Az "asszem" vagy a kavinton leszek én 
MERO , engem is kihagytál , csúcs vagy.
Engem is kihagyott
Igazság szerint én is kimaradtam.

Ha nem rémlenék: Az elején a kinti sorban én voltam, aki Pádi mellett állt.
Nekem tetszett a hely, számomra megközelíthetőség szempontjából is ideális. A fényviszonyok is jobbak voltak, én az iskola folyosóját mindig kissé sötétnek találtam. Egyedül a belső teremben volt durva, ahogy feltorlódott a tömeg. "Tank üzemmódban" az se zavart volna, de kisgyerekeseket nem akartam fellökni, így elég lassú volt a haladás. (Mire odaértem volna egy kiszemelt TPB-hez, már elvitték.

) Talán egy-két padot ki lehetett volna még vinni a ruhatár környékére. Vagy szerezni egy közlekedési rendőrt.

A Kingpin előtt egész végig nagy volt a nyüzsgés, most ott csak a nyereményjátékos kötetet vettem át. Mire rászántam magam, hogy odamegyek, már úgyis túl sokat költekeztem a betervezetthez képest.
Bár kötetet most nem vettem, csak kb. 20 képregényfüzetet: magyar Donald Kacsák, külföldi X-Menek, Alan Moore-féle Swamp Thing-ek, Final Crisis, All-Star Superman, Birds of Prey, valamint egy 1968-as Charlton képregény, amiben Blue Beetle és Peacemaker szerepelnek. (Főként róluk mintázta Moore Nite Owl-t és a Comedian-t a Watchmenben.)
Továbbá egy Venom figurát.
A belépőt elnézve pedig úgy láttam, Tomi határozottan kitart Greg Horn mellett.

(Igaz is, folytatnom kellene valamikor azt a Juggernaut képet...)