Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1020348 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Képregényes események
« Válasz #7180 Dátum: 2012. Május 09. - 10:10:47 »
Miért, milyenek voltak a tavalyi MKSZ-rendezvények?
Boooooooooooooooooooooooooooooring. És mivel összesen nem vettem annyi mindent, mint amibe a belépők kerültek, így megint nem sok okot látok rá. Rolitól majd megveszem legközelebb a Kalyber remastered editiont. :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7181 Dátum: 2012. Május 09. - 11:01:46 »
Én megyek fesztiválra, de nem tudom, hogy a "Pókember 50 éves" előadásig kibírom-e anélkül, hogy elunnám magam és elhúznék. (Meg dolgom is lenne igazából, de az ilyesmik ritkán zavarnak. ;D ) Ha sikerül addig átvészelnem, akkor megpróbálom felvenni, de semmi garancia arra, hogy nem megyek el már délben. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7182 Dátum: 2012. Május 09. - 11:32:13 »
Lesz vagy egy órás az előadás, úgyhogy nem hiszem, hogy ennyit felvenne valaki. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7183 Dátum: 2012. Május 09. - 12:44:22 »
Lesz vagy egy órás az előadás, úgyhogy nem hiszem, hogy ennyit felvenne valaki. :)

pedig jó lenne, ha rögzítve lenne, sajnos én sem biztos, hogy be tudok majd ülni rá.

Amúgy, mindent megteszünk, annak érdekébe, hogy mindenki jól érezze magát, minden simán mehessen, és ne legyen unalmas senki számára az esemény...

venom75

• Pókfej
« Válasz #7184 Dátum: 2012. Május 09. - 13:57:49 »
A fényképezőmmel lehetne felvételt készíteni , de ha 1 órás lesz akkor az nagyon necces lenne. Kártyára elférne , de én nem lenék képes rá addig tartani a gépet.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7185 Dátum: 2012. Május 09. - 14:06:03 »
nem lenék képes rá addig tartani a gépet.

Nekem is ez a problémám. De ha ki tudom támasztani, vagy ilyesmi, akkor talán megoldható.

Esetleg egyikünk felveszi az elsö felét, a másik meg a másikat. (Osztozunk 50 - 10 perc arànyban. :D )

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7186 Dátum: 2012. Május 09. - 14:44:28 »
Menni fog ez, bízom Bennetek, srácok! ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

venom75

• Pókfej
« Válasz #7187 Dátum: 2012. Május 09. - 14:45:48 »
Kreálunk neki valami állványt. :D Én nem ígérek semmit.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 09. - 14:50:23 írta venom75 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7188 Dátum: 2012. Május 09. - 14:52:28 »
Majd igyekszem unalmasan beszélni, hogy hamar abbahagyjátok.  :D

Pókember... tudjátok, az igazi neve Peter Parker... valójában Peter Benjamin Parker, de nem használja, mert... és a nagy erő nagy felelősséggel jár. Középiskolás volt, amikor megmarta a radioaktív pók, vagyis most 66 évesnek kéne lennie... vagyis sokkal nehezebb lenne a hálóhinta, mert a ráncai minduntalan beleakadnának valamibe (1. kép: Pókember ráncai). Ben bácsi ezt sohasem mondta. De azt igen, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár. Valójában azt sem, csak Peter találta ki, hogy biztos ezt akarta mondani. May néni pedig nagyon beteg (2. kép: May néni májfoltjai).
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 09. - 14:58:30 írta kaine »

venom75

• Pókfej
« Válasz #7189 Dátum: 2012. Május 09. - 15:11:53 »
Tomi, ugyan ott lesz a fesztivál ahol a tavalyi, vagy ez másik helyszín ?? :headscratch: A Hungarocomixra gondolok.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 09. - 15:17:23 írta venom75 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7190 Dátum: 2012. Május 09. - 16:07:56 »
A mellette levő épületben.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #7191 Dátum: 2012. Május 09. - 16:22:23 »
Lényegében ugyanott ahol a fesztivál volt, csak nem ahol az előző, hanem ahol a második. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7192 Dátum: 2012. Május 09. - 16:25:50 »
Köszönöm.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7193 Dátum: 2012. Május 09. - 17:31:48 »
Hú, el is feljtettem, hogy mostanában lesz a fesztivál. :D Nem tudom én se még, hogy kilátogassak-e rá.

És mivel összesen nem vettem annyi mindent, mint amibe a belépők kerültek, így megint nem sok okot látok rá.
Miért, mennyibe került a belépő? :o Illetve most mennyibe fog kerülni?

----

A klubbal kapcsolatban: ma az Eiffel tér felé jártam, úgyhogy terepszemlét tartottam a téren. Gyönyörű. És ami a lényeg, hogy ki van rakva jó sok asztal. :D
Megkérdeztem az egyik vendéglátóhelyet (nU bisztró, korábban u26 bisztró volt) az asztalfoglalásról, azt mondták, hogy simán megoldható (faja szögletes asztalkák vannak, amiket könnyen össze lehet tolni), de legalább 4 nappal előre kell elintézni a foglalást. A hely másik előnye, hogy a belterület is elég tágas, úgyhogy rossz idő esetén benn a bisztróban is le tudunk telepedni, illetve van nekik valami kanapés galériahelységük is légkondival.
A hely hátránya az áraik lehetnek, belelapozgattam az itallapba, ha jól emlékszem, 300-400 forint között mozog az itókák decilitere (a szénsavmentesek inkább 300 körül). Nem nagyon járok szórakozóhelyekre , úgyhogy nem tudom, Budapesti viszonylatban ez mennyire számít drágának. Ha soknak találjátok, akkor mehetünk a meki teraszára is, amit Ju javasolt.

Itt a honlapjuk, sajna az itallapot nem találtam meg rajta: http://www.bisztronomia.hu/

fészbúkon is vannak: http://www.facebook.com/bisztronomia#

Ez pedig egy tavalyi kritika róluk: http://www.diningguide.hu/ettermek/tesztek/etterem-informacio-7213
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7194 Dátum: 2012. Május 09. - 18:02:04 »
A Fesztre 400 ft a beugró. Nem vészes.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7195 Dátum: 2012. Május 09. - 18:53:52 »
Az tényleg nem drága.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7196 Dátum: 2012. Május 09. - 19:36:34 »

A hely hátránya az áraik lehetnek, belelapozgattam az itallapba, ha jól emlékszem, 300-400 forint között mozog az itókák decilitere (a szénsavmentesek inkább 300 körül).
Az drága. A Pastrami olcsóbb. ;D
Itt a honlapjuk, sajna az itallapot nem találtam meg rajta: http://www.bisztronomia.hu/
Hú de flancos.  :o Hagyjuk a francba a Pastramit, talgaby imádni fogja ezt a helyet.   :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7197 Dátum: 2012. Május 09. - 19:55:14 »
Félhomály, kanapé, vagy egy meglepően kis forgalmú (legalábbis amikor arra jártam az utóbbi 10-12 alkalommal), zárt terecske terasszal? Igen, valószínűleg igen.
300/dl tényleg nagyon sok. Szerintem azt elnézted, 0,2/0,25-ösre kellene annyinak lennie, mert az normális ár Pest frekventáltabb részein. Különösen, hogy az a kritika alacsonyabb árkategóriába sorolja.
Viszont a honlapjuk valami katasztrófa. Kész 2002.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 09. - 20:01:14 írta talgaby »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7198 Dátum: 2012. Május 09. - 20:12:57 »
Lehet, hogy elnéztem, de nekem 1 dl rémlik. De ha legközelebb arra járok, megnézem jobban. :)

Félhomály, kanapé, vagy egy meglepően kis forgalmú (legalábbis amikor arra jártam az utóbbi 10-12 alkalommal), zárt terecske terasszal? Igen, valószínűleg igen.
Remélhetőleg a klubon is olyan szép napsütéses idő lesz, mint ma, és akkor úgyis a kültéri asztalok körül ücsörögnénk a napernyő árnyékában.

A Pastrami olcsóbb. ;D
Mondod te a 2700 Ft-os hamburgereddel. ;D

De nem erőszak a diszkótor, csak infókat szállítottam. :) A bisztró melletti másik vendéglátóhelyre be sem mertem menni, mert annak már a kültéri asztalai/székei is nagyon flancosak voltak. ;D

Mehetünk a mekibe is ha az jobban tetszik, vagy simán leülhetünk a tér domboldalában kialakított "lelátóra" is (ott nem másznak hangyák Meró gatyájába.)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7199 Dátum: 2012. Május 10. - 13:06:04 »
SD. EJC.