Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092294 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #7660 Dátum: 2012. október 15. - 20:36:18 »
Jézusom, de megy az idő... :o
Jaja, de ez a 3 hónap elég lassan telik. :D

Valaki nem tudja mi történet Psychóval a börzén amiért a balesetin kötött ki?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7661 Dátum: 2012. október 15. - 20:42:07 »
Nem akart Meróval a Pastramiba jönni. Mero pedig az ilyesmit rosszul tolerálja.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7662 Dátum: 2012. október 15. - 20:54:08 »
Nézz a szemébe, és mondd, hogy nem akarsz a Pastramiba jönni!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7663 Dátum: 2012. október 15. - 20:55:29 »
;D ;D ;DHol láttál meg sorban állásnál, vagy mikor?

Amikor 9:30 körül Tomi asztalánál ott álltál, én is ott voltam, csak én a szélén, a bejárathoz közelebbi oldalon az asztalnak.
Magasabb srác szemüvegben.
Ja asszem megvan...Mondtam, nyugodtan szólítsál meg :) Sepijék meg Fantomexék megtették...aztán jót beszéltünk :D

Ja asszem megvan...Mondtam, nyugodtan szólítsál meg :) Sepijék meg Fantomexék megtették...aztán jót beszéltünk :D
Ha jól sejtem még Comicboyt és kis haverját is láttam, útbaigazítást kértem merre van a mosdó :D (mondjuk így utólag belegondolva én is jó embert kérdeztem meg, jól el is küldött a másik irányba :) így jár aki egy friss börzéstől kér útbaigazítást :) )

Jól van na első börze, amúgy bocsánat a rossz útbaigazításért.És az a haverom a 3/1 volt mivel kb akkor tettem le a telefont, mivel még két haveromat navigáltam a börzére, úgy, hogy én is eltévedtem odafelé ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 15. - 21:07:53 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7664 Dátum: 2012. október 15. - 21:01:43 »

Hehh.. Mero pont úgy néz ki mint az avatárja.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7665 Dátum: 2012. október 15. - 21:02:26 »

Kiégeti a lelked.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7666 Dátum: 2012. október 15. - 21:04:43 »
Ez nem a véletlen műve, hanem az enyém. :D

Habár azóta picit nagyobb a tokája.  :twisted:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7667 Dátum: 2012. október 15. - 21:10:23 »
A bolygófalás mellékhatása.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7668 Dátum: 2012. október 15. - 21:18:05 »
Ez nem a véletlen műve, hanem az enyém. :D

Habár azóta picit nagyobb a tokája.  :twisted:

Valahogy gondoltam, hogy nem véletlen. De jól sikerült!  ;D

A bolygófalás mellékhatása.  :hehe:

;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7669 Dátum: 2012. október 15. - 21:29:29 »
Valaki nem tudja mi történet Psychóval a börzén amiért a balesetin kötött ki?

Mero tényleg túl erőszakos volt.  :twisted:
Nem. Igazából eléggé felhúztak előző nap és beleütöttem a falba. Az egyik ízületem meg azt mondta, hogy ez sok és hajlandóztatott egy kicsit kificamodni. :) Csak a börze miatt nem volt időm elmenni a balesetire. :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7670 Dátum: 2012. október 15. - 22:17:54 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7671 Dátum: 2012. október 15. - 22:19:50 »
Ja asszem megvan...Mondtam, nyugodtan szólítsál meg :)

Hát, legközelebb. :) Csak a sok képregény hatása alatt voltam, nem voltam tiszta! :) Tudod, hogy van ez. :D
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7672 Dátum: 2012. október 15. - 22:49:58 »
Psycho: még pár év edzés, és legközelebb a fal fogja megadni magát. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7673 Dátum: 2012. október 16. - 00:13:56 »
 ;D Remélem azért több ilyenre nem kerül sor.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7674 Dátum: 2012. október 16. - 00:36:11 »
Amúgy csak ma jutott eszembe tüzetesen megvizslatni a börze-belépőjegyet, jó lett. :D Bár még mindig a Fekete Macskás a legjobb. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7675 Dátum: 2012. október 16. - 06:24:32 »
Mero, jó ez a kép. Napiszar gyanús  ;D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #7676 Dátum: 2012. október 16. - 11:41:23 »
Én is örülök, hogy végre eljuthattam a pesti börzére, köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen redezvényen részt vehettem!
Jó volt a hangulat, egyik barátommal utaztunk fel autóval, s délután egy gimnáziumi osztálytársunk is beugrott, akivel jót elbeszélgettünk (ő Trans Formerseket keresett, adtam is neki egyet ajándékba).
Így, hogy látom a képeket (meg ha a korábbiakra is visszaemlékszem), már jó pár embert be tudok azonosítani, s tudom kit takar egy felhasználónév...
Reggel úgy találtuk meg az iskolát, hogy látjuk az egyik utcából, hatalmas sor áll egy épület előtt...
Gyakorlatilag mire leparkoltunk, valahol a szemben levő panel bejáratánál kellett már sorba állni, olyan sokan vártak nyitásra.

Nagyjából 9:20 körül jutottunk be...s megyünk jobbra...nincs hely. Megyünk a tornaterembe...ott sincsen...
Valaki már a tornaterem hátsó részén a szivacsok tetejére kezdett el pakolni, mert nem volt se szabad asztal, se szabad szék.
Lepakoltuk a dobozokat az út közepére...hoztunk vagy 6 db-ot, s azon tanakodtunk, hogy mi legyen...és gondolom még sokan mások is, akik még utánunk álltak a sorban, s hozták a portékájukat...

Egyik sarokban valahogyan egy idős bácsi (köszönet neki innen is) egy nagyon kis helyet szorított nekünk...csak nem volt mire pakolni...
A zsámolyok tetejét mind leszedték, csak az aljuk maradt meg. A sarokban, szerencsénkre, volt egy dobbantó, azt végül rátettük erre a zsámoly-aljra, s arra pakoltam ki a cuccaink egy kis részét (eléggé ingatag volt a felépítmény, s ha valaki beletúrt a cuccokba, majdnem minden dőlt jobbra-balra), ...nagyjából így lett "asztalunk" (és szerintem mi volt a legutolsó érkezők, akik még befértek valahogy a tornaterembe). A másik dolog, hogy a zsámolynak csak egy kis része fért ki az "útvonalra", azaz, ha jött 1 ember (nagyjából ennyi fért el előttünk), aki belenézett a cuccainkba, a többi nem is látta, hogy egyáltalán ott vagyunk...vagy nem várta ki, hogy az éppen előttünk álló delikvens végezzen a kutakodással.
Úgyhogy remélem (és ezt nemcsak az én érdekemben mondom, hanem azokéban is, akik nem tudtak kipakolni) jövőre meg lesz nyitva még legalább 1-2 kisebb osztályterem vagy egyéb nagyobb helyiség.

Körülnézni nem értem rá (talán ez jobb is, mert lehet a szívem szakadt volna meg, ha látom milyen jó cuccok vannak, amiket nem vehetek most meg) és ismerkedni sem volt időm, mivel pakolgatni kellett dobozokból ki-be, ha valaki olyan dolgokat keresett, ami nem volt kicsomagolva...na meg a nap múlásával, minden egyre jobban összekeveredett...
Mindezek ellenére 1-2 rendelést leadtam azoknak, akik itt és a Kneten hirdettek, tehát nem jöttem haza üres kézzel...ezeket a csomagokat olyan fél 3 fele vettem át, amikor már nem voltak olyan sokan.
Köszi mindenkinek, aki átvette a rendelt cuccait, illetve aki elhozta nekem a kért dolgaimat.

Zárás után még maradtunk egy darabig, s a környéken sétáltunk és beszélgettünk a gimis osztálytárssal, majd 17:00 fele hazaindultunk.
Pestről autóval kikeveredni, őszintén szólva egy művészet (főleg annak, aki nem ott lakik), vagy fél órát keringőztünk, mert nem nagyon lehetett arra fordulni, amerre szerettünk volna.
Valami éjszakai pillangókkal teli sikátorba is betévedtünk, úgyhogy teljes volt a pesti városnéző túra.
18:30-ra már Szegeden is voltunk, mert az autópályán, hála az égnek nem volt forgalom. 
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 16. - 11:49:50 írta D-TOX »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7677 Dátum: 2012. október 16. - 14:16:03 »
Heh, ez emlékeztet arra, amikor Bécsből akartam hazajutni egy kinti börze után. 10-ből 8-szor keveredtünk el különböző útlezárások miatt.  :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7678 Dátum: 2012. október 16. - 17:32:21 »
Nem akart Meróval a Pastramiba jönni. Mero pedig az ilyesmit rosszul tolerálja.
Pedig én is nemet mondtam rá még a metrón. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7679 Dátum: 2012. október 16. - 20:27:00 »
Én is lenn voltam egy cimbimmel. Kaint ismertem fel csak jó szokás szerint de láttam épp heves rohamokat állt ki amibe én is becsapódtam
- hihi5 (2db)
- PeterParker 1-3
- Jean
- Forr a dalom -al.
+ egy Papp Laci kötetet amiről a kneten láttam a borítóját és egyből megtetszett, 700-ért vesztegették. Odamentem, elvettem egyet odaadtam a srácnak aki ott állt hogy hát elvinném mire a srác megkérdezte hogy rajzoljon-e bele vmit... érdeklődve kérdeztem hogy ő rajzolta-e-é mire mondta hogy igen és akkor rajzolna bele, mondon OKÉ... és belerittyentett egy Papp Lacit az elejére és alá is írta. Felvidéki Miklósnak hívják az elkövetőt :D Érdekes volt ahogy hipp hopp lerajzolta Papp Lacit.  :D Márcsak ezért is megérte kiállni azt a rengeteg orkot és klingont akik közben lökdöstek.  8)

Délelőtt 11 fele értünk ki de kb egy-másfél óra után besokalltam a tömegtől és pár rokitól akik a körülnézés képességét nem sajátitották el élelmedett koruk ellenére.

Ezután végigkérdeztem mindenkit mint az őrült, hogy merre van a Batman:Gyilkos tréfa.
Végül a tornateremben találtam meg egy idős néninél, aki 3500-ért adta.

Hehe, mázlid van, azt én is megnéztem de végül elvetettem a megvételét  8)