Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091193 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #9680 Dátum: 2016. július 17. - 19:53:04 »
Hát, srácok, a nyári Börze a vártnál sokkal jobban sikerült. :) Féltem, hogy a július + az eső elriaszt sokakat, de - ha a szokásos mennyiséget nem is értük el - rengetegen voltunk.  :spidey:
A Kingpin stand elhelyezésével kapcsolatban még lehetnek változások, mert amint elkezdett kétoldalról sor állni hozzánk, onnantól maga a sor elvágta a látogatókat a környékbeli asztaloktól itt-ott. Könnyen lehet, hogy ősszel beállunk az egyik sarokba.
1-ig kint voltam nyitástól, semmi levegő nem volt, ruhatár nem volt, a büfénél sem volt hely leülni volt 2 asztal.(mindez Kispesten adott volt).)
Na igen, ott meg nincs asztalfoglalási lehetőség, vagyis az eladók még egy sort képeznek. Valamit valamiért. (3 asztal van a büfénél, de ez csak szőrőzés). :) Normális esetben nem esik az eső, és nagyon szép köztes tér van ezen a helyszínen, vagyis a büfében megvett innivalóval nyugodtan ki lehet ülni a zöldbe.
Idézet
Árus is kevesebb volt szerintem( volt pár üres asztal
Ez így van, de a nyári esemény miatt ez várható volt. Ősszel nyilván telt ház lesz.
Volt, egy csomó. Gondolom az történhetett, hogy délelőtt elfogyott a készlet, de menet közben Tomiék hoztak új szállítmányt.
Egyáltalán nem, kivittünk annyit, hogy biztosan ne fogyjon el, ha már megígértük mindenkinek.
10 órakor már kb olyan 200 ember állhatott ott sorba alsó hangon, durván 1 kilóméteres sor volt, és azon gondolkoztam, hogy ez így nem normális. Erre valamit ki kéne találni. vagy legyen egy elektromos beléptető rendszer, amibe csak bedobják a pénzt, és be lehet menni, vagy legyen kétnapos a börze, vagy legyen az, hogy a hivatalos nyitás 10kor lesz, de akik ottvannak előbb azok be tudjanak szivárogni már előbb is.
Nem lehet elekztomos, tudtommal az nem mobil, vagyis olyan helyen kéne tartani hozzá a börzét, és lásd Todd hsz-t: akkor 3500 lenne a belépő. Annyit nem ér meg, és szintén lásd, amit írt, ott jóval többet kellett sorban állni még így is. Így van, ahogy írta: ha egy rendezvény népszerű, a sor elkerülhetetlen.  ;)
Hiába lenne kétnapos a Börze, mindenki az elejére jön, amikor még mindenkinek megvan minden eladó cucca. Jól látszik abból is, hogy az utolsó órában már csak lézengenek így is - épp ezért 5 órás, nem 8, mint a Fesztivál. Előbb meg nem lehet beengedni, mert még senki sincs kipakolva. Hozzánk is jöttek már fél 10-kor más eladók vásárolni, de el kellett küldenünk mindenkit, mert ha elkezdünk vásárlásokkal foglalkozni, nem pakoltunk volna ki 10-re, a nyitásra. Tudom, hogy vannak kellemetlenségek, de ezek azok a bizonyos szükséges rosszak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9681 Dátum: 2016. július 17. - 20:04:48 »
A mondon sem elektromos beléptetés volt, csak ugye a Hungexpo bérlése marha drága lehet, azért a magas árú belépő.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9682 Dátum: 2016. július 17. - 20:33:11 »
Szerintem lehet, hogy inkább a sorok számát kellene növelni, és azzal lehetne gyorsítani a bejutást. Tehát ha 2 vagy 3 sorban lehetne bejutni, 2 vagy 3 jegyáruson keresztül. Persze, mivel nem voltam ott, így nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető a bejárat mérete miatt. De például a KMO-nál is, miután beengedték az árusokat, nyugodtan lehetne a hátsó bejáratnál is beengedni a vásárlókat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9683 Dátum: 2016. július 17. - 20:37:47 »
Akkor csak bent lesz még nagyobb a tömegnyomor. Így is gyakorlatilag a benti sor eggyé vált a kinti sorral. Nincs mit meggyorsítani, mert annyian jönnek, hogy szó szerint csutkára feltöltik a helyszínt.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9684 Dátum: 2016. július 17. - 20:43:55 »
A bejárat túl kicsi ehhez Sepi meg maga a helyszín is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9685 Dátum: 2016. július 17. - 20:44:06 »
A végére értél oda és volt Kraven hc?
A vége után is volt, én akkor zsákoltam be egyet a megmaradt kötegből.

Kicsit sűrűnek tűnt amúgy, de nem vészesen. Mondjuk örültem volna, ha nem állandó esőben kellett volna pakolni, de bejutási gondokat nem érzékeltem. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #9686 Dátum: 2016. július 17. - 21:45:48 »
A feleségemmel érkeztem (most először), de annyira elriasztotta a benti tömegnyomor, hogy szegény inkább megállt egy félreeső helyen míg én vásároltam. Mi mondhatni, hogy az elsők között jutottunk be, de már akkor olyan sor állt a Kingpin képregényekért, hogy nem lehetett tőle közlekedni.
Valami nagyon nem volt jó, még sosem éreztem egyetlen egy börzén sem ilyen kellemetlenül magam mint ezen. A benti közlekedés nagyon gáz volt.
Szerintem már annyira kinőtte magát ez a rendezvény, hogy tényleg valami nagyobb (és tényleg nagyobb ) hely kellene neki.

comic_guy

• Gibbon
  • *
« Válasz #9687 Dátum: 2016. július 17. - 22:17:31 »
Csatlakozom azokhoz akik azt mondják, hogy kicsi a helyszín. Az elején érkeztem, és hatalmas tömegnyomor volt. A közlekedés baromi nehézkes, szűk a hely. Lökdösődés, furakodás mindenütt. A Nero Blanco Comix standja szinte hozzáférhetetlen volt a Kingpin sor miatt.
Oda meg inkább be se álltam, inkább megrendelem a Kraven-t,  nem akartam, hogy még több asztalra kenjenek fel. És ha jól értem most kevesebben voltunk az átlagnál...
Nem jön be az új helyszín, de ha ez nem is változik, a Kingpin standját mindenképp át kéne pakolni.

Viszont azok az eladók, akikkel találkoztam kedvesek és közvetlenek voltak ismét.

DDani

• Gibbon
  • *
« Válasz #9688 Dátum: 2016. július 17. - 22:20:49 »
Sziasztok!

Pár gondolatot megosztanék én is az új helyszínről, hátha Tomi talál benne használható ötletet.

- jól jött volna egy térkép. Az első 10-20 vevő között érkeztem, és ha egy árus srác nem mutatja meg, pontosan hova kell menni, nem találtuk volna meg. A szavaiból kivettem, hogy már nem mi vagyunk az elsők, akiket odakísért. Nyilván, ha már a váci útig áll a sor, akkor azért könnyebb :)

- az eső elég nagy pech volt, viszont ősszel nagyobb lesz az esélye. Azt néztem kifelé menet, hogy a parkba való bejáratnál van egy nagyobb fedett rész. Eső esetén esetleg oda át lehetne tenni a sort, legalább amíg a nyitás meg nem történik...

- Kingpin stand - nem tudom nem segítene-e, ha "önkiszolgáló" jelleggel műlködne a dolog: szépen összeszedegetem ami kell, és a végén kifizetem. Közben meg kikerülöm a határozatlanokat, nézelődöket és egyéb okból lassúakat. Nyilván ehhez az is kellene, hogy az egy adott példányt ne tudjon egy ember elérhetetlenné tenni azzal, hogy elé áll - tehát szélesen kéne pakolni, hogy ugyanaz több helyről is elérhető legyen - nyilván így több asztal kéne. Meg persze külön szekciónként az egyes címek - ez lehet már most is így van :)  Persze arra figyelni kellene, hogy mindenki ki is fizesse, amit elvesz. Ha két oldalról áll a sor, esélyem sincs előzni, mert nem engednek vissza, és ti sem látjátok, hogy nem épp megpattanok az újságokkal, ha csak épp megpróbálok kikerülni pár embert hogy összeszedegessem, ami kell...

A másik, ami eszembe jutott, hogy lehetne egy külön sor csak az újdonságokhoz. Nem tudom, a vásárlók hány százaléka vitt mindenből, ami új, és csak azokból - de lehet, hogy ez gyorsítana.
Előre összeadva, kiírva, mondjuk egy Marvel box + 1 Kraven HC = x Ft, Marvel box + 1 sima Kraven = y Ft; ha páran már elő is készítik a pénzt sorállás közben, villámgyorsan mehetne a dolog.

- ruhatár remélem lesz, a büfé étel választékát nem tudtam felmérni, valaki esetleg? Bár evésre általában nincs idő  :hehe: Mindenesetre a KMO nagy pozitívuma a ruhatár és a végig nyitva tartó büfé.

- a helyszínen is jó lett volna egy térkép, legalább a szerzőkről / kiadókról, ha már így összevissza vannak, segítene egy picit. Mivel asztalfoglalás van, ezért előre összeállítható. (nyilván, arcról ismerve mindenkit régi motorosként azért nem volt nehéz, meg úgyis körbejár az ember mindent, de pl. a Spawn-os kiadót nem találtam, ezekszerint nem volt kinn?). Esetleg melléírva, hogy ki mit árul (Lucky Luke, Dampyr, ...), hogy a hétköznapi vásárlók is könnyebben eligazodjanak.

- sajnos voltak azért szűk részek, ahol nehezen lehetett haladni. Ha egy-egy ember áll az asztalnál két oldalon, már nehezen lehet közlekedni, és ez megfejelődik azzal, hogy két irányba próbálnak az emberek haladni, kész a tumultus. Legalább öt embernyi távolság kellene mindenütt, ha nem több.

Titkon abban reménykedtem, hogy itt annyira sok lesz a hely, hogy az asztalok között is lesz üres hely, ami szerintem jelentősen csökkenti a zsúfoltságérzetet. A KMO-ban az a jó, hogy ott legalább vannak nyugisabb részek - A bal oldali kisteremben a bal fal mellett nincsenek árusok, a jobb oldali kisterem baromi nagy, a büfénél és a ruhatárnál is tud szusszanni egyet az ember, vagy az
előtér jobb oldalán...  Nyilván a belső termek már zsúfoltabbak, bár a kiadós rész ott is elég tágas.

Itt az egy légtér miatt nem igazán volt ilyen kevésbé zsúfolt rész... A zsúfoltságot akár az asztalok számának csökkentésével is el lehetne érni, akár kicsit megszűrve, hogy ki mit árul - nem érzek feltétlen életbevágónak három asztalnyi könyvet, vagy dvd-t... Ha csökkentett szám esetlén is marad elég asztal, akkor persze jöhetnek ezek is...

A beléptetés szerintem kellően gyors, ha már egyszer végre megindul a sor befelé :) De tény, hogy azzal számolni kell, hogy a bejövő sor a Kingpinnél folytatódik, esetleges átpozícionálásnál érdemes ezt figyelembe venni.

A fentiek nem hatalmas problémák, de hátha van bennük használható infó! Kicsit talán már én viselem egyre nehezebben ezt a tömeget, öregszem :)
(Annyit még hozzátennék, hogy a nagyobb hely nekem megérne drágább belépőt, de arról nem vagyok meggyőződve hogy a többség így van ezzel)

Egyébként tudja valaki mikor volt az első újpesti börze és hanyadik volt az? Próbálom nagyjából kitalálni, mikor kezdtem el járni, az rémlik, hogy újpesten voltam csak, csepelen még nem.

Köszönjük a szervezést, meg hogy mindig próbáltok fejleszteni a rendezvényen! :)
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 17. - 22:26:27 írta DDani »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9689 Dátum: 2016. július 17. - 22:31:08 »
Na, mondom én, hogy a KMO az eddigi legtökéletesebb helyszín, amin kár itt változtatgatni. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9690 Dátum: 2016. július 17. - 22:33:53 »
A 8. már tuti Újpesten volt. Én a 6.-on vagy 5.-en voltam kint először, de az tuti, hogy még több csepelin is voltam.
Na, mondom én, hogy a KMO az eddigi legtökéletesebb helyszín, amin kár itt változtatgatni. ;D
De csak mert utálsz utazni. :lol:

comic_guy

• Gibbon
  • *
« Válasz #9691 Dátum: 2016. július 17. - 22:37:47 »
Viszont az tettszett a helyszínben, hogy a belvárosban volt. Nem pestiként örültem, hogy egy kis városnézést is hozzá tudtam csapni a naphoz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9692 Dátum: 2016. július 17. - 22:38:45 »
Plusz ott cirka 30 méterrel és fél emelettel kevesebbet kell menni egy fordulóval a kocsitól az asztalig. Meg ott van dívány. És fél órával közelebb van. Csupa-csupa univerzálisan lényeges előny.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9693 Dátum: 2016. július 17. - 23:55:08 »
Szerintem már annyira kinőtte magát ez a rendezvény, hogy tényleg valami nagyobb (és tényleg nagyobb ) hely kellene neki.
Sajnos már sok helyen érdeklődtem, és ami nagy, az brutál drága. És legtöbbször nincsenek asztalok sem, vagyis azokat még külön kell fizetni, ami megint rátesz vagy 50%-ot az árra.
Nem jön be az új helyszín, de ha ez nem is változik, a Kingpin standját mindenképp át kéne pakolni.
Az tervben van, nem maradunk ugyanott. Valamelyik sarokba megyünk, vélhetően a hátsóba. Kérdés, hogy akkor meg ott nem fog-e tökre betorlódni a tömeg, hisz nem lesz kivezető út.
- jól jött volna egy térkép. Az első 10-20 vevő között érkeztem, és ha egy árus srác nem mutatja meg, pontosan hova kell menni, nem találtuk volna meg. A szavaiból kivettem, hogy már nem mi vagyunk az elsők, akiket odakísért. Nyilván, ha már a váci útig áll a sor, akkor azért könnyebb :)
Ez könnyen megoldható.
Idézet
- az eső elég nagy pech volt, viszont ősszel nagyobb lesz az esélye. Azt néztem kifelé menet, hogy a parkba való bejáratnál van egy nagyobb fedett rész. Eső esetén esetleg oda át lehetne tenni a sort, legalább amíg a nyitás meg nem történik...
Hát, a sor az nem "tevődik", hanem alakul. Még ha ki is mennék, hogy onnan induljanak, az esernyősök akkor előrefurakodnának...
-
Idézet
Kingpin stand - nem tudom nem segítene-e, ha "önkiszolgáló" jelleggel műlködne a dolog: szépen összeszedegetem ami kell, és a végén kifizetem.
Ez így működik. Két esetben segítünk csak be: ha olyan jön, aki nem ért hozzá (rokon) és csak listája van, vagy ha valaki megáll válogatni, nézelődni, és áll mögötte a sor, akkor a mögötte lévőt addig kiszolgálom.
Idézet
tehát szélesen kéne pakolni, hogy ugyanaz több helyről is elérhető legyen - nyilván így több asztal kéne.
Abból szerintem csak gond lenne, mert állandóan azt kéne korrigálni, hogy a közelebbit vegyék el, ha nem veszik észre. Így is feltartja a sort az, hogy sokaknak kellene egyszerre az első és a harmadik asztalról valami. Ha most 4-5 asztalunk lenne, és teszem azt a közelebbiről elfogyna az adott képregény, az ötödikről még lassabban szedné össze, amit venni szeretne.
Idézet
Meg persze külön szekciónként az egyes címek - ez lehet már most is így van :)
Persze, ez így van, sorrendben, tematikusan.
Idézet
A másik, ami eszembe jutott, hogy lehetne egy külön sor csak az újdonságokhoz.
Gyorsítósáv? :) Szerintem úgyis mindenki abba a sorba állna, ahol kevesebben vannak. De azt sem tudom, honnan tudnák, hogy melyik sor melyik. De a legtöbben az újdonságok mellett azért vettek mást is.
Idézet
- ruhatár remélem lesz, a büfé étel választékát nem tudtam felmérni, valaki esetleg? Bár evésre általában nincs idő  :hehe: Mindenesetre a KMO nagy pozitívuma a ruhatár és a végig nyitva tartó büfé.
Nem, ez egy étterem, itt nincs ruhatár. Fogas volt, csak persze őrizetlen. A büfére viszont nem lehet panasz: minden van.
Idézet
- a helyszínen is jó lett volna egy térkép, legalább a szerzőkről / kiadókról, ha már így összevissza vannak, segítene egy picit. Mivel asztalfoglalás van, ezért előre összeállítható
Ez viszont már nem lenne egyszerű, épp azért, amit írtál: a Spawn kiadója bár kért asztalt, végül nem tudott eljönni. Annyit tudtam tenni, hogy a kiadók mind egy helyen voltak, ugyanabban a tömbben.
Idézet
- sajnos voltak azért szűk részek, ahol nehezen lehetett haladni. Ha egy-egy ember áll az asztalnál két oldalon, már nehezen lehet közlekedni, és ez megfejelődik azzal, hogy két irányba próbálnak az emberek haladni, kész a tumultus. Legalább öt embernyi távolság kellene mindenütt, ha nem több.
Képzeld el, hogy addig tágítottam a helyet a berendezésnél, ameddig csak lehetett. Minden asztalt a maxig toltam a falhoz, ennél nagyobb nem lehet. Lehetne, ha kiveszünk 1-1 sort, de akkor meg nulla választék lesz a Börzén. Igaz, hogy a könyv, DVD nem feltétlenül kell ide, de ez csak 2 árus volt.
Idézet
A beléptetés szerintem kellően gyors, ha már egyszer végre megindul a sor befelé :) De tény, hogy azzal számolni kell, hogy a bejövő sor a Kingpinnél folytatódik, esetleges átpozícionálásnál érdemes ezt figyelembe venni.
Ezt mindenképpen átgondoljuk.
Idézet
A fentiek nem hatalmas problémák, de hátha van bennük használható infó!

Köszi szépen a konstruktív kritikát, az őszire javítunk, amin lehet.
Idézet
Egyébként tudja valaki mikor volt az első újpesti börze és hanyadik volt az? Próbálom nagyjából kitalálni, mikor kezdtem el járni, az rémlik, hogy újpesten voltam csak, csepelen még nem.
Azt hiszem, a 7. volt az első újpesti. Onnantól vannak a jegyek.

DDani

• Gibbon
  • *
« Válasz #9694 Dátum: 2016. július 18. - 01:31:57 »
Idézet
Idézet
Hát, a sor az nem "tevődik", hanem alakul. Még ha ki is mennék, hogy onnan induljanak, az esernyősök akkor előrefurakodnának...

Én valami olyasmire gondoltam, hogy lenne esetleg egy kordon keresztben az úton hogy senki ne tudjon "véletlenül" továbbmenni. Rajta nagy felirat, sor balra...
Nyilván az lenne jó, ha a lenne valami "tető" a bejárattól x méterig, de az nyilván nem megoldható. Jó, mondjuk újpesten is kibírtuk, KMO-nál is kibírtuk, biztos csak azért esett annyira rosszul, mert nyár lenne elvileg :)

Idézet
Idézet
tehát szélesen kéne pakolni, hogy ugyanaz több helyről is elérhető legyen - nyilván így több asztal kéne.
Abból szerintem csak gond lenne, mert állandóan azt kéne korrigálni, hogy a közelebbit vegyék el, ha nem veszik észre. Így is feltartja a sort az, hogy sokaknak kellene egyszerre az első és a harmadik asztalról valami. Ha most 4-5 asztalunk lenne, és teszem azt a közelebbiről elfogyna az adott képregény, az ötödikről még lassabban szedné össze, amit venni szeretne.

Már úgy értem, hogy mondjuk legyen öt kupac PPP25 egymás mellett, felette öt kupac PPP24  - tehát ugyanazt a címet "szélesíteni",  hogy minden elérhető legyen akkor is, ha épp ott áll valaki
A legideálisabb az lenne, ha az emberek szép sorban végigmennének, összegyűjtenék ami kell, és a végén fizetnének; de ha összességében az asztalok hosszának felénél épp áll valaki, akkor lehet, hogy pont nem férek hozzá a kívánt címhez, és akkor nem halad a sor. Lehet, hogy az is segítene, ha maga a fizetés történne meg szeparált helyen, és akkor legalább a fizetők nem takarnák a kínálatot.

Idézet
Nem, ez egy étterem, itt nincs ruhatár. Fogas volt, csak persze őrizetlen.

Mindenképp szorgalmaznék valami megoldást, akár külsős céggel is, pl valamelyik sarokban mobilruhatár... Talán a KMO-s igénybevétel alapján meg lehetne becsülni, hogy kb hányan vennék igénybe.
Nagyon rossz kabátban, esernyővel börzézni... Ha sokan kabátban mászkálnak körbe, az is csak fokozza a meleget. Fogas ha jól láttam csak a pultok között volt, tehát vásárló számára nem hozzáférhető, meg hát az örzetlenség kérdése...

Idézet
Ez viszont már nem lenne egyszerű, épp azért, amit írtál: a Spawn kiadója bár kért asztalt, végül nem tudott eljönni. Annyit tudtam tenni, hogy a kiadók mind egy helyen voltak, ugyanabban a tömbben.

Oké, de ha tudom, hogy a itt-és-itt kellene lennie, és nincs ott, akkor tudom, hogy nem jött el ;)

Idézet
Képzeld el, hogy addig tágítottam a helyet a berendezésnél, ameddig csak lehetett. Minden asztalt a maxig toltam a falhoz, ennél nagyobb nem lehet. Lehetne, ha kiveszünk 1-1 sort, de akkor meg nulla választék lesz a Börzén. Igaz, hogy a könyv, DVD nem feltétlenül kell ide, de ez csak 2 árus volt.
Talán a hátsó rész volt kritikus, ott eléggé szűk volt a hely (Bene Gábor 207-es képén látszik is, hogy max három ember fért el), de voltak egy-két elég durva útszükület is, pl. hátul a jobb csücsök "bejáratánál" volt egy kb egy-két emberes rész... Mondjuk lehet hogy ezek már utólagos asztalmozgatásokkal alakultak ki...

Mindenesetre nehéz ügy... Akkor csak a bővebb hely a megoldás, de ha horror ára van ahogy fentebb írtad, akkor az nehezebb ügy. Mondjuk ha már három börze van az évben, lehet kísérletezni,
megpróbálni esetleg egy drágább jegyáras börzét nagyobb helyen egy alkalommal - ha nem lesz akkora siker, akkor is még ott a két másik. Valahogy el kell jutnunk a Hungexpo méretéig  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 18. - 01:34:20 írta DDani »

venom75

• Pókfej
« Válasz #9695 Dátum: 2016. július 18. - 05:37:33 »
A KMO szerintem is jobb helyszín volt mint ez (mondom úgy, hogy én vidékről jövök) utazással sosem volt gondom, csak legyen  olyan tömegközlekedés ami a közelbe visz.
A tavaszi vagy őszi börzén is ez lesz a helyszín akkor még rosszabb lesz a helyzet.
Mondjuk ha lenne egy 1000ft-os belépő, de azért egy "normális" helyszínt kapnának mind a látogatók,mind az eladók ....nem hiszem ,hogy nagy gond lenne.
Elhiszem, hogy nehéz jó helyet találni és sosem lesz olyan, hogy mindenkinek jó lesz,de el kell fogadni, hogy ez a rendezvény működjön a vevőknek is többet kell majd belépőre fizetniük.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9696 Dátum: 2016. július 18. - 09:12:13 »
Na jó, de Pokémon volt bent?  ;D :hehe:
Műanyag verzió biztos. :hehe:
Az nem érdekel, csak a virtuális kell. ;D :hehe:

Kivételesen én is így voltam vele... A lustaság fél egészség. :-[ :lol:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9697 Dátum: 2016. július 18. - 10:31:35 »
Ha marad a helyszín egyszerűbb lesz szépen mindent előre lefoglalni kifizetni aztán délben átvenni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9698 Dátum: 2016. július 18. - 10:45:12 »
Kezdem úgy érezni, mintha én egy másik börzén lettem volna.  :lol:
A tömeggel amúgy tényleg nem lehet mit csinálni, az egyetlen megoldás a nagyobb helyszín lenne, de az meg baromi drága ahogy Tomi írta, úgyhogy nem megoldható. Mondjuk szerintem még mindig jobb, hogy ennyire népszerű a börze, hogy ilyen nagy tömeg van, mintha csak páran lézengenének, és nem lenne érdemes megszervezni... :) Azzal együtt, hogy én is utálom a nagy tömeget, ez a rendezvény ezzel jár. Nyitásra nem is megyek oda soha, hogy a legnagyobb tumultust és sorban állást elkerüljem.

Kivételesen én is így voltam vele... A lustaság fél egészség. :-[ :lol:
Én is utálok utazni, de nekem a mostani helyszín közel van, úgyhogy nekem ez a jobb. ;D De a legtökéletesebb az lett volna, ha Újpesten maradhatott volna a börze. :lol:

Az nem érdekel, csak a virtuális kell. ;D :hehe:
Oké, a kedvedért majd rendelünk egy pokémon stopot a kövi börzére. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 18. - 10:47:45 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #9699 Dátum: 2016. július 18. - 11:19:57 »
Nekem egy kicsit húzós volt a tömeg, őszintén szólva a Kingpines sorban állva többször elgondolkodtam, hogy lehet inkább majd emailben rendelek... az érdekes az, hogy mire kijöttem, már nem volt sor és bent is rendesen lecsillapodott a tömeg :-) (És azt hiszem még mindenből volt, itt a Kingpines újdonságokra gondolok.  :kingpin:)

Ettől függetlenül tök jó, hogy ennyi embert megmozgat egy ilyen esemény, valószínűleg ez a szükséges rossz. Egyébként elég türelmes fazon vagyok, de a pánikroham el-elkap, dehát ez már személyes probléma.

edit: Azért azt hozzá kell tegyem, hogy újra 7 évesnek érezhettem magam, amikor a keményfedeles Kraven HC-t fellapoztam otthon. Gyönyörű kiadvány, azért csak megérte kiállni azt a sort :)
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 18. - 11:50:10 írta ragatskynet »