Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092186 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #9240 Dátum: 2014. október 17. - 19:11:47 »
Lehet hogy csak nem emlékszel rá hogy van.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #9241 Dátum: 2014. október 17. - 20:34:59 »
Én alapvetően a nevek/ arcok megjegyzésével már fiatalabb (mert öreg még most sem vagyok) koromban is gondban voltam, így ezt alapvetően soha nem is eröltettem. Tőlem lassabban senki sem osztott ki füzeteket általános suliban.  :lol:
Aki számít, azt előbb utóbb úgyis megjegyzem.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 17. - 21:29:45 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9242 Dátum: 2014. október 17. - 21:19:24 »
Tőlem lassabban senki sem osztott ki füzeteket általános suliban.  :lol:
;D ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #9243 Dátum: 2014. október 18. - 06:25:38 »
Nekem  a mostani börze igen érdekesre sikeredett. Szombati napon felhívott egy hölgy aki elmondta, hogy van egy fia aki fogyatékos , de nagyon szereti a képregényeket.Hosszú beszélgetés után megkért, hogy a fiát kísérjem el a börzére (valahogy nem tudtam nemet mondani ) mert anyucival nem hajlandó elmenni. Vasútállomáson vártak , onnan velem jött a srác és egész börzei látogatásomkor "vigyáztam" rá. Bocsánatot kérek mindenkitől, ha valakinek kellemetlenséget okozott a fiú. Mivel a fiú nem volt eleresztve nagyon pénzzel ezért megleptem őt néhány általa választott magazinnal.  A visszavezető úton nagyon jó volt látni a srác arcát, nagy élményekkel lett gazdagabb. Számomra is érdekes élmény volt, annak ellenére , hogy nem mindig tudtam azt tenni amit szerettem volna a börzén.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9244 Dátum: 2014. október 18. - 10:58:04 »
Nem is tudom, mit mondjak (azon túl, hogy tök jó arc vagy, hogy megtetted). Honnan tudta a nő a számodat? Hogy merte rád bízni a fiát? Miben volt fogyatékos a srác?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #9245 Dátum: 2014. október 18. - 12:17:04 »
Nekem  a mostani börze igen érdekesre sikeredett. Szombati napon felhívott egy hölgy aki elmondta, hogy van egy fia aki fogyatékos , de nagyon szereti a képregényeket.Hosszú beszélgetés után megkért, hogy a fiát kísérjem el a börzére (valahogy nem tudtam nemet mondani ) mert anyucival nem hajlandó elmenni. Vasútállomáson vártak , onnan velem jött a srác és egész börzei látogatásomkor "vigyáztam" rá. Bocsánatot kérek mindenkitől, ha valakinek kellemetlenséget okozott a fiú. Mivel a fiú nem volt eleresztve nagyon pénzzel ezért megleptem őt néhány általa választott magazinnal.  A visszavezető úton nagyon jó volt látni a srác arcát, nagy élményekkel lett gazdagabb. Számomra is érdekes élmény volt, annak ellenére , hogy nem mindig tudtam azt tenni amit szerettem volna a börzén.
Aha, szóval ezért nem voltál annyira kommunikatív. Mondjuk, nekem fel se tűnt a fiú fogyatékossága, de tény, hogy kb. 1 percet tartózkodtunk 1 asztalnál pakolás miatt 3asban
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

venom75

• Pókfej
« Válasz #9246 Dátum: 2014. október 18. - 12:49:19 »
Nem is tudom, mit mondjak (azon túl, hogy tök jó arc vagy, hogy megtetted). Honnan tudta a nő a számodat? Hogy merte rád bízni a fiát? Miben volt fogyatékos a srác?

Egy falubeli volt osztálytársam a közös pont a történetben. Nála nyaraltak és ő mesélt a srácnak rólam. Mielőtt megadta volna  a telefonszámomat elmesélte  a nyaralást és kikérte az engedélyem a számom kiadásáról. Azt nem tudtam , hogy hogyan merte rám bízni a fiát (25 éves), de a szombati napon sokat beszéltünk telefonon illetve neten is. Szimpatikus voltam neki. A fogyatékosságáról pontosan nem tudok mit mondani ( nem mertem konkrétan rákérdezni ) , 25 éves , most érettségizik majd és egy kicsit kényszeres.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9247 Dátum: 2014. október 18. - 14:30:19 »
Venom, asszem én nem találkoztam veletek, de nagyon nemes cselekedet volt, amit tettél, le a kalappal. :bravo:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9248 Dátum: 2014. október 18. - 18:34:55 »
Nem is gondoltam, hogy még vannak ilyen emberek! NAgyon nemes cselekedett volt Venom! ;) Ugyanakkor, én egy kicsit rosszul érzem magam, mert nem tudom, hogy én bevállaltam-e volna egy tök ismeretlen személytől egy ilyen felkérést.... :-\ :-[

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #9249 Dátum: 2014. október 18. - 19:22:18 »
Venom ez nagyon szép volt tőled,mintha láttam volna a srácot a börzén amúgy.
Végre részt tudtam venni életem második börzéjén!Nagyon jó volt,választék volt bőven,főleg magyar képregényekből,de volt temérdek külföldi is.Leginkább az Astonishing Spider-Man and Wolverine 1. számának örültem,aznap el is olvastam,hihetetlen jó egyébként!
Remélem tavasszal is sikerül eljutnom. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9250 Dátum: 2014. október 18. - 20:35:04 »
Venom, nagyon szép volt, bárcsak több ilyen ember lenne ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

venom75

• Pókfej
« Válasz #9251 Dátum: 2014. október 19. - 06:21:13 »
 :-[ Igazat megmondva....én is paráztam egy kicsit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9252 Dátum: 2014. október 19. - 12:36:27 »
Egyetértek minden előttem szólóval, szerintem is nagyon rendes dolog volt tőled, hogy vállaltad.
Ugyanakkor, én egy kicsit rosszul érzem magam, mert nem tudom, hogy én bevállaltam-e volna egy tök ismeretlen személytől egy ilyen felkérést.... :-\ :-[
Én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nemet mondtam volna.
Volt olyan időszak az életemben amikor vállaltam volna, sőt vállaltam is hasonlót, mivel minden évben egy hetet hátrányos helyzetű gyerekekkel töltöttem egy egyházi napközis táborban. Remélhetőleg lesz is még olyan időszaka életemnek, amikor igent tudnék mondani ilyesmire, mert lenne úgy időm energiám, de pont most abszolút nem ez van. Magamra a szeretteimre sincs időm, nem használnám most azt a keveset ami van idegenekre.

kzoli

• Sakál
« Válasz #9253 Dátum: 2014. október 19. - 14:31:28 »
Venom: Ez egy egészen hihetetlen történet a mai rohanó, sokszor érzéketlen világban. Nagyon szép cselekedet volt részedről, minden tiszteletem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9254 Dátum: 2014. október 19. - 18:31:37 »
Nagyon köszönöm srácok !!
Személy szerint azért írtam le ezt mert előfordulhat, hogy valakivel kevesebbet tudtam beszélni vagy egyáltalán nem is illetve lehetett egy-két érdekes szitu is. Ju , te kaptál a sráctól puszit is , ha jól emlékszem.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #9255 Dátum: 2014. október 19. - 20:11:47 »
Igazi Hős vagy Venom! :D :D
Emberi nagyságod előtt pedig fejet hajtok. :bravo: :worship: :worship:

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #9256 Dátum: 2014. október 21. - 21:10:03 »
A szegedi képregényfesztiválon a pesti börze árai lesznek majd érvényes vagy változni fog addigra?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9257 Dátum: 2014. október 21. - 21:46:53 »
Ugyanazok az árak maradnak.

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #9258 Dátum: 2014. október 21. - 22:36:07 »
Az jó, a Titkos invázió köteteket tudom pótolni majd akkor.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #9259 Dátum: 2014. november 01. - 18:14:58 »
A szegedi képregényfesztivál programja:
http://www.sk-szeged.hu/1717