Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092235 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
Re:Képregényes események
« Válasz #7380 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:17:39 »
na, ne hogy már a mai világban ne legyen Fb esemény. ez a legegyszerűbb módja a reklámnak... tessék csatlakozni és megosztani!  :D

http://www.facebook.com/events/101655233325316/

Ju

• Pókfej
« Válasz #7381 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:22:21 »
Eddig is volt, legalábbis nekem már küldtek rá meghívót. :)

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7382 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:23:12 »
kerestem és nem dobott ki semmit  :(
linket valaki akkor tud adni és törlöm a rákba :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #7383 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:26:41 »

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7384 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:29:34 »
köszi. bár akkor nem törlöm azt amit csináltam mert ez olyan szinten el van hanyagolva mint a fene..... :D 

Ju

• Pókfej
« Válasz #7385 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:36:42 »
Ha jól emlékszem, a múltkorihoz is volt néhány event. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7386 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:00:28 »
Szerintem felesleges több eseményt létrehozni, főleg, mivel az előzőhöz már elég sokan csatlakoztak. Én pl. tuti nem fogok ugyanahhoz a valós eseményhez több fb eseményre is csatlakozni, csak azért, mert másvalaki hozta létre.

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7387 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:04:11 »
persze ez teljesen jogos. én azt nem értem, hogy miért nem szerepel mondjuk a kepregeny.net börzés leírásában, hogy itt az esemény. a Fb-on a legkönnyebb ingyen reklámozni. ráadásul a kereső se dobta ki az eseményt  :(

Todd

• Pókfej
« Válasz #7388 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:33:09 »
Tudom, szerintem is elég rosszúl van szervezve, mivel a FB mintha külön létezne a kepregeny.nettől. Ritkán látok face-en képregény.netes reklámot, pedig a Magyar képregényszövetség, és képregénykedvelők oldal is tele van sz*rva minden hülyeséggel.
És fordítva is igaz, honlapokon sem nagyon látom a fb-os elérhetőség reklámozását.

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7389 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:38:43 »
kicsit úgy érzem, hogy ezek az oldalak dacolnak a korral. megcsináltak egy hiper-szuper csili-vili weblapot és a hozzá tartozó fórumot.
a fórum az jó dolog, de hogy manapság pl. a kepregeny.net-en a cikkekhez és hírekhez is be kell jelentkezni, az már felesleges és ez az adatbázis már csak pénzkidobás fenntartani. facebookal könnyebben hozzá lehetne szólni és terjednének az írások is legalább.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7390 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:56:55 »
Szerintem felesleges több eseményt létrehozni, főleg, mivel az előzőhöz már elég sokan csatlakoztak. Én pl. tuti nem fogok ugyanahhoz a valós eseményhez több fb eseményre is csatlakozni, csak azért, mert másvalaki hozta létre.
Na igen, itt a pont. :) Én egyikhez sem szoktam csatlakozni, így nekem mindegy, hányan hoznak létre duplikált eventeket.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7391 Dátum: 2012. szeptember 11. - 17:42:08 »
Dettó.

kicsit úgy érzem, hogy ezek az oldalak dacolnak a korral. megcsináltak egy hiper-szuper csili-vili weblapot és a hozzá tartozó fórumot.
a fórum az jó dolog, de hogy manapság pl. a kepregeny.net-en a cikkekhez és hírekhez is be kell jelentkezni, az már felesleges és ez az adatbázis már csak pénzkidobás fenntartani. facebookal könnyebben hozzá lehetne szólni és terjednének az írások is legalább.
Nem feltétlenül. Abban persze igazad van, hogy per pillanat a facebook jó reklámfelület, mert eléggé felkapott lett. Viszont én nem látom az ellentmondást a weblapok és azok fb oldalainak hangsúlyozása között. Általában azért megtalálható minden oldalon az fb elérhetőség, ha van, de szerintem felesleges azt az emberek képébe tolni. A másik, hogy a facebook is csak egy divat, ami előbb-utóbb le fog csengeni. Ugyanolyan, mint amilyen az iwiw és társai voltak, egyelőre csak az az előnye a többivel szemben, hogy nemzetközileg is nagy a reklámja, de ez is ki fog menni a divatból, majd jön helyette valami más.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7392 Dátum: 2012. szeptember 11. - 17:45:18 »
És akkor amikor jön az a valami más, és te egy terméket/szolgáltatást akarsz az embereknek eladni, azon kell majd tolni magad, de kegyetlenül. ;)

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7393 Dátum: 2012. szeptember 12. - 09:52:30 »
Félreértés ne essék, nem imádom és ajnározom a Fb-ot. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért nincsen kihasználva a benne rejlő lehetőség a képregények népszerűsítésére. Nem értek a programozáshoz és a weboldalak működéséhez ezért csak óvatosan próbálom ajánlgatni az ötletem  :D A divatot pedig a szolgáltató iparnak igen is meg kell lovagolni, ha életben akar maradni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7394 Dátum: 2012. szeptember 12. - 10:03:07 »
Igazad van. Lehet, hogy itt is sokunk nem szereti, de valamilyen szinten megkerülhetetlen ilyen szinten. Csak ne az legyen a vége, mint jó pár kicsi szolgáltatónál, hogy csak ott vannak jelen, a weben nem.

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7395 Dátum: 2012. szeptember 12. - 10:52:58 »
Persze, mind a kettő helyen való jelenlétnek megvannak az előnyei. Példának okáért egy weboldalon ha hozzá akar szólni bárki, hogy "húúúú de király hogy van megint Pókember", neki miért kell regisztrálni? Ha bennfentesebb információk érdeklik, akkor arra ott van a fórum és majd regisztrál. Másik előnye, hogy mindenki a nevét adja (persze csak ha nem álnéven van Fb-on) a hozzászólásához. Számtalan előnye van meg persze hátrányai biztosan.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7396 Dátum: 2012. szeptember 12. - 11:53:19 »
Szerintem kaine egyébként pont jól csinálja, mivel a Kingpin elég jól képviseltetve van a FB-on, és folyamatosan mennek is ki rá az itteni hírek.

csorbi

• Mysterio
  • **
« Válasz #7397 Dátum: 2012. szeptember 12. - 12:19:30 »
Ezzel teles mértékig egyet értek. Nem kis energia azért ott is és itt is válaszolni a kérdés áradatra.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #7398 Dátum: 2012. szeptember 12. - 13:09:17 »
Ha már ennyi szó volt facebookon hírdetett eseményekről akkor tessék itt van még egy.
Szeptember 28. Fókusz Könyváruház, 5Panels Második szülinapi buli, mindenkit szeretettel, megilyenek.
http://www.facebook.com/events/458016374221842/

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7399 Dátum: 2012. szeptember 13. - 08:11:45 »
És ki kicsoda a képen?