Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092291 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #9820 Dátum: 2017. március 09. - 17:51:46 »
Azt hittem csak a Börzére jön ki a Logan. Kösz, akkor veszem megfele!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9821 Dátum: 2017. március 09. - 18:05:40 »
Csak nekem látszik a fele árlista kék alapon fekete betűkkel?
Jelöld ki.
Nem akartam fikázni, de elég low budget a Magneto.

Magneto nem jelmez volt, csak sisak.
Idézet
AZ nem is Karina???  :o
Nem, egyik sem. :) A Rozsomák mellettit láthatod a főoldali galériában is.
Volt még egy nagyon jó Electra cosplay, Tomi csinált is közös képet rólunk.
Ő tényleg nagyon jó volt, profi munka. És már nem az első neki.
A lábbelin még lehet dolgozni és tökéletes jelmez.
Mi a baj a cipővel?
A Holtak között pók kötet nem lesz, vagy csak nem változik az ára?
Annak még nincs ára.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9822 Dátum: 2017. március 09. - 18:15:31 »
Nem, egyik sem. :) A Rozsomák mellettit láthatod a főoldali galériában is.
Nem, bocs, nincs meg.
A lábbelin még lehet dolgozni és tökéletes jelmez.
Mi a baj a cipővel?
Az. hogy csak egy harisnya, vagy zokni. HA jól látom. Vagy van talpa?
Úgy turbóznám fel, hogy húzhatna rá egy tabit, amit pirosra fest, vagy pirosat vesz:

Erre tekerhetne gy kis piros bandázst, úgy hogy az ujjak között is átmenjen, mint a tanga papucsnál, amihez a tabi való.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9823 Dátum: 2017. március 09. - 18:17:18 »
A Két x-23 is jó. Karina nem újít be egy új jelmezt? :D
Szerk.: AZ nem is Karina???  :o
Karina mást sem csinál, csak beújít új jelmezeket, szerintem már több tucat jelmezt csinált azóta. ;)

Mondjuk nála nehéz meghatározni, hogy hol ér véget a hétköznapi öltözködés, és hol kezdődik a jelmez. :D Idén tervezünk is közös fotózást, sőt elvileg többet is. Az egyik a poszt apokaliptikus témájú, plusz a képregényemben is ő az egyik modellem, ahhoz is nagyon pöpec módon beöltözött. :)

Szegény Pókember azt se tudta hol van levette a maszkát, és pechére lekapták. Oda az inkognitó.  :hehe: Nem i tudtam, hogy Rogán Antal a Pókember  :o
Ez a kép alapján a tied, és a jobb oldali Wolverine tetszik a legjobban. Mondjuk Carter ügynököt is felismertem, és dicséretes a ruha, amit nem lehet egy sima ruhatárból összeállítani.
Köszönöm a dicséretet. Annak örülök, hogy alapvetően azért egyedi vagyok, pedig ez egy egyszerű szett, mégse jutott még másnak az eszébe.
A két pókember és a deadpool azok kölcsönzött jelmezek, nem is túl jók, de szombaton láttam baromi jó DP cosplay-est a Cosplay Farsang rendezvényen.
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 09. - 18:48:11 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9824 Dátum: 2017. március 09. - 19:38:25 »
Az. hogy csak egy harisnya, vagy zokni. HA jól látom. Vagy van talpa?
Igen, van. Belül.
Annak örülök, hogy alapvetően azért egyedi vagyok, pedig ez egy egyszerű szett, mégse jutott még másnak az eszébe.
Fiúknál ritkább a beöltözés. Thoron, Rozsomákon kívül talán nem is láttam még mást saját készítésűben - kivéve persze a Marvel Club tagjait, ott voltak érdekesek. :) De tényleg klassz lett a tiéd is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9825 Dátum: 2017. március 09. - 19:54:35 »
Igen, a Marvel Club Magyarország-ban vannak jó fiú cosplay-esek is, de ott is erősen domináns a női vonal. Meg a sok cross-gender cosplay, ami férfiaknál pedig egyenesen elképzelhetetlen. Megjegyzem számomra egészen újszerű élmény is ez a többségében lányokból álló geek csapat. :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9826 Dátum: 2017. március 09. - 20:15:49 »
A kölcsönzőit, vagy gyárit is fel lehetne turbózni egyedi kiegészítőkkel, amik nem biztos, hogy képregényhűek lennének, de jól mutana. Vagy ki tudja, annyi pókember ruha volt már a képregényben. Vagy az túl dilettáns lenne?
PL ilyesmire gondolok:

Kiegészíteném azt a kesztyű nélküli cuccot, ujjatlan taktikai kesztyűvel, hátizsák, szimatszatyor, térdvédő, bakancs. barkácsolnék valami jó fehér lencsés szemüveget.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9827 Dátum: 2017. március 09. - 20:49:00 »
Szerintem ezekkel a cuccokkal az az egyik fő gond, hogy az anyag se igazán olyan mint kellene, és jó alkat is kell hozzá, hogy ez ne legyen röhejes. mondjuk az utóbbi pontnak a jobb oldali pókember megfelelt volna, csak ott meg ultra gáz volt a maszk.
Megjegyzem, sok év kihagyás után én pont a cosplay miatt tudtam rávenni magam újra arra, hogy rendszeresen edzek. Nem lehetek pocakos Wasteland Warrior. :lol:

danosh

• Grizzly
  • *
« Válasz #9828 Dátum: 2017. március 10. - 19:15:56 »
Sziasztok!

Fóliát és hátlapot szoktak árulni a börzén?

Üdv
D

venom75

• Pókfej
« Válasz #9829 Dátum: 2017. március 10. - 21:11:16 »
Igen !
 ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9830 Dátum: 2017. március 10. - 22:44:43 »
Ha már valaki komolyan foglalkozik a cosplayel. Időt és pénzz nem sajnál a jelmezek elkészítésére, akkor az edzés is belefér.
Hogy edzel?

Todd

• Pókfej
« Válasz #9831 Dátum: 2017. március 11. - 11:23:47 »
hety 4x egy óra erőnléti edzés (kézi súlyzóval és saját testsúllyal végzett gyakorlatok vegyesen), valamint heti 1x futás. Egyelőre még csak 4 km.

Közben elkészítettem egy kelléket a poszt apokaliptikus jelmezhez. A másik cucc a képen nem egy poszt-apokaliptikus dildo (ahogy egy barátom mondta), hanem egy bóvli műanyag elemlámpa, amin teszteltem a festékeket. :lol:

« Utoljára szerkesztve: 2017. március 11. - 11:26:35 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9832 Dátum: 2017. március 11. - 11:47:00 »
Wáááó!
Szól ez az edzésnek és a pisztolynak is.
Én most elhatároztam, hogy kipróbálom, tudok-e kockás hasat csinálni. Kísérleti jelleggel. Adott a körülmény, hogy erdei drótkötélpályán dolgozom és kezdődik a szezon, nyitjuk a pályát. Megpróbálom minden nap amikor dolgozom, heti 3-4-5 nap, a lecsúszókábelen visszahúzni magam. Csináltam már, néha kell is mint alternatív közlekedési mód/ útvonal. Tudom, hogy másnap minden hasizmom fáj.

A pisztoly meg:
Ilyen pisztoly átalakítást én is tervezek. Tekerhetnél egy kis koszos bandázst a markolatra. Ragasztóval kevert homoktól homokos hatást kelt.
Cosplay Cris, ha nem ismernéd. Sok jó ötlet fegyver átalakítására.
https://www.youtube.com/channel/UCU5DSVGZOI78sFsVbdl_6EQ

Todd

• Pókfej
« Válasz #9833 Dátum: 2017. március 11. - 14:09:26 »
Most szétoffoljuk ezt a topicot, mondjuk a jelmezt eseményeken fogom hordani. :D
Mi erre a megfelelő? Költözzünk át vele szerintem az alkotókba, azt rajtunk kívül úgyse olvassa senki más. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9834 Dátum: 2017. március 13. - 09:23:41 »
Nekünk is jön újabb kiadványunk a börzére.
Idézet
A március 19-i, 34. KépregényBörzén debütál a 5Panels alkotócsoport vadi új, CSKA címre hallgató antologiája.
Központi motívuma, ami az internet 80%-át alkotja, a macskák.
A 144 oldalas (!) kötet hosszabb-rövidebb történeteken keresztül igyekszik bemutatni a macskák misztériumát.
A kötet műfajilag teljesen vegyes, a krimi, fantasy és a horror történetek mellett a posztapokaliptikus és humoros sztorik egyaránt megtalálhatóak benne.
Börzén, közvetlenül a szerzőktől lehet beszerezni, 1900 forintos áron.
http://www.kilencedik.hu/cska-uj-magyar-kepregenyantologia/

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9835 Dátum: 2017. március 13. - 11:36:26 »
Kik a szerzők?

Todd

• Pókfej
« Válasz #9836 Dátum: 2017. március 13. - 11:42:53 »
Az alkotók a történetek szerinti leosztásban (van olyan alkotó, aki több történetben is részt vett):
Duba Krisz - Zentai András
Dudás Győző
Halmi Zsolt
Kiss Judit
Koska Zoltán
Lénárd László - Dudás Győző
Lénárd László - Szebeni Péter
Madarász Gergely
Magyar Sándor - Kasza Magdolna
Pádár Ádám - Dedinszky Vivien
Pádár Ádám - Gresz Dóri
Pápai Gábor

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9837 Dátum: 2017. március 13. - 13:09:21 »
Köszi! És hány oldalas lesz?

Todd

• Pókfej
« Válasz #9838 Dátum: 2017. március 13. - 15:11:44 »
Nincs mit, 144 oldal lesz. A börzéig a 5Panels fb oldalán minden nap kiteszünk egy kis kedvcsinálót két-két történetről.

itt is van az első:
"Elsőként Dubai Krisz és Zentai András valamint az általuk készített Éjféli Csemege c. munkájukról álljon itt pár szó és egy előzetes:
Láttad már a macskákat láthatatlan dolgokat üldözni és becserkészni? Bizony, bizony, ez úgy igaz mint ahogy a libák nyelvén fogak nőnek. Aki nem hiszi, járjon utána. Nem viccelek ám,sok-sok tűhegyes...
Az Éjféli Csemege című képregény történetét kiagyalta: D.K., írópalánta és konzultáns történetmesélő. Munkáit itt tekintheted meg: A tágas jövőben! (Jelenlegi helye féltve őrzött titok.) Zentai András korábban a Cloudy Teammel dolgozott együtt olyan kiadványokon, mint a Beatles sorozat, Sweetest Poision és a Paranormal Detective Agency. Munkáit itt tekintheted meg: http://bloodyarchimedes.deviantart.com/
Krisz: „Találós kérdés: egyszerre ellenállhatatlanul pihe-puha... és kibírhatatlanul éles, mi az? Jóságos ég, te meg hogy nézel ki?! - Ááá semmi, csak játszottam a macskával...”
Ray: "Macska? Kedvencem a sajátom!"
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 13. - 15:15:34 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9839 Dátum: 2017. március 13. - 19:57:59 »
Dejó a borítója!!!