytam...
Nagy sztárparádé volt kinn.

A Laár Pour Laár társulat nagyja (Pető Zsolt, Szászi Móni, Dolák-Sali Róbert), Király Linda, Király Viktor, Árpa Attila, Palcsó Tomi.

Kiderült, hogy Király Linda barátja képregényalkotó, meg is vettem tőle a képregényét: A szultán katonája. Érdekesség, hogy 50-et vitt ki belőle, de mindet eladta, csak 4 volt az asztalán mutatóba (amiket már szintén eladott), és előrendeléseket vett fel a továbbiakra. Aztán, amikor megmondtam, hogy én szervezem a börzét, és hozza ki oda is (mondta, hogy oda már a 2. szám is meglesz), akkor Linda nagyon aranyos volt, és nekem adta a saját példányát.

Árpa Attila pedig szintén képregénykiadásba fogott: Sötét kor címen adott ki egy nulladik számot egy 24 részes képregényből, amit csak neten lehet majd rendelni és havonta jelenik majd meg. Nála jól látszott, hogy van anyagi háttere, mert olyan dolgokat pakolt a képregény mögé, amire eddig nem volt példa. A 0. szám mindössze 300 ft volt, ehhez kaptál egy posztert is, miközben a képregény non-stop ment egy képernyőn kivetítve, és hozott magával két hostess hölgyet is, akik ajánlgatták őket.
A Laár Pour Laár csapat beszélgetésre jött, meg persze dedikálták is Móni képregényét (én elfelejtettem elvinni).
Vettem még egy 5panels: Fagyöngyszemeket, egy Deveraux folytatást, Death Notre befejező részt, illetve hozzájutottam még az új Lucky Luke-hoz, Walking Deadhez és Irreverzibilishez.
Volt végre cosplay verseny, ahol a szokásos Star Wars jelmezek mellett megjelentek a szuperhős(n)ök is.
Volt Skarlát Boszorkány, Supergirl és X-23: mindhárman nagyon jók voltak. Az első kettőről csináltunk is fotót úgy, hogy a kezükbe fogtak 1-1 Kingpin-kiadványt.

Hamarosan címoldalas fotó lesz belőle.