Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1089520 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Képregényes események
« Válasz #7880 Dátum: 2012. december 11. - 18:39:23 »
Én szombaton megyek, Comicboyyal együtt, délután.
Tomi, készülj úgy, ha nem találok valami nagyon ritkaság számba menő Pókos füzetet, akkor kb. a fél Bosszú Angyalai sorozatból elviszem a készletet! ;D +1 Pókemberes nagydobozt, amit múltkor mutattál.
A kérdésem még az, hogy ezek az árak lesznek érvényben, amik a főoldalon vannak?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7881 Dátum: 2012. december 11. - 21:48:00 »
Nem pont, de hasonlóak. A börzés árak.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7882 Dátum: 2012. december 12. - 08:45:43 »
... akkor kb. a fél Bosszú Angyalai sorozatból elviszem a készletet! ;D ...
Az egész készletet per cím? Tomi, mindegyikből 100 db-ot vigyél ki!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7883 Dátum: 2012. december 12. - 16:47:59 »
Nem pont, de hasonlóak. A börzés árak.

Megnéztem a múltkori börze árakat, ha így nézzük, akkor lehet, hogy a fele nem jön ki, akkor viszont neten rendelem majd meg, börze után. :(
De meglátjuk.

... akkor kb. a fél Bosszú Angyalai sorozatból elviszem a készletet! ;D ...
Az egész készletet per cím? Tomi, mindegyikből 100 db-ot vigyél ki!
Ahogy néztem a honlapon az időbeli sorrendet, úgy nagyjából most a felét tudom megvenni az összes füzetnek.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 12. - 16:52:37 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7884 Dátum: 2012. december 12. - 21:59:36 »
Én szombaton megyek, Comicboyyal együtt, délután.
Tomi, készülj úgy, ha nem találok valami nagyon ritkaság számba menő Pókos füzetet, akkor kb. a fél Bosszú Angyalai sorozatból elviszem a készletet! ;D +1 Pókemberes nagydobozt, amit múltkor mutattál.
A kérdésem még az, hogy ezek az árak lesznek érvényben, amik a főoldalon vannak?

Jaja megyünk kifosztani én is veszek egyet s mást...jó néhány dolgot ;D :kingpin:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7885 Dátum: 2012. december 13. - 19:00:11 »
Hazafelé volt pár percem, így háromnegyed öt körül benéztem a Hungarocomixra. Vásárolni nem volt időm, csak tettem egy kört a helyszínen. Eléggé kihaltnak tűnt, bár hétvégén biztosan többen lesznek, de nekem így elsőre kissé feleslegesnek tűnik ez a 4 napos nyújtás, főleg a csütörtöki nap, amikor a legtöbben még elfoglaltak. Na meg a többség azért gondolom szombaton vagy vasárnap tervez rá ellátogatni, a képregényes programok is szinte mind akkor vannak. Mondjuk gondolom, a KönyvFieszta miatt lehet ez a 4 nap, na meg ingyen is van, úgyhogy annyira nem zavar a dolog, csak kissé lehangoló volt a látvány (bár annyira nem lepett meg).
Azért legalább egy kósza kaine-t láttam. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7886 Dátum: 2012. december 13. - 22:00:49 »
Az első nap vicces volt. Lementem a mélygarázsba, hogy majd onnan lifttel felviszem a cuccot. Szerencsére a kipakolás előtt kipróbáltam, és persze: nem működött a lift. Mélygarázs ki, kocsival fel: ott sem működött a lift. Lépcsőn lepakolás, benn kipakolás, meglepetés: az összes újonnan megjelent képregény a raktárban maradt. Kocsiba vissza, raktár, újabb pakolás. A nap többi része már egyenletesebb volt: nem voltak túl sokan, de nem panaszkodom, mert a füzetekből elég sokat eladtunk, jobb volt a nap, mint a HoldfényConon. És ez a leggyengébb a 4 közül, ez tuti.
Az árakat levittem a jelenlegi webshopos árakra, de könyveket akkor se nagyon vettek. Folyt köv. holnap.
Ja, megláttam katalógusban álmaim pókemberes pólóját, de épp nemrég megvette valaki a Trillianban.  :(

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7887 Dátum: 2012. december 13. - 22:29:07 »
Mozgalmas volt a napod. :) Mi volt a pólón konkrétan? Milyen volt? Én majd szombaton, vagy vasárnap tervezem, hogy kinézek. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7888 Dátum: 2012. december 13. - 22:47:40 »
Hát az Amazing Spider-Man 121 borítója.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7889 Dátum: 2012. december 14. - 10:39:00 »
Pólót én is tervezek venni , remélem lesz valami tuti.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7890 Dátum: 2012. december 14. - 14:56:50 »
Valaki homályosítson már fel, hogy megy Trillian-nál a póló vásárlás? Mert most a HC-n is láttam becsomizva párat, így azt gondoltam, hogy csak azok eladók abban a méretben, ahogy ott vannak...ezexerint lehet rendelni katalógus alapján??? (Jó-jó, ezeket ott is megkérdezhettem volna, de én olyan kis félénk vagyok)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7891 Dátum: 2012. december 14. - 19:10:04 »
Az első nap vicces volt. Lementem a mélygarázsba, hogy majd onnan lifttel felviszem a cuccot. Szerencsére a kipakolás előtt kipróbáltam, és persze: nem működött a lift. Mélygarázs ki, kocsival fel: ott sem működött a lift. Lépcsőn lepakolás, benn kipakolás, meglepetés: az összes újonnan megjelent képregény a raktárban maradt. Kocsiba vissza, raktár, újabb pakolás. A nap többi része már egyenletesebb volt: nem voltak túl sokan, de nem panaszkodom, mert a füzetekből elég sokat eladtunk, jobb volt a nap, mint a HoldfényConon. És ez a leggyengébb a 4 közül, ez tuti.
Az árakat levittem a jelenlegi webshopos árakra, de könyveket akkor se nagyon vettek. Folyt köv. holnap.
Ja, megláttam katalógusban álmaim pókemberes pólóját, de épp nemrég megvette valaki a Trillianban.  :(

Még ne temesd nagyon. Én is voltam már résztvevője, szervezője 4 napos eseménynek, nyáron, és ugyanez volt. Hétvégén, fog befutni a dolog, ez tuti.

---
Na, nem írok újabb hsz-t, inkább ezt folytatom még. Ha póló, holnap azt nézzétek meg, mibe jövök én.  :spidey:
A másik, Tomi, mi a felhozatal képregényes standok ügyében? Van választék bőven?
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 14. - 19:27:56 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7892 Dátum: 2012. december 14. - 20:18:17 »
Tomi, holnap délelőtt-dél körül megyek akkor a PPP 6-ot becserélni.  :-[ Köszönöm mégegyszer!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7893 Dátum: 2012. december 14. - 22:23:25 »
Mike: okés.
SD: persze, tudom, minden nap egyre erősebb lesz. Kinn van minden kiadó, minden cuccal.

A mai nap már jobb volt, mint a tegnapi, jóval többen voltak. Elkezdtem begyűjteni a PPP előfizetéseket is jövőre.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7894 Dátum: 2012. december 15. - 00:09:14 »
Nem semmi. :) Valószínűleg karácsony után tudom beadni a PPP-re a megrendelésemet, előreláthatólag.  :)
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7895 Dátum: 2012. december 15. - 10:25:09 »
Amúgy lehet, bár elég utopisztikus elképzelés, de lehet, hogy mindenkinek megvannak már a könyvek.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 15. - 20:22:04 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7896 Dátum: 2012. december 15. - 20:25:23 »
Comicboyyal ma voltunk a Hungarón, bevásároltunk, magam részéről a kötelező PPP 5-6, HP6, majd a Kitörést, az Őrszemet, az Új titkos háborút, a Káoszt, és az Ezüst szamurájt vettem meg. Aztán még egy Vampirellát, anyámnak, ő odavan az ilyenekért, meg egy Nők a csúcson, vagy milyen vicces könyvet, apámnak.  :twisted:
A kiállítás jó volt, közepes embertömeg fogadott, és kipróbálhattam az első útján az új Pókemberes egyedi pólómat.  ;D
A másik, hogy ez viszonylag kisebb volt, visszafogottabb volt, ellentétben a HoldfényConnal, ahol elég nagy felhajtás volt.
De ez így volt rendben.
SD. EJC.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7897 Dátum: 2012. december 15. - 21:21:56 »
Tegnap én is kinéztem, vettem egy jó nagy adag képregényt Tomitól, plusz a C50odálatos képregényt. Ez egy fan cucc, minden oldalt más magyar rajzoló csinált, dióhéjban annyi hogy Pókember és Hulk Budapesten ökörködik. Nagyon vicces a történet, ajánlom mindenkinek. :D (200 példányban nyomták, 300 ft/db)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7898 Dátum: 2012. december 15. - 21:35:15 »
Tényleg, az 'ebook sarok' valóban összesen 1 vitrin volt? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7899 Dátum: 2012. december 15. - 22:20:22 »
Megvolt a 3. nap. Bár totál szellősebbnek tűnt, mégsem: jóval nagyobb forgalmunk volt, mint eddig. De az eső sokakat távol tartott még mindig. Holnap várjuk a nagy tömeget. :)