A Pastrami nekem közel van és egész iható a kávéjuk, de a pincéreket és az "úgy teszünk, mintha elit hely lennénk" viselkedésüket kihagynám. (És szerintem még én írtam a legpozitívabb véleményt a helyről...
)

Mero után te vagy a második legpozitívabb valszeg.

Mondjuk vicces, mert én még nem voltam ott, de a sok negatív vélemény alapján úgy vízionáltam a helyet mint Szellemlovas és Spawn közös klubhelye.

Egyébként eszembe jutott a Nyugati mellett lévő Eiffel tér. Az szerintem könnyen megközelíthető és oda nyílik a nyugati meki terasza, mellette meg van egy tökjó nagy park. Csak egy felvetés. 
Ez tök jó ötlet.

Sőt, ha jól láttam, a park "mély" részén is van egy kávézó terasz székekkel és asztalokkal. Bár tartok tőle, hogy az autóval közlekedőknek nem biztos, hogy tetszene a helyszín, mert gondolom a parkolási lehetőségek nem túl jók.
Meg mellette van a Westend is.
Igen. Mondjuk nem tudom, hogy a Westend, mint helyszín felvetődött-e már. Jó időn esetén ott a tetőkert (feltéve ha addigra megnyitják az alsó kertet és kiteszik a székeket asztalokat napernyőket), rossz időben meg mondjuk az épületen belül a kajálda részben valahol keresnénk helyet. A parkolást pedig meg lehet oldani a parkolóházban, bár nem tudom, az mennyire drága.