Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1089718 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #300 Dátum: 2008. március 28. - 20:38:53 »
Igen, érdekesek voltak a DC kiadványok abból az időből.  :)

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #301 Dátum: 2008. március 28. - 22:42:21 »
Azért azt megkérdezem (Zsu, ilyesmi kiegészítőre gondoltam), meddig tart a börze? 10-től 16-ig?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #302 Dátum: 2008. március 29. - 00:01:55 »
Idézet
Mikor kaine-hoz értek, ő néhányat rezzenéstelen arccal félretett: "Hm, ez megvan, ez nem érdekel."
Na ezt megnéztem volna. :lol: :lol: :lol:
Idézet
a körbeadott füzetek javarésze még kaine-nél is öregebb volt. Darabka képregénytörténelmek. Nevet
Egyszer tényleg kikapsz gaby...addig jár a korsó... :D

Egyébként én nagy bölcsen hallgatok most is. Most jöttem haza, örülök, ha itthon lehetek...nemhogy menjek már vasárnap korán pestre, aztán go vissza debrecen... >:(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #303 Dátum: 2008. március 29. - 07:22:06 »
Szervezz le egy börzét Debrecenbe, pepo. ;) Bár arra meg valószinűleg én nem tudnék elmenni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #304 Dátum: 2008. március 29. - 11:05:31 »
Az szerintem  bőven több időbe és utánajárásba kerülne, mint elmenni Pestre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #305 Dátum: 2008. március 29. - 13:45:53 »
Á, ne hidd! A börzéken mindenki, akinek a fórumnevét ismerem, odajön és bemutatkozik. Téged is mindig felismerlek, hogy már bemutatkoztál, csak éppen még azzal vagyok bajban, hogy neveket is tegyek mellé.  :D
Akkor neked a névmemósiád rosz, nekem meg az arc ketten együtt már kitennénk egy tökéletes embert. Én mindig a nevekre emlékszem, simán fel tudnám sorolni az álltalános iskolás névsort, de hogy felismerjek azok közül bárkit is, az lehetetlen.
Amúgy így utólag én is már egy csomó börzén láttalak, csak sose tudtam ki vagy, aztán szerencsére a Silent Hill változtatott ezen a tarthatatlan állapoton.
Amúgy már marhára várom a holnapi börzét, úgy néz ki, egyedül megyek, úgyhogy nem nagyon fogok sietni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #306 Dátum: 2008. március 29. - 16:02:29 »
Én is egyedül megyek, és rohadt álmos leszek. A héten eddig egyik nap sem aludtam 4-5 óránál többet, holnap is fel kell kelnem 6 előtt, hogy el tudjak menni.
Sepi, te Gödöllőről (információforrás az adatlapod) hogy mész fel? Kocsival, vonattal vagy másképp?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #307 Dátum: 2008. március 29. - 16:21:56 »
Én kocsival megyek, de Pestről fogok indulni, mert mint mondtam, aznap dolgozok, csak ellógók a munkahelyről pár órára. ;D Miért kérded, vigyelek el?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #308 Dátum: 2008. március 29. - 16:27:00 »
Nem, csak ha vonattal mentél volna. akkor mehettünk volna együtt, mert arra szoktam én is menni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #309 Dátum: 2008. március 29. - 16:30:37 »
Áh, jobb szeretek kocsival menni. Amennyi idő elmegy a tömegközlekedéssel, annyi idő alatt kocsival háromszor odaérek. Eleinte én is inkább tömegközlekedéssel mentem, csak aztán meguntam, hogy a fél napom utazással telik. Melóhelyről kb 25-30 perc alatt ott vagyok a börzén, gödöllőről pedig kb 40-45 perc.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #310 Dátum: 2008. március 29. - 18:23:36 »
Ki mit vesz holnap a börzén? Most sikerült egy kis pénzhez jutnom, ebből megveszem valamelyik Bosszú Angyalai-kötetet, a maradékból pedig régi képregényeket. A régi csodapókok mennyibe kerülnek kb?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2008. március 29. - 18:27:13 »
Már a szavazásnál mondtam, hogy új kiadások és a régiek közül veszek (angolt és magyart egyaránt). A régi CsodaPókok? Változó, de átlagban 500 forint körül vannak, de érdemes körülnézni több helyen is, mert van ahol olcsóbb, van ahol drágább. Voltál már börzén, zozi?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #312 Dátum: 2008. március 29. - 18:40:18 »
Még nem voltam soha, ez lesz az első. Ahogy képzelem, a padok vásárlói oldalán ilyen emberek fognak állni:  :headscratch:, a másik oldalukon pedig ilyenek: :nezze:.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #313 Dátum: 2008. március 29. - 18:59:55 »
Ha megtalálod a Semicet, ők 300 ft-ért adják a régi képregényeket. Mellesleg, én is annyiért fogom. Viszek ki kb. 15 magyar Pókot (mind a 2. sorozatból), 3 régi (19, 23, 25) és 1 új X-Ment, 3 Robotzsarut, meg még néhány érdekességet, mint például a régi Metagalaktikából kiszedett első magyar Conan képregényt (John Buscema).
Amerikaiból most nem lesz meg a szokásos választékom. Viszek kb. 20 Hulkot a V3-ból, kicsit több Pókembert, és kb. 30 egyebet. Továbbá 7 Y-t, és 130 keveréket 100 forintos egységáron.
Pókemberekből viszont lesz egy csomó klasszikus újranyomásom, mint az Amazing 100, 127, 128, 129, 130, 134, 137, 139, 140, 152-157, 159, 161, 162, 175, 201 és Giant-Size Amazing 4. És 3 eredeti (Amazing 102, 125, meg még egy).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #314 Dátum: 2008. március 29. - 19:48:52 »
A keverék az, amit a Hugaron is árultál? Mert azok már szvsz túl simeretlen címekből állnak többnyire... (Adventures Pókod nincs véletlenül eladni? ;D)
Részemről biztos leglaább négy, de reményeim szerint öt Lucky Luke, Vladi ÚXM-je, lezsíroztam két X-Treme X-Men tpb-t (persze szerencsémre jellemző, hogy az egyes és a hármas az, nekm meg a kettes a nagy kedvencem...), meg akkor megnézem azt a Bloodakármi fanképregényt is. Aztán ezzel annyi is a keretnek. Batmanből már lassan abban reménykedem, hogy az-- izé, a következőt meg tudom venni. De az egyszerűen túl jó lenne ahhoz, hogy ki merjem hagyni. Ráadásul azt is kaine Pókjai mellé kell beszorítani alig másfél hónap spórolással.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #315 Dátum: 2008. március 29. - 20:36:27 »
Olyanom nincs. Viszont lesz két Deadpoolom is, nem saját cím, hanem vendégszereplő, vagy mini.

A Pókember újranyomások ára 500 ft lesz általánosságban. Néhány darab csak 400.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #316 Dátum: 2008. március 29. - 20:48:47 »
ÁLLJ!!! Kaine, ragd félre nekem azt a 2 számot de izibe!!!!!!! Én asszem felvásárlom az összes DP-t, bár már sok megvan angolul+németül, de mindig jól jön a több. De kíváncsi vagyok erre a Kaine féle új Venomra is, mert ha jól láttam akkor jelenik meg elsőnek.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #317 Dátum: 2008. március 29. - 21:09:31 »
Okulva a csütörtökiből: ha a kék metró újpesti végállomásánál szállok le, akkor ott már megtalálom a helyszínt, igaz?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #318 Dátum: 2008. március 29. - 21:14:46 »
Előbb-utóbb biztosan. Próbáld meg követni a fiatalokat, azok biztos oda igyekeznek.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #319 Dátum: 2008. március 29. - 21:26:35 »
Jó, csak csütörtökön vagy egy órát bolyongtam, mire megtaláltam a kArton-t. :roll: Lehet, hogy gyorsabban ment volna, ha nem a Deák és az Oktogon közt keresem.
Akkor holnap találkozunk. Megyek, bepakolok holnapra, aztán alszom is.