Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090314 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #7720 Dátum: 2012. október 29. - 12:28:57 »
A képregénybörzén kinn volt az Omnibus Comics, akiknek a honlapját épp most néztem meg, és meglepődve láttam, hogy az Alkotmány utcában van boltjuk? :surp: Mióta?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7721 Dátum: 2012. október 29. - 12:53:41 »
Pár hónapja.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7722 Dátum: 2012. október 29. - 13:14:13 »
Azt nem tudod, hogy mindig nyitva vannak, vagy előtte egyeztetni kell-e velük?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7723 Dátum: 2012. október 29. - 13:17:14 »
Halvány lila segéd fogalmam sincs.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #7724 Dátum: 2012. október 29. - 14:46:49 »
Ismertté vált a 4. szegedi képregényfesztivál programja:
http://www.sk-szeged.hu/1087

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
« Válasz #7725 Dátum: 2012. november 08. - 00:21:03 »
Nem tudom ki lakik itt még az ország keleti felében, de ami azt illeti nagyon örülnék (de szerintem nem vagyok vele egyedül) egy olyan képregényes eseménynek, mely érintené akár Borsod, Hajdu vagy Szabolcs megyét. Hiányoznak ezek az események erről a környékről  :( A legtöbb ilyenre nem tudok felutazni Pestre, vagy ugyebár most Szegedre. Meg aztán ott van az is, hogy azt az alsó hangon 6-7 k vonatpénzt szívesebben költeném el képregényekre.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7726 Dátum: 2012. november 08. - 08:46:08 »
Jó lenne, de mivel én is Miskolc környékén lakom, sajnos jól tudom, hogy az erre a rendezvényre kilátogatók már a Tiszai pályaudvar körzetét sem tudnák elhagyni anélkül hogy:
a. lehúzzák őket a csövesek
b. lehúzzák őket az aluljáróba és megumbuldázzák az ánuszrózsájukat amúgy parasztosan
c. kitoljanak velük a közlekedései vállalat dolgozói
d. az army of darkness orkjai lelopják még a gatyájukat is
és mindezt egyszerre de nem feltétlenül ebben a sorrendben.

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7727 Dátum: 2012. november 08. - 10:15:11 »
Jó lenne, de mivel én is Miskolc környékén lakom, sajnos jól tudom, hogy az erre a rendezvényre kilátogatók már a Tiszai pályaudvar körzetét sem tudnák elhagyni anélkül hogy:
a. lehúzzák őket a csövesek
b. lehúzzák őket az aluljáróba és megumbuldázzák az ánuszrózsájukat amúgy parasztosan
c. kitoljanak velük a közlekedései vállalat dolgozói
d. az army of darkness orkjai lelopják még a gatyájukat is
és mindezt egyszerre de nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Azért ezek fennállnak Pesten is, és bárhol :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #7728 Dátum: 2012. november 08. - 10:43:17 »
Nem tudom ki lakik itt még az ország keleti felében, de ami azt illeti nagyon örülnék (de szerintem nem vagyok vele egyedül) egy olyan képregényes eseménynek, mely érintené akár Borsod, Hajdu vagy Szabolcs megyét. Hiányoznak ezek az események erről a környékről  :( A legtöbb ilyenre nem tudok felutazni Pestre, vagy ugyebár most Szegedre. Meg aztán ott van az is, hogy azt az alsó hangon 6-7 k vonatpénzt szívesebben költeném el képregényekre.

Amúgy ez tényleg jó ötlet lenne. A nagyobb megyeszékhelyekre vagy regionális központokba, mint mondjuk Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár érdemes lenne valamilyen képregényes eseményt szervezni (tudom, némelyikben van mangás, de olyat, ahol minden féle érdeklődő elfér egymás mellett, legyen az amerikai, magyar, európai vagy ázsiai képújság-rajongó)...menjetek be az ottani könyvtárakba, s érdeklődjetek, hogy nem adnának-e terepet egy képregényfesztiválnak (Szegedet felhozhatjátok példaként, hogy milyen sikeres dolog ez ott).

« Utoljára szerkesztve: 2012. november 08. - 10:48:23 írta D-TOX »

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7729 Dátum: 2012. november 08. - 11:31:33 »
No azért telhetetlenek nem vagyunk. Akkora igény valószínűleg nincs rá, hogy minden megyeszékhelynek legyen saját képregényes eseménye, de azért utána fogok érdeklődni. A manga meg a cosplay rendezvények azok mennek erre felé is, de valóban nincs olyan, ahol a másfajta újságokat kedvelők is helyet kaphatnak. Képregényboltról pedig ne is beszéljünk ebben a térségben.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7730 Dátum: 2012. november 08. - 11:39:47 »
Először ne csak nagy eseményekben gondolkozzatok. :) Kezdhettek klubdélutánnal, sörözéssel, narancslevezéssel, stb... ha már vagytok min 3-an, tökjó lehet. :)

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7731 Dátum: 2012. november 08. - 11:46:38 »
Baráti körömből vagyunk egy páran, akik szeretik a képregényeket. Szóval azért ha úgy nézzük van egy közösség.
Nem feltétlenül nagy események kellenének errefelé, de voltam már börzén. Nincs ahhoz fogható érzés, mint mikor meglátod azokat a példányokat, amik még hiányoznak, ráadásul mindig áron alul. Én mindig találtam valami érdekességet. Börzéről üres kézzel hazamenni bűn.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7732 Dátum: 2012. november 08. - 12:02:00 »
Baráti körömből vagyunk egy páran, akik szeretik a képregényeket. Szóval azért ha úgy nézzük van egy közösség.
Király! :D Az már egy tökjó alap. :) Nekem az egyik baráti társaságom is hasonlóan szerveződött, még anno a knet-en. :)

Börzéről üres kézzel hazamenni bűn.
Viszont több pénzzel hazamenni, mint kijönni, baromi jó érzés. ;)

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7733 Dátum: 2012. november 08. - 12:24:01 »
Mármint, hogy több pénzzel kijönni, mint bemenni?  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #7734 Dátum: 2012. november 08. - 12:36:53 »
Ööö, igen... ;D Nem ihatok több kávét. ;D

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7735 Dátum: 2012. november 08. - 12:39:12 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7736 Dátum: 2012. november 08. - 13:46:00 »
Amúgy ez tényleg jó ötlet lenne. A nagyobb megyeszékhelyekre vagy regionális központokba, mint mondjuk Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár érdemes lenne valamilyen képregényes eseményt szervezni
Ha nem teadélután, akkor esetleg, maximum Debrecen. Szeged képregényes szempontból kissé különc az országhoz képest, nagyobb a képregénykedvelők népsűrűsége, mint máshol.
Ööö, igen... ;D Nem ihatok több kávét. ;D
Na, azt megnézném... :)

TheUnternull

• Grizzly
  • *
« Válasz #7737 Dátum: 2012. november 08. - 13:55:52 »
Én is Debrecenre gondoltam elsősorban. Borsodból és Szabolcsból is könnyen megközelíthető, mégis elég nagy város egy ilyen rendezvényhez.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7738 Dátum: 2012. november 08. - 14:50:31 »

Szép, bár ez rajzolva van. :) Az a valódi latte art, amit csak öntenek. Mint ez:

Na, azt megnézném... :)
Tudtam, hogy ezt nem fogod szó nélkül hagyni. :lol:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #7739 Dátum: 2012. november 08. - 21:57:31 »
No azért telhetetlenek nem vagyunk. Akkora igény valószínűleg nincs rá, hogy minden megyeszékhelynek legyen saját képregényes eseménye, de azért utána fogok érdeklődni. A manga meg a cosplay rendezvények azok mennek erre felé is, de valóban nincs olyan, ahol a másfajta újságokat kedvelők is helyet kaphatnak. Képregényboltról pedig ne is beszéljünk ebben a térségben.

Na jó, de nem azt írtam, hogy minden megyeszékhelyre. Az általam felsorolt városok mind 100000 feletti lakosságszámmal rendelkeznek, adott esetben egyetemi/főiskolai központok, tehát annyi emberből néhány 100 képregények iránt érdeklődő egyén talán összejönne.
Azért Miskolcon ott volt egy ideig a Valhalla bolt (bár nemrég bezárt sajnos).