Szerintem tök jó volt, hogy most nem volt nyomorgás bent. A sor persze hosszú volt, egy és negyed órát vártam a bejutásra, de ilyesmire számítottam is. Az is jó, hogy a kingpin asztalánál nem csak egy ember árusít, megint volt oda külön sor, meg a múltkor is, és se most se az előzőnél nem álltam sorba. Fölösleges lett volna, mert másik részükön kiszolgáltak anélkül, hogy a kingpinasztalsorba beálltam volna. 3/4 órát voltam bent, de így is megérte. Annyi jutott eszembe sorban állás közben, hogy azt lehetne még hogy két helyszínen legyen a börze. Mondjuk a munkásotthon utcában is pl, meg kispesten is egyszerre. Jobban eloszlana a tömeg, a kiadók kitalálhatnák, hogy melyiken képviseltetnék magukat, annak lenne drágább aki mindkettőn szeretne árusítani. Biztos meg lehetne oldani. De igazából ennek egy olyan helyszín lenne a legjobb, mint régen a pecsánál a bolhapiac... már ha nem esik meg fúj.
Egyetlen helyen volt tegnap probléma, fent az emeleten a belső szobában a legbelső asztal nagyon rossz helyen volt. Marha sok mindent vittek, szűkösen is lehetett odaférni, és folyamatosan mentek volna oda az emberek, de megnézni alig lehetett, mik vannak nekik. Mondjuk aki ennyi mindent visz ki árusítani, annak valami jobban hozzáférhető hely kéne. De amúgy ezt leszámítva szerintem nagyon rendben volt a börze.