Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092186 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #7020 Dátum: 2012. március 19. - 20:53:54 »
Ezek az új helyek nekem is tetszenek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7021 Dátum: 2012. március 19. - 21:18:15 »
Meg nekem is. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7022 Dátum: 2012. március 19. - 22:26:40 »
Sőt, ha jól láttam, a park "mély" részén is van egy kávézó terasz székekkel és asztalokkal.
Igen, és csak majdnem annyira puccos, mint a Pastrami. ;) :smsarcasm:

Idézet
Bár tartok tőle, hogy az autóval közlekedőknek nem biztos, hogy tetszene a helyszín, mert gondolom a parkolási lehetőségek nem túl jók.
Ja, csak a Westend előtti parkoló van, meg a felüljáró alatt, meg végig a körúton. ;D

A tetőkert sem rossz, de fényévekkel jobb az Eiffel. :) És közelebb van a meki. :P

Venom, Tomi: szuper! :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7023 Dátum: 2012. március 19. - 22:31:38 »
A westend beli kajáldát, mint klubhelyszint szerintem haggyuk ki. Hacsak nem akartok egy hangos, tömött, zsúfolt helyszínt. Nem is biztos hogy rendesen elférnénk, meg ha mégis, akkor se tudnánk rendesen beszélgetni. + azokra az asztalokra én egy képregényt nem fogok letenni. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7024 Dátum: 2012. március 19. - 22:34:05 »
Az a hely szerintem sem alkalmas arra, hogy egy nagyobb társaság összeröffenjen. Meg alapból nem is szeretem a helyet, az is igaz. :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7025 Dátum: 2012. március 19. - 22:39:18 »
Tudok egy pöpec kávézót a Prága mellett (most nem jut eszembe a neve, de holnapra meglesz). Képregényekkel van kiplakátozva, nem drága, és nem is járnak oda bevarrt seggű, sznob arcok.
plusz: közel van a Nyugati.
"Live for nothing or die for something, your call."

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7026 Dátum: 2012. március 19. - 22:56:16 »
ez már jobban hangzik  ;)
This is a joke. A real practical Joke.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7027 Dátum: 2012. március 19. - 23:15:01 »
Ja, csak a Westend előtti parkoló van, meg a felüljáró alatt, meg végig a körúton. ;D
A tetőkert sem rossz, de fényévekkel jobb az Eiffel. :) És közelebb van a meki. :P
Jójó, nekem is az Eiffel a szimpibb amúgy. ;D

Tudok egy pöpec kávézót a Prága mellett (most nem jut eszembe a neve, de holnapra meglesz). Képregényekkel van kiplakátozva, nem drága, és nem is járnak oda bevarrt seggű, sznob arcok.
plusz: közel van a Nyugati.
Viszont ez a lehetőség is jól hangzik. :D Ha képregényekkel dekorált, akkor rossz hely már nem lehet. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7028 Dátum: 2012. március 20. - 09:30:40 »
Elsőre nekem is tetszik. :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7029 Dátum: 2012. március 20. - 09:53:43 »
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #7030 Dátum: 2012. március 20. - 17:51:47 »
A nyugati melletti gödör jó placc, amíg még jó idő volt, addig oda jártunk a 5panelsel rajzolni, és most lehet, hogy felelevenitjük eme jó szokásunkat.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7031 Dátum: 2012. március 20. - 18:06:54 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #7032 Dátum: 2012. március 20. - 21:33:14 »
http://kocsma.blog.hu/2010/02/05/fecske_presszo
Rossz időben tökjó lehet. :) Jó időben inkább a teljesen szabadtéri Nyugati placcot választanám, az mégis egy tök nagy zöld terület. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7033 Dátum: 2012. március 20. - 21:35:15 »
Hát igen, napsütéses alkalomnál biztosan jobb a szabadban. Ezért is volt jó a sörsátor.

Mero

• Thanos
« Válasz #7034 Dátum: 2012. március 20. - 22:01:17 »
2 problémám van a sátorral.
1:Drága(még Soproni viszonylatban is) :smcents:
2:Hosszú távon baromi kényelmetlen a sörpad.  :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7035 Dátum: 2012. március 20. - 22:10:48 »
Egyszer én is elnézhetnék egy ilyenre, csak ősellenségem, Dr. Time folyton gonosz terveket sző ellenem. :roll:

Képregényekkel van kiplakátozva

Az ilyet szeretem, csak mindig sajnálom szegény képregényeket, hogy szét kellett szedni őket. De képregényes szemmel nézve még mindig barátságosabb, mintha Bölcs István bölcsességei lógnának a falakon egy "Puzsér Róbert legszigorúbb nézései" fotókiállítás mellett.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7036 Dátum: 2012. március 20. - 22:58:34 »
Mondja ezt a Tesco-gazdaságos Pastramis csávó ;)

A sátor azért lett volna jó, mert oda a családot is elvittem volna.
De a belváros is tuti jó lesz.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Mero

• Thanos
« Válasz #7037 Dátum: 2012. március 21. - 05:09:30 »

Bocsánat.  :-[
Itt Sopronban,hiába van legnyugatabbra a gasztronómiának is vannak határai. Így ha ritkán eljutok egy másik helyre szeretem ha más ízek is jutnak a számba. Az hogy a Pastrami nem a legolcsóbb, ezelőtt meghajolok. A kajájuk viszont közel áll az Én ízvilágomhoz.Sokáig teszem félre én is azt a pénzt arra 2900 Ft -os hambira,és és senkitől nem várom el hogy ezt árszínvonalat ki kelljen fizetni ha már 1x nem tart rá igényt. Egyszer megpróbáltam a kellemeset összehozni a hasznossal. Nem jött össze. ;D

BTW: A Pastramiban a 'sznobságot" és a hely színvonalát? és az ételek marketingjét(TV Paprika)kell megfizetni. A sátorban mi indokolja egy 4 napos perecért a 500 forintos árcímkét? Vagy egy korsó sörért 850 -et ? Lehet hogy nem ezek a pontos árak jelen pillanatban,de szerintem ez a hely  se olcsó. De teljesen mindegy úgyis a társaság miatt járok oda. :)  :spidey:
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 21. - 05:23:06 írta Mero »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7038 Dátum: 2012. március 21. - 06:34:00 »
A sörsátor rohadt drága, mindig is az volt. A Pastri kábé egy ár kategória vele, csak színvonalasabb. Ezért nem értettem sose körülötte a felháborodást. Én ahhoz vagyok szokva, hogy 1300 ft-bol 4-5 sört iszok meg, nem 2-t.
Habár nekem az egész ez az a placc nem jó inkább nem is megyünk dolog is mindig fura volt...

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7039 Dátum: 2012. március 21. - 08:44:43 »

Bocsánat.  :-[
Itt Sopronban,hiába van legnyugatabbra a gasztronómiának is vannak határai. Így ha ritkán eljutok egy másik helyre szeretem ha más ízek is jutnak a számba. Az hogy a Pastrami nem a legolcsóbb, ezelőtt meghajolok. A kajájuk viszont közel áll az Én ízvilágomhoz.Sokáig teszem félre én is azt a pénzt arra 2900 Ft -os hambira,és és senkitől nem várom el hogy ezt árszínvonalat ki kelljen fizetni ha már 1x nem tart rá igényt. Egyszer megpróbáltam a kellemeset összehozni a hasznossal. Nem jött össze. ;D

BTW: A Pastramiban a 'sznobságot" és a hely színvonalát? és az ételek marketingjét(TV Paprika)kell megfizetni. A sátorban mi indokolja egy 4 napos perecért a 500 forintos árcímkét? Vagy egy korsó sörért 850 -et ? Lehet hogy nem ezek a pontos árak jelen pillanatban,de szerintem ez a hely  se olcsó. De teljesen mindegy úgyis a társaság miatt járok oda. :)  :spidey:
Nem számítottam ilyen hosszú magyarázatra, csak kíváncsi voltam, egy év után is lehet-e Téged húzni a Pasrtival...éééééés lehet ;D De nyugi, részemről ez volt az első(?) és utolsó Pasrtis utalás....ne vedd a szívedre, egynek jó volt, és jól is éreztem magam ;) Nekem semmi bajom nem volt vele, még "sztárokat" is láthattunk.

A sörsátorban nem emléxem az árakra, talán 1 kólát ittam, mert kocsival mentem...abban a park fíling a jó....de bízom Ju, KJ belvárosi javaslataiban is, azokat a helyeket még nem próbáltam ugyanis
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 21. - 08:46:19 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"