1:Drága(még Soproni viszonylatban is) 
Mondja ezt a Tesco-gazdaságos Pastramis csávó 
Bocsánat. 
Itt Sopronban,hiába van legnyugatabbra a gasztronómiának is vannak határai. Így ha ritkán eljutok egy másik helyre szeretem ha más ízek is jutnak a számba. Az hogy a Pastrami nem a legolcsóbb, ezelőtt meghajolok. A kajájuk viszont közel áll az Én ízvilágomhoz.Sokáig teszem félre én is azt a pénzt arra 2900 Ft -os hambira,és és senkitől nem várom el hogy ezt árszínvonalat ki kelljen fizetni ha már 1x nem tart rá igényt. Egyszer megpróbáltam a kellemeset összehozni a hasznossal. Nem jött össze. 
BTW: A Pastramiban a 'sznobságot" és a hely színvonalát? és az ételek marketingjét(TV Paprika)kell megfizetni. A sátorban mi indokolja egy 4 napos perecért a 500 forintos árcímkét? Vagy egy korsó sörért 850 -et ? Lehet hogy nem ezek a pontos árak jelen pillanatban,de szerintem ez a hely se olcsó. De teljesen mindegy úgyis a társaság miatt járok oda.

Nem számítottam ilyen hosszú magyarázatra, csak kíváncsi voltam, egy év után is lehet-e Téged húzni a Pasrtival...éééééés lehet

De nyugi, részemről ez volt az első(?) és utolsó Pasrtis utalás....ne vedd a szívedre, egynek jó volt, és jól is éreztem magam

Nekem semmi bajom nem volt vele, még "sztárokat" is láthattunk.
A sörsátorban nem emléxem az árakra, talán 1 kólát ittam, mert kocsival mentem...abban a park fíling a jó....de bízom Ju, KJ belvárosi javaslataiban is, azokat a helyeket még nem próbáltam ugyanis