Végre van egy kis időm írni. A börze nagyon jó volt, észre sem vettem, irtó gyorsan eltelt az idő…először mikor rápillantottam az órámra még csak 10 óra volt, legközelebb már 14 óra múlt, s indulnom kellett haza.
Én gyakorlatilag munkából mentem börzére…hazaértem 6:00 után (sajnos a 6:45-ös vonatot lekéstem, amivel eredetileg menni akartam), de mindegy volt, legalább nem kellett rohannom, hisz 1 órával később is kényelmesen odaértem. Kb. 2 óra vonatozás után már fenn is voltam a kőbánya-kispesti állomáson, s mire a művelődési házhoz értem már a sarokig ért a sor. Kb. 25 perc alatt jutottam be, azt sajnálom, hogy nem a másik sorba álltam be, mert az jóval rövidebb volt (bár nem tudom, hogy az az árusoknak volt-e fenntartva vagy sem)….
Közben már elkezdett csörögni a mobilom…jó pár szívességet kellett teljesítenem…föl kellett szállítanom kb. 15 embernek szegedi ismerősöktől cuccokat (pár dolog volt, ami azért az enyém volt) és kb. 5-8 embernek le kellett hoznom jó pár dolgot ill. meg kellett néznem az árusok portékáját, hogy van-e esetleg valami amit be tudnék szerezni a hiány-listájukról…
Egy-két ismerőssel összefutottam, pár új embert megismertem, igaz, sajnos hosszú ideig senkivel sem tudtam beszélgetni...
Mindjárt az elején sorba álltam a Kingpinnél, hogy beszerezzem, amit kellett (köszönöm az ajándék kötetet, amit a börzés játékon nyertem).
1-2 ismerősnek megleltem pár füzetet, a magam számára nagyon érdekesebb dolgot most nem találtam...
A házaspárnál, akik a Semictől kimentettek pár képregényt, megvettem pár Bobot, Góliátot és Tini Titán Teknőcöt, amik közül pár már megvolt, csak rosszabb állapotban...
Nero Blancotól előzetesen rendeltem pár képregényt, döntőrészt Star Trekeket és pár eltérő X-men címet...
A Képes kiadótól is megrendeltem 3 kiadványt, sajnos a legfontosabb, amit a magam számára kértem, épp nem lelték meg…viszont az egyik barátomnak legalább hoztam ajándékba egy francia Lucky Luke-ot.
Aztán, ami viccesebb volt még, felhívott az egyik „kollégaâ€, hogy valahol az alsó szinten elhagyott pár képregényt, úgyhogy kereső-útra indultam, hogy megleljem a füzeteket…hosszas keresés után, hála az égnek meglettek a kiadványok a lenti legnagyobb teremben…(nem hittem volna, hogy megtalálom őket).
A végén még Talgabyval, Sámson dokival beszéltem egy picit, de utána már indulnom kellett, hogy a 15:07-es szegedi vonatot elérjem…visszafele úton egy jót aludtam…
Este kipakoltam a szerzeményeket…a Fenegyerek nagyon jó lett.
November 16-án pedig ne felejtse el senki sem, hogy Szegedi képregényfesztivál!