Azért ez is mutatja, hogy mekkora kultfilm a BTTF, hogy a rajongók ilyen eseményeket szerveznek Marty megérkezésére. 
Ezek után kiváncsi vagyok, mi lesz a Star Warsnál.

Azon röhögtem, hogy nem is baj, hogy többen is Marty-nak öltöztetek, mert az időutazás miatt egy idősíkban több Marty is lehet egyszerre.
Sőt ha úgy vesszük, hogy alternatív valóságok is lehetnek, simán lehet női Marty is.

De amúgy volt pár Jenny, Doki, és még egy Marlene McFly is (Marty lánya a jövőből, akit szintén J. Fox játszott).
Voltak filmek, amikben a színész ilyen banális okok miatt csúszott le a szerepről.
Nemrég olvastam, hogy állítólag anno Arnold Schwarzenegger is érdeklődött a Verhoeven-féle Robotzsaru film szerepére, csak nem fért bele a jelmezbe... 
Azért ott a jelmezt a konkrét színészre készítették el, szóval Schwarczy már az elméleti részen megbukott. Gondolom már ott rájöttek, hogy egy amúgy is drabális emberre, ha egy hatalmas fém jelmezt tesznek, akkor az már inkább az ED 209-re fog hasonlítani.

De amúgy fontos volt, hogy sovány és nagyon erős legyen a színész a jelmez súlyából adódóan, és mivel Weller hosszú távfutó volt, így megfelelt ennek a kritériumnak.