Nem konszolidálódás, csak most már nem kell várnom 48 órát, hogy fenn legyen torrenten, hanem aznap este tudom, hogy meg tudom majd nézni (ergo nem kell tartanom a Metropol címlapjától, hírportáloktól stb. kedd estig), így már kevésbé vészes, ha lemaradok. Attól még preferálnám, ha nem futamhétvégén lennének az ilyen rendezvények.
hát a képregényesek sztem sokkal kulturáltabbak és normálisabbak mint a mangások...
Igazából nem, csak mivel eleve kisebb a létszám a nyugatiakat kedvelőkből, mint a keletieket olvasókból, ezért nem látszik rögtön. De attól még a comixosok is ki tudtak termelni egy Bobot... (meg a börzére nem járnak a vérbeli, totál elvakult, szemellenzős Mozaik-, Alfa- és Kockás-fanatikusok, akik egy annyira külön állatfaj a Homo Sapiens Sapiensen belül, hogy még a Buborékpukkasztóban is jóformán az ő létezésük jelenségére építenek a Kovács felügyelős rövidek). Vagy ha nagyobban nézzük, inkább keveredek magafan geekek közé - akkor is, ha nem kicsit kényelmetlen, hogy hiába nőnemű nagyjuk, az életkoruk a fele az enyémnek, márpedig egy hímnemű egyed a felnőtt nőkön is alig bír kiigazodni, hát még egy roppant tini fruskán - mint egy Trekker vagy Trekkie összeborulásba.