Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092235 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #7600 Dátum: 2012. október 13. - 22:01:51 »
Avagy T-12.  :hehe:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7601 Dátum: 2012. október 13. - 22:04:54 »
12 óra a börzéig!  :hehe:

Magyarul megint nem fogom kialudni magam.  :roll:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7602 Dátum: 2012. október 13. - 22:10:41 »
12 óra a börzéig!  :hehe:

Magyarul megint nem fogom kialudni magam.  :roll:

Az én vonatom háromnegyedhétkor indul.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7603 Dátum: 2012. október 13. - 22:12:34 »
Az enyém 6:10-kor. Menetrend szerint 8:42-kor érek a Keletibe.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7604 Dátum: 2012. október 13. - 22:17:26 »
Én meg negyedtízre a Nyugatiba. A távolság ugyanakkora lehet.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7605 Dátum: 2012. október 13. - 23:12:54 »
Én meg fél 9-re a suliba.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7606 Dátum: 2012. október 13. - 23:20:21 »
Na bepakoltam én is a börzére, nem volt nehéz. :hehe: Az Újvilág X-Men sorozatot viszem árulni (majdnem a teljes kötetet, néhány szám hiányzik csak, amit korábban már eladtam), 300 Ft/db áron fogom vesztegetni. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7607 Dátum: 2012. október 14. - 05:17:11 »
Börze! Börze!! Börze!!! Börze!!!! Börze!!!!! Börze!!!!!! Börze!!!!!!!
 :ugral: :ugralhehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7608 Dátum: 2012. október 14. - 17:05:13 »
A mai napon gazdagabb lettem egy újabb HP-val; egy PPP3-al; egy Jean Dewolff halálával; egy Pókember -A másik Evolúció, és Morlun visszatérrel; illetve a Polgárháború előszele 1,2-vel. ;D
Az utolsóra nagyon büszke vagyok, mert állítólag nehéz hozzájutni, de sikerült. :)
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7609 Dátum: 2012. október 14. - 17:35:49 »
Nagyon király volt a börze!  :oh: ;D

Délelőtt 10 előtt 10 perccel értem oda, gyorsan beszereztem Kaine-től a Jean DeWolff halála kötetet, valamint a Hihi Pók 5.-öt, aztán betársultam Sepiék asztalához (ezúton is hálás köszönet :worship: ) és kipakoltam a portékámat. Hihetetlen szerencsém volt a képregényeladással, mert a börze végén jött egy srác, aki megvett egyben 15 darab újvilág X-Ment  :oh: (előtte összesen 5 darab fogyott el), így szinte a teljes sorozatot sikerült eladni, csak két szám maradt belőle. ;D Úgyhogy pluszban zártam a börzét. ;D
A választék szerintem nagyon jó volt, tényleg szinte mindent lehetett kapni, és ami nagyon durva volt, hogy szinte végig hatalmas volt a tömeg, fél 3-kor kezdett csak csillapodni, nem semmi volt. :surp:
Sok ismerőssel találkoztam, dumáltam jópár emberrel, klassz volt a társaság. :) Kaine-vel is szerettem volna kicsit dumálni, de nagyon durván el volt foglalva, ami nem is csoda - a kiadó szempontjából meg nagyon jó. :) Így külső szemlélőként úgy láttam, jól megy neki a bolt. :D
Összességében szuper volt a börze, nagyon elégedett vagyok vele, köszönet a szervezésért! :kingpin: 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7610 Dátum: 2012. október 14. - 18:40:15 »
Tényleg jó kis börze volt, rohadt sokan voltak. Mi is csak ámuldoztunk, hogy mennyi ember hömpölyög a folyosókon. Most először mentem ki úgy, hogy árultam, és végül azért egész jól zárult a nap, habár azért úgy reméltem, hogy jobban fog fogyni a portékám, de végül csak 28%-át adtam el. Ami azért volt csalódás, mert nagyon jó áron adtam a képregényeimet. Viszont ami feltünt nekünk, hogy Thor után elég nagy volt a kereslet, és főleg a lányok keresték. Én az összes Thor képregényem eladtam és mindet lányok vették meg. Fareknek már nem volt ilyen szerencséje a Thor képregények eladásával, viszont tőle az Ultimate címeket vitték úgy, mint a cukrot.

Sajnos beszélgetni nem volt időm, csak azokkal akik odajöttek az asztalunkhoz. Képregényt is úgy vásároltam, hogy Tomot küldtem felderítőútra (ha már potyázott az asztalon  ;D ), akinek sikerült is nekem felhajtania a régi X-Men 15-ös számát.  :D
Én is szerettem volna Kaine-el is beszélgetni, de nem jutottam el odáig, és ahogy hallottam, nála is állt a tömeg egész nap, mikor fél háromkor odamentem, már az asztala is szinte üres volt. Jól érzékelteti a mostani börze magas látogatottságát, hogy még csoportképre sem volt időnk, és ilyen már jó régóta nem fordult elő. Az utóbbi időben ez már hagyomány volt.

Fél háromkor indultunk haza, vagy legalábbis első körben mentünk kajálni a Burzsujba, utána meg egy sörre a kocsmába. És egy újabb megdöbbentő újdonság volt, hogy a kocsma, ahová régen rengeteget jártunk HZs-sok, és még az egyik Marvel klub alkalmával is csocsóztunk, megszünt.  :o Helyette egy kis késdobálóba tértünk be, de annak már nem volt olyan feelingje, mint a régi helynek.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7611 Dátum: 2012. október 14. - 19:58:09 »
Na lezárult az első börzém! :D

Fantasztikus volt ez a hangulat, a sok rajongó és persze a temérdek képregény ;D ;D
Mi kb 8:45-kor értünk oda aztán 9:30 körül csorogtunk be a még befelé szálingózó árusokkal ;)
Elsőre azonnal odamentem Tomihoz aki meglátta a kitűzőt a Comicboy felirattal ;D
10:00  Az elsők között vásároltam Kingpin  :kingpin: asztalnál:JDW halálát
                                                                                   PPP1-3
                                                                                   Hihi pók5
                                                                                   Pókfej lex.
Miután a Kingpin asztaltól eljöttem azt tapasztaltam, hogy kb minden pénzemet elköltöttem, de akkor
-Nézd ott van Comicboy a fórumról!-És találkoztam Sepivel,zozival,Tommal,Macskalánnyal és talgabyval és utánna még pár emberrel.
Ez azért maradt meg mert vicces, volt hogy észrevették a kitűzőmet, meg jó volt titeket személyesen megismerni ;D
Ja igen és az utolsó 200FT-m egy Sepitől vásárolt The Amazing Spiderman 364. számára költöttem amit 1.25$ lehetett volna megvenni 92-ben.
Aztán tovább lézengtünk a tornaterem felé ahol megragadta figyelmemet az Amerika Civil War kötetek, valamint az aszem dán Spectacular Spiderman.(amit már nem tudtam megvenni ;D)
Ezután végigkérdeztem mindenkit mint az őrült, hogy merre van a Batman:Gyilkos tréfa.
Végül a tornateremben találtam meg egy idős néninél, aki 3500-ért adta.
Ezután szomorkásan visszakullogtam tg-hez akitől az útmutatást kaptam, erre azt felelte, hogy ő 1500-2000Ft-ra becsülte volna :D

Na szóval mindent összefoglalva nagyon jó volt életem első börzéje ;D
Tavasszal megint jövök!
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

venom75

• Pókfej
« Válasz #7612 Dátum: 2012. október 14. - 20:02:37 »
Én is hazaértem , átnéztem a szerzeményeimet , de most nincs kedvem begépelni. Másodiknak sikerült jegyet vennem egy jó haverral együtt. Nagyon jó volt a börze , de most annyian voltak , hogy nekem ez már sok volt , így nem is nagyon fotóztam , el ment a kedven tőle. Durva tömeg mozgott bent. Szerintem rekordot döntött a mai börze. Találkoztam nagyon sok fórumos taggal , volt akivel sikerült is néhány szót váltanom, de nem mindenkivel. Sepitől én is vásároltam illetve lebeszéltünk egy újabb üzletet is. Nagyon örülök , hogy ennyire jól sikerült ez a rendezvény, igaz én láttam , hogy néhány ember csalódottam vette tudomásul, hogy elfogytak az asztalok és ők nem árulhattak. Kénytelenek voltak kiállni a sorból és visszapakolni a kocsijukba. Most valahogy kicsinek éreztem a teret a börzének. 

Ju

• Pókfej
« Válasz #7613 Dátum: 2012. október 14. - 20:04:31 »
Nem volt csoportkép? Akkor nem maradtunk le az ebédelős társasággal. :)

Szerintem is szuper volt, bár nekem a nap folyamán kellett egy energiaital és egy liter kóla ahhoz, h ébren maradjak. ;D Sepiék segítettek promotálni az eladó dolgaimat, ezúton is köszi. ;) Azt is megtudtam, hogy mikka majdnem akkora Buffy rajongó, mint én. :D
Ezen kívül nekem egy tök nagy pontja volt a börzének, h évek óta először majdnem teljes YBK csapatunk volt. :) szóval, egy kicsit fáradt vagyok, úgyhogy egy első élménybeszámolónak most ennyit mondanék. :) Rég nem éreztem magam ennyire jól egy börzén. :D

Miután a Kingpin asztaltól eljöttem azt tapasztaltam, hogy kb minden pénzemet elköltöttem, de akkor
-Nézd ott van Comicboy a fórumról!-És találkoztam Sepivel,zozival,Tommal,Macskalánnyal és talgabyval és utánna még pár emberrel.
Ja, az vicces volt! :D Rögtön be is mutattuk a banda nagy részét. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7614 Dátum: 2012. október 14. - 20:38:42 »
Szerintem is nagyon klassz volt a börze. Én most nem vásároltam sok dolgot, csak Vadas Máté Gor láncai sorozatát, és Koziék Bloodlust 2-jét, meg Bödöntől egy Assasins Creed 1-2-t.
Sok régi ismerőssel futottam össze, különösen örülök Bennek, akit nagyon régen láttam.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7615 Dátum: 2012. október 14. - 20:51:03 »
Nekem is adta a börze, sok mindenkivel sikerült összefutni, köztük 1-2 olyan emberrel is, akiknek nem is tudom a nevét, de börzén mindig összefutunk. Odafele menet sikeresen betalált a metrón Ben, Meró és a haverja Totti, aki nagyon jó arc, örülök hogy megismertem. Vettem HP 5-öt, Jean TPB-t, egy régi hiányzó CSP-t, valamint Farektól a teljes Ultimatum minit sikerült beszerezni. Párszor körbenéztem az árusok portékái között, aztán viszonylag hamar leléptem, mert haverokkal találkoztam.
Tavasszal ugyanitt!
 :kingpin:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7616 Dátum: 2012. október 14. - 20:52:40 »
Mondjuk a tornatermes rész jó volt, és meglepő :o
Nem gondoltam, volna, dán meg német képregény rádásul spectacular ;D

Ja tényleg még a végén Fantomexékkel is összefutottam, de sajnos hamarabb mennem kellett így lemaradtam a "Beszélgetések a hazai, jövőévi kiadásokról" volt valami új amit Tomi mondott, pl ami nem hangzott/íródott volna le már a fórumon???
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7617 Dátum: 2012. október 14. - 21:01:22 »
Ezután végigkérdeztem mindenkit mint az őrült, hogy merre van a Batman:Gyilkos tréfa.
Végül a tornateremben találtam meg egy idős néninél, aki 3500-ért adta.
Ezután szomorkásan visszakullogtam tg-hez akitől az útmutatást kaptam, erre azt felelte, hogy ő 1500-2000Ft-ra becsülte volna :D
Ó, a rokker nagyi. Na ő az akitől szerintem senki nem vásárol, maximum csak mindenki átnézi a gyűjteményét aztán az áron elmosolyodik és otthagyja. Ő az, aki nem tudja, hogy a magyar képregényeknek nincs olyan nagy áruk, mint sok hasonló amerikai képregénynek. Pedig tényleg nagyon jó cuccai vannak, igazi ritkaságok, de olyan áron adja őket amit csak maximum valami fanatikus, elvakult, milliomos tudna kifizetni. Előző börzén is kerestem mindenhol az X-Men 13-as számát (csak az hiányzik a mai napig a gyűjteményemből), két embernél találtam meg (ahogy a mostani börzén is). Abból az egyik a teljes sorozatot csak egyben adná el (megjegyzem, már legalább két börze óta árulja, ha nem több, kevés sikerrel), amire persze nem voltam hajlandó, a másik a rokker nagyinál volt, amiért kért volna valami 1500 forintot, úgy, hogy az egész újság olyan saláta volt, mint amivel legalább már valaki kétszer kitörölte volna, aztán odaadta volna buksinak játszani, aki miután kétszer megrágta, elásta, és onnan egy prehisztorikus lények csontvázait kiásató kutatók némi dinoszaurusz csont társaságában adtak volna oda a szegény öregasszonynak, hogy legyen mibe csomagolni a parizert a vidéki rokonoknak. Na, kábé így nézett ki az újság, így görcsösen visszafojtottam a röhögésem amikor benyögte az 1500 forintos árat. Így mikor ma megláttam, hogy megint kint van, bármennyire is volt vendégszerető a mosolya, inkább már meg sem próbáltam nála körülnézni. Tehát jegyezd meg jól az öregasszonyt és ne is próbálj meg nála vásárolni. ;)
Amúgy egy jó állapotú Batman első száma valóban olyan 1500 forintot érhet. Próbálj meg körülnézni antikváriumokban, lehet hogy szerencsével jársz és ott találsz potom összegért.

különösen örülök Bennek, akit nagyon régen láttam.
Neki én is örültem, csak sajnos sokat nem tudtunk dumálni, mert nekem az asztalnál kellett lennem, őt meg mindig elráncigálta onnan valami vidéki bélpoklos.  ;D

Sepiék segítettek promotálni az eladó dolgaimat, ezúton is köszi. ;)
Szívesen, én pedig köszönöm a sütit. :) Egyébként a maradék három kötetet is sikerült eladni? Mert még annyi volt ott mikor én távozóra fogtam.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7618 Dátum: 2012. október 14. - 21:05:47 »
Nem, azokat már nem, maradnak legközelebbre. :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7619 Dátum: 2012. október 14. - 21:07:18 »

Mi kb 8:45-kor értünk oda aztán 9:30 körül csorogtunk be a még befelé szálingózó árusokkal ;)
Elsőre azonnal odamentem Tomihoz aki meglátta a kitűzőt a Comicboy felirattal ;D

Mi is, kb  9:30 körül jöttünk be, bár megmondom őszintén le sem esett, hogy Te te vagy, csak valahogy fura volt, hogy látom a feliratot, de nem esett le a dolog.
Na mindegy, majd legközelebb. :)
SD. EJC.