Én is örülök, hogy végre eljuthattam a pesti börzére, köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen redezvényen részt vehettem!
Jó volt a hangulat, egyik barátommal utaztunk fel autóval, s délután egy gimnáziumi osztálytársunk is beugrott, akivel jót elbeszélgettünk (ő Trans Formerseket keresett, adtam is neki egyet ajándékba).
Így, hogy látom a képeket (meg ha a korábbiakra is visszaemlékszem), már jó pár embert be tudok azonosítani, s tudom kit takar egy felhasználónév...
Reggel úgy találtuk meg az iskolát, hogy látjuk az egyik utcából, hatalmas sor áll egy épület előtt...
Gyakorlatilag mire leparkoltunk, valahol a szemben levő panel bejáratánál kellett már sorba állni, olyan sokan vártak nyitásra.
Nagyjából 9:20 körül jutottunk be...s megyünk jobbra...nincs hely. Megyünk a tornaterembe...ott sincsen...
Valaki már a tornaterem hátsó részén a szivacsok tetejére kezdett el pakolni, mert nem volt se szabad asztal, se szabad szék.
Lepakoltuk a dobozokat az út közepére...hoztunk vagy 6 db-ot, s azon tanakodtunk, hogy mi legyen...és gondolom még sokan mások is, akik még utánunk álltak a sorban, s hozták a portékájukat...
Egyik sarokban valahogyan egy idős bácsi (köszönet neki innen is) egy nagyon kis helyet szorított nekünk...csak nem volt mire pakolni...
A zsámolyok tetejét mind leszedték, csak az aljuk maradt meg. A sarokban, szerencsénkre, volt egy dobbantó, azt végül rátettük erre a zsámoly-aljra, s arra pakoltam ki a cuccaink egy kis részét (eléggé ingatag volt a felépítmény, s ha valaki beletúrt a cuccokba, majdnem minden dőlt jobbra-balra), ...nagyjából így lett "asztalunk" (és szerintem mi volt a legutolsó érkezők, akik még befértek valahogy a tornaterembe). A másik dolog, hogy a zsámolynak csak egy kis része fért ki az "útvonalra", azaz, ha jött 1 ember (nagyjából ennyi fért el előttünk), aki belenézett a cuccainkba, a többi nem is látta, hogy egyáltalán ott vagyunk...vagy nem várta ki, hogy az éppen előttünk álló delikvens végezzen a kutakodással.
Úgyhogy remélem (és ezt nemcsak az én érdekemben mondom, hanem azokéban is, akik nem tudtak kipakolni) jövőre meg lesz nyitva még legalább 1-2 kisebb osztályterem vagy egyéb nagyobb helyiség.
Körülnézni nem értem rá (talán ez jobb is, mert lehet a szívem szakadt volna meg, ha látom milyen jó cuccok vannak, amiket nem vehetek most meg) és ismerkedni sem volt időm, mivel pakolgatni kellett dobozokból ki-be, ha valaki olyan dolgokat keresett, ami nem volt kicsomagolva...na meg a nap múlásával, minden egyre jobban összekeveredett...
Mindezek ellenére 1-2 rendelést leadtam azoknak, akik itt és a Kneten hirdettek, tehát nem jöttem haza üres kézzel...ezeket a csomagokat olyan fél 3 fele vettem át, amikor már nem voltak olyan sokan.
Köszi mindenkinek, aki átvette a rendelt cuccait, illetve aki elhozta nekem a kért dolgaimat.
Zárás után még maradtunk egy darabig, s a környéken sétáltunk és beszélgettünk a gimis osztálytárssal, majd 17:00 fele hazaindultunk.
Pestről autóval kikeveredni, őszintén szólva egy művészet (főleg annak, aki nem ott lakik), vagy fél órát keringőztünk, mert nem nagyon lehetett arra fordulni, amerre szerettünk volna.
Valami éjszakai pillangókkal teli sikátorba is betévedtünk, úgyhogy teljes volt a pesti városnéző túra.
18:30-ra már Szegeden is voltunk, mert az autópályán, hála az égnek nem volt forgalom.