Mikor odaértem a térre, kicsit beijedtem, hogy "elmaradt" a buli, mert senkit nem láttam a teraszoknál. Ahogy ballagtam befelé, láttam, hogy vki integet: Tomiék a "zöldben" piknikeztek. Már javában zajlott a "kincsek" vizsgálata:
* tg-től a Midnight Nation-t érkezett: nagyon tetszetős rajz, a sztori viszont nem biztos, hogy bejönne
* Grim Hunt: ezt szerintem nagyon bírnám, már csak a stáblistából kiindulva (hozzátéve, hogy lövésem sincs, miről szól)
* Marvel csajos enciklopédia: aki a csajokat szereti....
* Őszi klasszikus füzetes eredeti változata: így élőben megvizsgálva, tényleg nem nagy szám a 3. borító...és asszem el is dőlt, hogy melyik a befutó
* Semic-es bekötött Ultimate Power...ezen dobtam egy hátast

* Pókember kifestő: ezt majdnem elkértem, hogy hazavigyem a gyereknek, de megláttam az évszámot rajta, így nem próbálkoztam az antik példány lenyúlásával (jól vanna, nem is kifestő)
* Pókember digest-ek
* Marvel borítógyűjtemény
Sok mindenről ment a trécselés: filmek, Tomi tervei, stb.
Szokás szerint én léptem le először, mert a gyereket el kellett vinni az "ugráló várba". Összességében nagyon jó hangulatú összejövetel volt (Tomi fanyar humora mindig "ámulatba" ejt. vö. Hetedik Gweneth Paltrow-ja

), mindenki tudott mindenkivel dumálni, a "hozott" anyagok is remekek voltak (én ritkán látok ilyeneket)
A helyszín tökéletes volt, dicséret illeti a helyszín kitalálóit, a jövőbeli találkák helyszínének is simán el tudom képzelni (akár a nem vizes fűben)