Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091158 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #9660 Dátum: 2016. május 09. - 12:17:24 »
Én még nem hevertem ki, tegnap lecipeltünk 80 kiló képregényt Molnár Gáborral és most rendesen érzem a karjaimat. Látszik, hogy javarészt csak a tollat forgatom. :lol:
Viszont megdöbbentően sok újdonság jelent meg, sok volt a külföldi vendég. Összességében szerintem nagyon jó fesztivál volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9661 Dátum: 2016. május 09. - 12:45:21 »
Szerintem is jó volt, sokrétű programmal és választékkal, meg minden. Szerencsére az idő is jó volt hozzá, voltak elegen. És láttunk egy olyan X-23 cosplayert, hogy letettük a hajunkat. Már benne van a főoldali menüben. :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #9662 Dátum: 2016. május 09. - 13:15:49 »
Nem gondoltam volna, hogy a 850FT-os jegyár miatt akkora tömeg lesz, hogy még 11:30kor is az utca végéig állt a sor(!)
Lassan már börzei magasságok voltak tömeg tekintetében a pultoknál.
Többek között megvettem a Dampyr1-et: Todd, gratula a rajzodért, kimaradt, hogy bekerültél :)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9663 Dátum: 2016. május 09. - 13:21:32 »
Én egyszer megfordultam, és Kylo Ren állt velem szemben. Kicsit meglepődtem, mit keres itt.  :lol: Bár az első gondolatom a kiafrancez volt. :)

És láttunk egy olyan X-23 cosplayert, hogy letettük a hajunkat. Már benne van a főoldali menüben. :)
egész pontosan hol? mert nem találom.  :nemtudom:
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9664 Dátum: 2016. május 09. - 13:24:29 »
Kaine: Melyik főoldali menűre gondolsz, mert én nem találok új képet a fotók között. de még a Hangya lánnyal sem találkoztam korábban, neki is nagyon jó jelmeze volt.

mikka: Igen, nagyon sokan eljöttek, viszonylag korán elindultam haza 12 körül, és még tömött sorok voltak a bejáratnál.
Nem közöltem előre a Dampyr fan artot, mivel én sem tudtam, hogy bekerül-e, csak tegnap derült ki számomra is, mikor végre kézbe vehettem a kötetet. Alessio Fortunato a képregény rajzolója is gratulált hozzá. :D
Aki nem látta a kötetben, azoknak itt van:

venom75

• Pókfej
« Válasz #9665 Dátum: 2016. május 09. - 19:19:20 »
Elsőként léptem át a célszalagot nyitásnál így elég gyorsan és még tömegmentesen beszereztem minden újdonságot.
Nekem ezek a rendezvények nem nagyon jönnek be, lehet , hogy csak a hely miatt, de egy idő után már a tömeg is zavar.
Maga az árusítók helye még mindig szörnyen sötét ....és szerény véleményem az , hogy egyáltalán nem való ilyen rendezvényre.
Sok ismerős rajzolóval, haverral találkoztam így mondhatom, hogy az ott töltött idő eredményes és tartalmas volt.
Számomra nagy élmény volt újra Huszka Zsomborral és egy nagy kedvencemmel, Téjlorral találkozni így csak pozitív mérleggel tudtam eljönni a helyszínről. 
Nekem nagyon furcsa, hogy mennyire nem ismertek a hazai szerzők a képregényesek körében.
Szerzeményeim :
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 09. - 19:21:01 írta venom75 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9666 Dátum: 2016. május 09. - 22:00:21 »
egész pontosan hol? mert nem találom.  :nemtudom:
Itt van.
http://www.pokember.hu/index.php/4-statikus-menuek/kiadvanyok/300-szuperhsoek-magyarul

Sajnos nemigen volt időm alaposan körülnézni, így történhetett meg, hogy voltaképpen lemaradtam MINDENRŐL, amit nem dugtak az orrom alá (köszi szépen, Kissferi!), tehát egyedül a Rejtő: Menni vagy meghalnit szereztem be, pedig akartam a Szőke ciklont, a Halál templomát, a Cherubiont, a Dampyrt és az Epicline-t is, (meg amit még kihagytam) és Huszka Zsombortól bármit.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 09. - 22:08:09 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #9667 Dátum: 2016. május 10. - 09:57:50 »
A menüt megtaláltam, csak a képet nem. Így, hogy ömlesztve kerülnek be a képek, nem is sorban, nehéz megtalálni. Ezek szerint ő az?

Tényleg jól néz ki, vele nem találkoztam.

De számomra még mindig Karina marad a best X-23 cosplayer. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 10. - 10:05:47 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #9668 Dátum: 2016. június 12. - 16:17:28 »
Fő oldalon :
2016. július 17.

10-12 óráig. (Elírva, nem ?)

Átrium Park Irodaház

Budapest, Váci út 45.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9669 Dátum: 2016. június 12. - 21:30:02 »
Igen, köszi, javítva!

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #9670 Dátum: 2016. június 29. - 08:46:51 »
Nem megy valaki Debrecen környékéről a Képregénybörzére?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9671 Dátum: 2016. július 09. - 22:45:03 »
Börzés nyereményjáték a főoldalon.
Frissítve.
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 15. - 18:05:13 írta kaine »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9672 Dátum: 2016. július 17. - 15:41:52 »
Hazaértem a börzéről, jó volt. :D Sajnos csak a végére tudtam kimenni, mert délelőtt dolgom volt, de így is sok jó cuccot láttam, tetszett a választék. Most nem sokat költöttem, mert majd akarok venni egy akciófigurát, de megvettem az Utolsó Vadászat keményfedeles változatát (gyönyörű), illetve egy marvel+-t és egy Mjölnir kulcstartót. ;D

Az új helyszín nekem nagyon tetszett, teljesen elégedett vagyok vele. Tágas és jó helyen van, nekem közel is van, a terem előtti park is nagyon klassz (kár, hogy esős idő van), úgyhogy szuper. Nekem szimpatikusabb a KMO-nál. Már most várom az őszi börzét is.  ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9673 Dátum: 2016. július 17. - 16:06:46 »
Tágas? Hánykor mentél ki zárásra? 1-ig kint voltam nyitástól, semmi levegő nem volt, ruhatár nem volt, a büfénél sem volt hely leülni volt 2 asztal.(mindez Kispesten adott volt). Árus is kevesebb volt szerintem( volt pár üres asztal), de konkrétan a Kingpin standja olyan volt mint egy utca lezárás, hihetetlen tömeg állt sorba, csak most mivel nem az előtérben volt hanem ugye egy tér volt az egész, így mindenkit akadályoztak. (A vevők a sorban) Konkrétan ez az irodaház menzája volt, kisebb és rosszabb térrel mint az előző börzéken. Szerintem.

Viszont a kijött srácok szerencsére frankó dolgokat árultak és a sor is gyorsan ment.

nasty

• Gibbon
  • *
« Válasz #9674 Dátum: 2016. július 17. - 16:10:22 »
de megvettem az Utolsó Vadászat keményfedeles változatát (gyönyörű), illetve egy marvel+-t és egy Mjölnir kulcstartót. ;D

A végére értél oda és volt Kraven hc?

Ju

• Pókfej
« Válasz #9675 Dátum: 2016. július 17. - 16:35:55 »
Na jó, de Pokémon volt bent?  ;D :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9676 Dátum: 2016. július 17. - 16:36:33 »
Tom úgy 12:30-1 körül ért oda úgy emlékszem, akkor már nem volt olyan nagy tömeg.
Nem tudom, a nagy tömeg ellen mit lehetne tenni. Gondolom annak sem örülne senki, ha fix számú embert engednének be, majd kizavarnának egy órára rá, addig a többi kint várakozni, mint ahogy némelyik kiállításon szokás. Ez az átka annak, ha egy rendezvény népszerű, hogy akkor sokan mennek rá.
Előző nap Mondoconon konkréten két és fél órát álltam sorban, ugyanúgy az esőben, ahhoz képest ez a börze babazsúrnak tűnt nekem. Már az egy kilométeres sor mellett végigsétálni fárasztó volt, nemhogy végigállni. :lol: Ja és oda 3500 a belépő. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 17. - 16:41:12 írta Todd »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9677 Dátum: 2016. július 17. - 16:52:56 »
A mondocon már régóta ugyanaz mint a playit, pár multi által szponzorált értelmetlen clownfiesta ahol minden túl van árazva. Itt, meg legutóbb Kispesten sem volt már baj a sorral. Csak azzal hogy ez a büfé/étkezde/kávézó nem méltó és nem funkciónál jól egy 1000-1500 emberes rendezvényre. Elmegy de nem jó. Inkább ez mint semmi.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9678 Dátum: 2016. július 17. - 17:23:35 »
Igen, én tényleg a végére értem ki, akkor már jó szellős volt. :D Ezek szerint megúsztam a délelőtti horrort.  :lol:

A végére értél oda és volt Kraven hc?
Volt, egy csomó. Gondolom az történhetett, hogy délelőtt elfogyott a készlet, de menet közben Tomiék hoztak új szállítmányt. De ha lemaradtál róla, a kiadótól meg tudod rendelni webshopon keresztül is.

Idézetet írta: Todd
Nem tudom, a nagy tömeg ellen mit lehetne tenni.
A következő rendezvényhez Tomi bérel majd egy stadiont. ;D Vaaagy, legközelebb mindenki a börze végére látogasson ki. :lol: (Akkor én megyek az elejére. :hehe: )

Na jó, de Pokémon volt bent?  ;D :hehe:
Műanyag verzió biztos. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9679 Dátum: 2016. július 17. - 19:12:35 »
10 órakor már kb olyan 200 ember állhatott ott sorba alsó hangon, durván 1 kilóméteres sor volt, és azon gondolkoztam, hogy ez így nem normális. Erre valamit ki kéne találni. vagy legyen egy elektromos beléptető rendszer, amibe csak bedobják a pénzt, és be lehet menni, vagy legyen kétnapos a börze, vagy legyen az, hogy a hivatalos nyitás 10kor lesz, de akik ottvannak előbb azok be tudjanak szivárogni már előbb is.
Igazából kb 40 perc alatt jutottam be, 10 körül értem oda, ami még tűrhető is lenne, de nem esőben. (Igazából siettem volna, és azért volt kellemetlen, de ez már az én személyes problémám) A nagyobb probléma, hogy mindig ez van, és ezt valahogy ki kéne küszöbölni.

ez 10:05-kor volt, itt már haladtam előre egy kicsit

Itt meg még csak a lépcső aljánál voltam 10:26-kor
This is a joke. A real practical Joke.