Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087731 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #9260 Dátum: 2014. november 01. - 21:52:36 »
Marvel Klub november 9-én, 13 órai kezdettel a Kandallóban.

http://www.kandallopub.hu/elerhetoseg/

Mindenkit szeretettel várunk!

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9261 Dátum: 2014. november 01. - 21:55:41 »
Hát ez most kimarad. 10. én kapok fizut.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9262 Dátum: 2014. november 02. - 07:46:02 »
Azta!!!Milyen aranyárban mérik a söröket?!  :o
A kézműves sörök árán nem lepődöm meg,mert azt már megszoktam,hogy azok mocskosul drágák.Na de a Budweiserért is ennyit legombolni?  :headscratch:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9263 Dátum: 2014. november 02. - 08:45:06 »
Én nem vagyok BP. lakos, de ez egyáltalán nem vészes. A hely híre kétségtelenül megdoja az árakat, de vannak ennél sokkal drágább helyek is. Sopronban is hasonló sörárak vennak, ráadásul nekünk helyben van a sörgyár is. Budapesten olcsóbban iszok Sopronit mint itt a lakhelyemen. Szóval mi van itt elszálva ? :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9264 Dátum: 2014. november 02. - 09:12:05 »
Én itthon 300-ért veszek veszek 0,5l-es Budweisert presszóban.Boltban 220-ért adják.Azért van különbség,nem is kicsi,igaz?
Szóval, igenis el vannak azok az árak szállva!  8)
Egyébként én nagyon szeretem,egyik kedvenc söröm.Mikor megláttam azt a 790 Forintos árat,úgy kellett felmosni a padlóról.  :uhoh:
Ráadásul nem derül ki,hogy ez fél liter akar e lenni,vagy csak  4 deci?!Mert romkocsmákban és egyéb haladó gondolkodású művész helyeken (sic!) ugyebár már ez a mértékegység.0,25l és 0,4l.Na persze  790Ft  rablás  fél literért is!

Mero

• Thanos
« Válasz #9265 Dátum: 2014. november 02. - 10:21:10 »
Igazábol értem is meg nem is a problémádat. De inkább nem. Most fővárosi árakrol beszélsz amikor összehasonlitod at összegeket ? És TÉNYLEG egy sör árán\mértékegységén lovagolsz ?!? Különben is, nem berúgni járunk ide. A társaság kb. 30-40% fogyaszt alkoholt.  TÉNY hogy Városligeti sörsátornál (ahol eredetileg volt tartva) drágább (mellesleg van akinek még az is drága volt) ,DE a társáság a jó hangulat és nem utolsósorban a jó hambi miatt gyülünk össze. Jó, a hamburgert csak Én eröltettem a bandára.  :roll: De vannak olyan kedvesek és elfogadják. De ha ennyire fontos neked az az árkülönbség, cserkészbecsszóra meghívlak egyre. Pedig nekem 3x annyiba kerül az egész buli mint egy BP. lakosnak.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 02. - 10:25:19 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9266 Dátum: 2014. november 02. - 10:55:58 »
Én se berúgni járok oda,ahova járok.De ezek az általad elfogadott pesti árak már szinte londoni árakkal vetekszenek.Angliában ezért a pénzért nem 0,33l-et adnak.Ráadásul frankó ALE sört kapsz ezért a pénzért.Vagy egy picivel többért.
Nem érted a mértékegységen és áron való "lovaglásomat"?Tudod, bizonyos kor után az ember már meggondolja azt,hogy mire és mennyit költ.Nem lesz könnyelmű és meggondolatlan,mint suhanc korában.Kinövi ezt a Capre Diem szemléletet.Egy család még inkább változtat ezen.De nem kell/akar feltétlenül lemondani dolgokról,mert attól hogy az embernek családja lesz,még egy-egy sört azért szeretne meginni.De azt nem 800Ft-ért!
A mértékegység a másik dolog.Azért a magyarok ezzel szeretnek trükközni,hogy ők hogyan legyenek költséghatékonyabbak a vásárló rovására.Az árat nem csökkentik,helyette megnyirbálják a mennyiséget.A kilós kenyér 90 dekás lesz,a 20 szálas cigit 19 szálra veszik le,a fél liter sört 4 decire,a három centes rövid ital 2 cent lesz,meg sorolhatnám tovább is.De gondolom ezt te is tudod,hiszen itt élsz magad is.

Mero

• Thanos
« Válasz #9267 Dátum: 2014. november 02. - 11:15:18 »
Rendben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9268 Dátum: 2014. november 02. - 11:19:44 »
Sajnos én sem tudok menni. Aznap valószínű, hogy 17-ig melózom.
Amúgy ha legközelebb szerveztek eseményt melóhelyemre lehet jönni.
Van üres tterem, lehet akár filmezni is.

Mero igen az árak fővárosi viszonylatban is elszálltak ez tény. De engem ez szintén nem érdekelt annyira sosem.
Amiket én tudok helyeket és ahova járni szoktam ott az italok sokkal olcsóbbak, de kaja valóban nincs.
Plusz azon hogy talizunk pár hónap után nem az a fontos hogy most 1000 ft-al többet költök-e.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 02. - 11:22:33 írta Todd »

Mero

• Thanos
« Válasz #9269 Dátum: 2014. november 02. - 11:38:01 »
Sajnos én sem tudok menni. Aznap valószínű, hogy 17-ig melózom.
:(
Amúgy ha legközelebb szerveztek eseményt melóhelyemre lehet jönni.
Van üres tterem, lehet akár filmezni is.
Ez nem is rossz ötlet. Vezethetünk repülőt is ?  :brow:
Mero igen az árak fővárosi viszonylatban is elszálltak ez tény. De engem ez szintén nem érdekelt annyira sosem.
Plusz azon hogy talizunk pár hónap után nem az a fontos hogy most 1000 ft-al többet költök-e.
Dettó.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9270 Dátum: 2014. november 02. - 12:14:07 »
Ez nem is rossz ötlet. Vezethetünk repülőt is ?  :brow:
Dettó.

Én már vezettem, van is róla videó, másfél perc után lezuhantam. Király volt :D

Ha arról lenne szó nekem se osztana vagy szorozna 1000 forint de általában fizu elött nagyon centizni kell, és számolni hogy mi fér bele, mi nem. Meghívatni meg nem szeretem magam, mondjuk én megtanultam kapni az ilyen alkalmakon, ha túlélésről van szó. :D
Jövő hónaptól, decembertől) remélhetőleg ez már nem lesz gond, mert mostantól a jó munkáért prémium jár.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9271 Dátum: 2014. november 02. - 12:35:27 »
Mero: Megoldható, de hétvégente általában tele vagyunk, így csak zárás után kb. 17-18-tól kezdve lehet.

Mero

• Thanos
« Válasz #9272 Dátum: 2014. november 02. - 14:11:52 »
Batta meg, az nekem már késő.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9273 Dátum: 2014. november 03. - 10:04:25 »
Azért Spider-Woman se kutya...  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mero

• Thanos
« Válasz #9274 Dátum: 2014. november 03. - 15:17:39 »
Szeretnék egy jelenléti listát azokról akik jönnek e héten a MKlubra. Asztalfoglalás miatt jó lenne egy létszám.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #9275 Dátum: 2014. november 03. - 15:50:15 »
Tervezem, szeretnék
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9276 Dátum: 2014. november 03. - 15:56:31 »