Tudnotok kell, hogy az iskolából el kell jönnünk. Mivel január 1-től az állam veszi kezelésbe az összes iskolát, megváltozott minden. Azzal kezdték, hogy elvittek 100 asztalt - éppen annyit, amennyit mi használunk a börzéken. Vagyis nem maradt használható asztal a suliban.
Más helyet kell keresni, de iskolák egyelőre nem jönnek szóba, mert fejetlenség van: még ők maguk sem tudják, hogy mi hogy lesz. 
A pofám leszakad...

Így hirtelen nekem sincs túl sok ötletem... Ősszel voltam egy szülinapi bulin a XV. kerületben, a Pestújhelyi Közösségi Házban, de az sincs központi helyen, illetve a közlekedés is gáz picit, így nem nagyon akartam javasolni, de hátha utolsó mentsvárnak jó lesz... Van egy színházterme, ami 180 nm-es, csak nem tudom, ott mennyire lehet rendezkedni székekkel, asztalokkal... Viszont megnéztem a honlapját, ami több közösségi ház összefoglaló honlapja, és úgy látom, a Csokonai Művelődési Központ nincs túl messze a börze eddigi helyszínétől. Szintén van színházterme is. Belinkelem a honlapot, rajta vannak a terembérleti árak, aztán majd Tomi eldönti, hogy jó-e valamelyik...
http://www.csokonaimk.hu/index.php/szolgaltatas/teremberles.htmlEgyébként még a Millenáris jutott eszembe, de gondolom az megint horror árkategória...