Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087052 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #8160 Dátum: 2013. március 08. - 18:07:50 »
Na életemben először megb*szott a rendőrség. Így most 5000-el kevesebb jut a börzére...
És még egész olcsón megúsztam.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8161 Dátum: 2013. március 08. - 18:56:16 »
Mi történt ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #8162 Dátum: 2013. március 08. - 18:58:06 »
Épp a céges kocsival tartottam Kiskunfélegyháza felé, amikor elnéztem egy kijáratot egy körforgalomban, és egy hirtelen mozdulattal kirántottam magam belőle jelzés nélkül. Erre látom, hogy a sarkon már integet is a rendőr bá...

Mero

• Thanos
« Válasz #8163 Dátum: 2013. március 08. - 19:00:08 »
Sajnálom.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #8164 Dátum: 2013. március 08. - 19:02:12 »
Amúgy nagyon segítőkész, meg jó fej volt, mert látta rajtam, hogy új vagyok még ebben a műfajban, ha nem került volna ötezer forintomba ez a beszélgetés, kifejezetten szép emlék lenne.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8165 Dátum: 2013. március 08. - 19:16:18 »
You either fail as a learner driver or live long enough to see yourself become the villain.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8166 Dátum: 2013. március 08. - 19:31:34 »
Nem terveztem Stuntman Mike babérjaira törni.  ;)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8167 Dátum: 2013. március 08. - 19:46:15 »
Mondjuk Batman se volt épp a rendőrök kedvence az autópályán, aztán mégis mindenki pozitív karakterként ismeri. :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #8168 Dátum: 2013. március 08. - 21:10:23 »
Amúgy nagyon segítőkész, meg jó fej volt, mert látta rajtam, hogy új vagyok még ebben a műfajban, ha nem került volna ötezer forintomba ez a beszélgetés, kifejezetten szép emlék lenne.
Örömmel gondolsz erre az 5 rugóra, ha majd a gyorshajtás utáni pénzhatós összeget vasalják be rajtad:)
Egyébként szép környék fele jártál, majd börzén kifaggatlak miért is jártál majdnem "felénk":-)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Todd

• Pókfej
« Válasz #8169 Dátum: 2013. március 08. - 21:26:54 »
Így is tökéletesen tisztában voltam vele, mennyire elnézőek, úgyhogy gondolatban összetettem a kezem az 5 rugó hallatán (és hogy nem adtak büntetőpontot).
Gyorshajtást már csak akkor veszem be a kedves hobbijaim közé, ha sok felesleges pénzem lesz, vagy ha kirúgnak, mert akkor a felmondási idő alatt lépten nyomon gyorshajtani fogok, mert a fénykép a céghez megy.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8170 Dátum: 2013. március 08. - 23:45:44 »
De a pont nem.  :)
Mostanában durva tarifák mennek, a Baross utcánál 50 000-es bünti van, ha jobbra fordulsz - és kamera veszi.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8171 Dátum: 2013. március 09. - 10:13:07 »
A büntetés sem, mert napra pontosan vissza tudják nézni, hogy mikor volt a gyorshajtás és a munkáltató tudni fogja, hogy kinél volt az autó aznap. Hasonlóan jártam már én is.
De a pont nem.  :)
Céges autónál nem osztanak pontot, csak ha megállít a rendőr és felírja az adataidat.  ;) Utólag már nem foglalkoznak vele, hogy ki vezette az autót, csak a büntetés legyen befizetve, a többi nem érdekli őket.

Mero

• Thanos
« Válasz #8172 Dátum: 2013. március 10. - 06:00:13 »
Fantomex-venom75-slider78-Tom Fh-
+ Mero  :oh:
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 06:02:01 írta Mero »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8173 Dátum: 2013. március 10. - 06:43:14 »
Áh, szóval megjött a hitel.  :hehe:

Mero

• Thanos
« Válasz #8174 Dátum: 2013. március 10. - 06:49:08 »
:fc:
E hét Kedd óta tudom hogy 0 % helyett növekszik az esély arra hogy mégis jővök,de addig nem akartam szólni amig biztos nem lesz.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8175 Dátum: 2013. március 10. - 06:51:39 »
Sebaj, még oda is kell találnod.  :twisted:

Mero

• Thanos
« Válasz #8176 Dátum: 2013. március 10. - 06:53:42 »
Google maps.   :brow:  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8177 Dátum: 2013. március 10. - 08:12:06 »
Ha tudsz hozz nekem egy gyógysört, mert kegyetlen hosszú volt ez az éjszaka...

Mero

• Thanos
« Válasz #8178 Dátum: 2013. március 10. - 08:20:10 »
Ha tudsz hozz nekem egy gyógysört, mert kegyetlen hosszú volt ez az éjszaka...
Zsaklin nem hagyott aludni ?  :hehe:
Milyen sört szeretnél ? :drink:

Mero

• Thanos
« Válasz #8179 Dátum: 2013. március 10. - 15:43:02 »
Ez a börze is véget ért.  :)
Az új hely könnyen megközelithető (legalábbis nekem).VISZONT nagyon zsúfolt volt. Rögtön a bejárat után  mozdulni se lehetett Kaine asztalánál.  :o  Ráadássul a PPP is elfogyott mire sorra kerültem  :surp:
Miután beszereztem a kötelezöket és köszöntem (majdnem) mindenkinek a HZS asztalánál találtam menedéket a tömeg elöl, tg & Sepi legnagyobb örömére  ;D
Kockulás közben gyorsan száll az idő, délben átmentem kajálni a Köki-be kajálni mire visszaértem már csomagolt a bagázs.
Banda:Kaine,Todd,Benya,Pádi,Ju,HZS Team,Tom F. ,Fantomex,Psycho,Zozi&Robogirl,VTomi...Asszem ennyi  :cavinton: :)
Zsákmány : BA: Beszivárgás, M+, Iron man:Armor Wars, és egy X-men guide. Ja meg egy Szupis felső.  :superman:
Alapjában véve jól éreztem magam.