Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092199 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #9740 Dátum: 2016. október 16. - 20:37:49 »
Jó volt, jó sokan voltak. Viszont most talán kicsit hamarabb kifulladt. Vagy lehet, hogy csak nekem tűnt úgy, de kb 12-13 között már egész jól lecsillapodott a tömeg. Addig elég nehezen lehetett közlekedni. Na nem mintha sokat akartam volna mászkálni, nyitás előtt már körbe rohantam, utána meg a vásárlókkal foglalkoztam. Szerencsére elég sok képregényt sikerült eladni, úgyhogy elégedett vagyok a mostani börzével is.  :) És persze nem végső soron tök jókat beszélgettem sok fórumtárssal és érdeklődőkkel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9741 Dátum: 2016. október 16. - 20:50:38 »
Eladói szempontból elégségesnek mondható volt a börze, de venni csak két Donald zsebkönyvet vettem. Amúgy a nagyobb tér ellenére is nagy volt a tömeg, de szerencsére sikerült kialakítanunk magunknak egy kis beszélgetősarkot.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9742 Dátum: 2016. október 16. - 21:14:25 »
Lehet, hogy te vetted meg előlem a két Böhöm könyvet ?!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9743 Dátum: 2016. október 16. - 21:23:24 »
Hacsak nem éltél át egy lokális időanomáliát, akkor aligha, mert én azokat akkor vettem börzén, amikor még azt Újpesten tartották. :) A Donald 1994/2-3 könyveket vettem meg.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9744 Dátum: 2016. október 16. - 21:25:40 »
Oké.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #9745 Dátum: 2016. október 16. - 21:34:34 »
Én köszönöm még egyszer a bizniszt Venom és amit intéztél tudod  ;)
"May the force be with you"

venom75

• Pókfej
« Válasz #9746 Dátum: 2016. október 16. - 21:38:36 »
Rendbe. ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9747 Dátum: 2016. október 16. - 21:45:24 »
Hát ennek a börzének is vége lett, végülis nem vettem semmit, majd talán tavasszal, de legalább jó pár emberrel összefutottam. A nyári börzéhez nem volt szerencsém, de a helyszínhez csak annyit, hogy vissza akarom a kispestit...nagyon! :roll: ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9748 Dátum: 2016. október 16. - 21:52:56 »
A tavaszi megint ott lesz.

Tényleg érdekes volt, hogy nálunk is elfogyott a sor 12-13 óra között, de én betudtam annak, hogy most két helyünk volt, és eloszlott a tömeg. A látogatószám viszont megint a plafont verdeste, 1200 fölött volt kicsivel, ami új rekord. :) Elsőre nem hittem el, hogy fél 1-re már elfogyott az összes Batman különszám, amit kivittünk, de tényleg. Pedig többet vittem, mint általában az újdonságokból. fél 2-re már a Fenegyerek is elfogyott, de azzal nem tudtam volna mit kezdeni, mert az összeset elhoztam a raktárból.
A Teknőcök is egész szépen fogyott, ahhoz képest, hogy a célcsoport csak alig volt jelen. :)
Viszont alighanem a kisebb hajtás miatt, de évek óta az első börze volt, hogy agyilag nem zokniként fejeztem be, és csak mértékkel fáradtam el.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9749 Dátum: 2016. október 16. - 22:36:48 »
Én csak a börze végére tudtam kimenni, de azért így is körül tudtam nézni, ahogy láttam, jó volt a választék. Nem nagyon vásároltam, mert most nem akartam költekezni, csak egy Hihi Pókot vettem. Illetve egy használt Green Goblin figurán elgondolkoztam, de nem volt meg a röpdeszkája (pontosabban egy másik verzió röpdeszkájával árulták, amihez nem passzolt), így inkább kihagytam.

A látogatószám viszont megint a plafont verdeste, 1200 fölött volt kicsivel, ami új rekord. :)
Az komoly! :taps: Jó látni, hogy ennyire népszerű ez a rendezvény.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9750 Dátum: 2016. október 17. - 05:10:09 »
Tomi! Én megértem, hogy nehéz helyzetben vagy hely keresés szempontjából, de ahogy a folyamatos látogató létszám növekedése mutatja érdemes lenne valami igazán jó helyet kipróbálni.
Hiányolom a ruhatárat illetve az olyan részt ahová le lehet ülni , vásárfiát rendezgetni.......talán egy-két szót váltani ismerősökkel.
Tetszik, hogy egyre sokszínűbb az eladók árukészlete,tényleg minden megtalálható már az asztalokon ami a gyűjtők álma. A baj, hogy a tömeg és a keskeny közlekedés miatt nem igazán lehet nézelődni,válogatni.
Régi börzéken külföldről is voltak árusok (lehet, hogy csak egy ), ő miért nem jön illetve ha lenne nagyobb hely akár többet is meg lehetne hívni.
Erre a helyszínre nem akartam menni, de győzött a gyűjtési szenvedélyem és mint mindig a vásárfia kárpótol a kellemetlenségekért.
Remélem egyszer találsz egy olyan helyet ahol az évek során felduzzadt gyűjtők hada "nyugodt" körülmények között élvezheti a börze "bolhapiac" jellegét.
Kiadványok nagyon jók.....Teknőcök is !!
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 17. - 05:13:35 írta venom75 »

kzoli

• Sakál
« Válasz #9751 Dátum: 2016. október 17. - 06:56:30 »
Én most nem voltam a Börzén, mivel amit akartam, azt beszereztem előtte már, és a nyári tortúra tömeg betett nekem. Olvastam itt, hogy most megosztott árusítóhely lesz Kingpinnél, de úgy döntöttem, megvárom a mostani tapasztalatokat. Úgy tűnik, bejött az ötlet.
Azt viszont örömmel olvasom, hogy a tavaszi Börze visszatér Kispestre.

fél 2-re már a Fenegyerek is elfogyott, de azzal nem tudtam volna mit kezdeni, mert az összeset elhoztam a raktárból.

Jól értem, hogy az összes elfogyott? Gratulálok!

Todd

• Pókfej
« Válasz #9752 Dátum: 2016. október 17. - 07:35:21 »
Hú akkor még jó, hogy a nyitás elött bevásároltam nálatok, utána már nem lett volna rá lehetőségem. Kemény. :o
Amúgy nem volt rossz ez a börze, de a legtöbb időt a Panels standnál töltöttem. Sepivel és Psychoval beszélgettem hosszabban.
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 17. - 10:36:00 írta Todd »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9753 Dátum: 2016. október 17. - 10:39:59 »
A tavaszi megint ott lesz.

Tényleg érdekes volt, hogy nálunk is elfogyott a sor 12-13 óra között, de én betudtam annak, hogy most két helyünk volt, és eloszlott a tömeg. A látogatószám viszont megint a plafont verdeste, 1200 fölött volt kicsivel, ami új rekord. :) Elsőre nem hittem el, hogy fél 1-re már elfogyott az összes Batman különszám, amit kivittünk, de tényleg. Pedig többet vittem, mint általában az újdonságokból. fél 2-re már a Fenegyerek is elfogyott, de azzal nem tudtam volna mit kezdeni, mert az összeset elhoztam a raktárból.
A Teknőcök is egész szépen fogyott, ahhoz képest, hogy a célcsoport csak alig volt jelen. :)
Viszont alighanem a kisebb hajtás miatt, de évek óta az első börze volt, hogy agyilag nem zokniként fejeztem be, és csak mértékkel fáradtam el.  :)

Jobban eloszlott de egyértelműen több volt.
A bejáratnál ahol voltunk jól megfigyelhető volt hogy délután is folyamatosan jöttek befele az emberek csak már akkor nem volt akkora a sor, nem az volt mint általában hogy kettőkor már kiürült és pakol mindenki,  még zárás előtt 20 perccel is volt aki bejött szétnézni, és nem egy két ember hanem azért egy konstans folyamatos érkezés volt még akkor is, illetve a tömeg azért is kezdett el apadni mert utána, aki nem bírta a tömeget az bevásárolt és hamar le is lépett.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9754 Dátum: 2016. október 17. - 10:47:58 »
Plusz akik csak beszélgetni akartak kicsit, azok kivonultak az udvarra. Aztán újult erővel vetették bele magukat a forgatagba.
De a Spawn kiadója most se jött, úgyhogy az ég (vagy pokol?) is úgy akarja, hogy én ne vegyem meg ezt a képregényt. :lol:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9755 Dátum: 2016. október 17. - 11:38:39 »
Plusz akik csak beszélgetni akartak kicsit, azok kivonultak az udvarra. Aztán újult erővel vetették bele magukat a forgatagba.
De a Spawn kiadója most se jött, úgyhogy az ég (vagy pokol?) is úgy akarja, hogy én ne vegyem meg ezt a képregényt. :lol:
Pedig árulták az egyik asztalnál akciósan a két számot. Délután még úgy akarták rámtukmálni, hogy vigyem el, mintha szabadulni akartak volna tőle.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9756 Dátum: 2016. október 17. - 11:40:37 »
Tomi! Én megértem, hogy nehéz helyzetben vagy hely keresés szempontjából, de ahogy a folyamatos látogató létszám növekedése mutatja érdemes lenne valami igazán jó helyet kipróbálni.
Tudom, de a börze helyzete speciális. Ha igazán jó helyet akarok, ahol tényleg kényelmesen elfér minden, akkor 1000 fölé kellene vinni a belépő árát.
Idézet
Hiányolom a ruhatárat illetve az olyan részt ahová le lehet ülni , vásárfiát rendezgetni.......talán egy-két szót váltani ismerősökkel.
Ruhatár tényleg nincs (ez mondjuk a bécsi börzéken sem volt soha, szóval nem gondolom kötelező jellegűnek, legfeljebb kényelmi szempont), leülős rész pedig több van, mint bármikor: a börze előtti tér füves, szép, mint egy egyetemi kert, ha nincs rossz idő, arra tökéletes. De a büfé előtt is van pár asztal.
Idézet
Tetszik, hogy egyre sokszínűbb az eladók árukészlete,tényleg minden megtalálható már az asztalokon ami a gyűjtők álma. A baj, hogy a tömeg és a keskeny közlekedés miatt nem igazán lehet nézelődni,válogatni.
Igen, hát ehhez kellene tágasabb hely.
Idézet
Régi börzéken külföldről is voltak árusok (lehet, hogy csak egy ), ő miért nem jön illetve ha lenne nagyobb hely akár többet is meg lehetne hívni.
Mert mindenét eladta már. Nem maradt annyi cucca, amiért megérné elkocsikáznia idáig.
Jól értem, hogy az összes elfogyott?
Abból, amit kivittünk.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9757 Dátum: 2016. október 17. - 18:05:55 »
Elsőre az 1000ft feletti belépő biztosan téma lenne, de ha ezzel minőségi börzézés járna mindenki beletörődne.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9758 Dátum: 2016. október 17. - 18:50:11 »
Elsőre az 1000ft feletti belépő biztosan téma lenne, de ha ezzel minőségi börzézés járna mindenki beletörődne.
még mindig nem 3800+ mint egy conon amin a cp-seken kívül én személy szerint marha kevés érdemleges dolgot tudok, amiért elmennék oda, és egy képregény fesztivál belépő is 850 magasságában mozog már. másrészt lehet szerintem azért is jöttek ilyen sokan mert gondolták hogy kicsit exkluzívabb, minőségibb a hely, a helyszín még akár egy másik közeget is bevonzhat.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #9759 Dátum: 2016. október 18. - 22:54:21 »
Én simán adnék 1000 forintot a behoppért ha ezt a minöséget kapnám, és még levegöt is :D
"May the force be with you"