Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090516 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #640 Dátum: 2008. június 24. - 12:26:12 »
Akkor inkább azt mondom, hogy legyen egy rövidített klub-nap. A 4 és az 5 óra elég problémás annak aki dolgozik, mert közel sem biztos, hogy végezni fog addig, vagypedig a délutáni csúcsforgalom miatt nem biztos, hogy odaér. Így én inkább egy 6-tól 8-ig tartó klubot javasolnék, és akkor a vetítés most kimaradna, az annyira nem fontos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #641 Dátum: 2008. június 24. - 12:35:16 »
Mondanám, hogy jó ötlet, mert tényleg az, de aki előbb odaérne, az éppen még megnézhetné a rajzfilmet addig, amíg a többiek is odaérnek. Hacsak nem érdekel mindenkit nagyon a film. Például akkor 4-től a film, 6-tól a tényleges beszélgetés, képregény nézegetés. Hmm?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #642 Dátum: 2008. június 24. - 12:40:42 »
Jó, akkor legyen úgy.  :D De ha tudok is menni, én szinte 100%, hogy az elejére nem tudok odaérni. Akkor már csak a dátumot kell tisztázni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #643 Dátum: 2008. június 24. - 12:41:16 »
Hát ha minden kötél szakad, akkor 4-6-ig ott tudok lenni a beszélgetésen, de ha utána kezdünk még el filmet nézni akkor cinkesen jutok csak haza. A Keleti pályaudvar meg még nappal se biztosnásgos nemhogy sötétben. Esetleg jövő hét vége nem lenne jó ha úgy megoldható?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #644 Dátum: 2008. június 24. - 12:46:21 »
Ben, a vetítés az elején van, tehát 4-6-ig.  ;) A beszélgetés a vetítés után van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #645 Dátum: 2008. június 24. - 13:04:24 »
Hétvégén zárva vannak.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #646 Dátum: 2008. június 24. - 13:49:56 »
Hát nem tudom. Én hétköznap jobban be tudok menni Pestre, de ez a 4-8-ig verzió azért nem nagyon jön be, mert így csak a 22.30-as buszt érném el Vácon és éjfélre érnék haza... :roll: Korábban meg nem akarnék elmenni, mert őszintén megmondom, a beszélgetés része érdeklne a dolognak és nem a vetítés... ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #647 Dátum: 2008. június 24. - 13:59:13 »
Dettó.
De bárhogy is lesz nekem kötelességem elmenni, mert Sepinek lógok a poszterrel, aztán ott a kártyacsomag, és ha tudok szerezni a héten még posztereket azt is ki kell osztanom.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #648 Dátum: 2008. június 24. - 14:01:46 »
Ben, nem kötelező a mostani klubra eljönnöd emiatt, nekem a poszter biztosan, a többi pedig szerintem a többieknek is ráér (még az sem biztos hogy én is eltudok menni). Másnem jössz majd az őszi klubra (az már valószinűleg hétvégén lesz), azt talán jobban össze tudod hozni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #649 Dátum: 2008. június 24. - 14:06:08 »
A jövő havi időpont relatív messze van, szóval addig még bármi lehet. Az egyetlen ami számomra ellene szól a hétköznap tartás, mert jövő hónapban készítjük elő azokat a peres ügyeket, amelyek a nyári ítélkezési szünet után kerülnek a bíróságokra, szóval nagy lesz a córesz. Addig még meglátjuk. A kártyákat el tudom küldeni továbbra is postán annak akit érint  ;), de a posztereket jobb személyesen átadni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #650 Dátum: 2008. június 24. - 14:09:02 »
Nekem is az a baj, ha későn lezs vége, nem nagyon tudok hazajönni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #651 Dátum: 2008. június 24. - 14:10:03 »
A kártyákat el tudom küldeni továbbra is postán annak akit érint  ;), de a posztereket jobb személyesen átadni.
Persze, de én is úgy vagyok vele, hogy ha kell tudok még várni rá plusz két hónapot. Ha eddig kibírtam, akkor ezután is menni fog. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #652 Dátum: 2008. június 24. - 15:32:47 »
Oké, srácok, megoldódott a probléma nagy része. Nem jó a boltnak a 25-e sem. Végül úgy döntöttem, hogy marad minden a régiben, tartsuk 26-án, szombaton, 2-5-ig, vagy 6-ig, ahogy jön, de kivételesen ne a boltban, hanem egy szabad helyen. A filmvetítés ugrik persze, viszont dumálni tudunk, képregényeket vihetünk.
Van-e ötlete valakinek, hogy hol legyen? Mekit nem akarok, mert nem tiszta a képregénykhez, és zajos is. A legjobb lenne valami szabadtéri asztalok, például a Városligetben, de konkrét ötletem nincs. Tud valaki ilyen helyet?
Illetve ebben az eredeti időpontban akkor ki tud jönni?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #653 Dátum: 2008. június 24. - 15:35:43 »
Nekem így tökéletes biztosan ott leszek.  ;D Tartsuk temetőben, társaságot meg mindenki ás magának, vagy eljátszuk Kraven Utolsó Vadászatát.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #654 Dátum: 2008. június 24. - 15:44:44 »
Szombat elvileg jó nekem is, persze azért ezt sem tudom 100%-ra igérni, még sok minden közbejöhet nekem. A mekit én sem támogatom, nem lenne jó. A börze helyszinére nem tudod intézni? Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy régebben ott volt. Az szerintem könnyen megközelíthető, mindenki tudja, hogy hol van, ha kell, akkor mellete ki is tudunk ülni a szabadba, ha meg esik, vagy nagy kánikula van, akkor egy teremben elleszünk. Csak kérdés, hogy el lehet-e intézni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #655 Dátum: 2008. június 24. - 15:45:47 »
A kepek alapjan gondolom nincs gusztusotok a kolihoz. :lol: (Mondjuk amugy is elkezdik felujitani addigra.) Nekem jo az idopont, helyszint most nem tudok mondani (esetleg k-Arton galeria?).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #656 Dátum: 2008. június 24. - 15:47:59 »
Mivel nem lesz F1, így előreláthatólag az még mindig jó nekem. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #657 Dátum: 2008. június 24. - 16:03:57 »
Oké, nekem jó a szombat. Viszont legyünk egy szabadtéri helyen. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #658 Dátum: 2008. június 24. - 16:25:01 »
Vagy ahogy Sepi mondja próbáljuk meg a börzés sulit, hátha van egy szabad tantermük szombaton.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #659 Dátum: 2008. június 24. - 16:27:34 »
Hát sajnos nekem ez se  jó, talán vasárnap jobb lenne nekem , de sokaknak biztos nem. De bánom, olyan szívesen elementem volna rá. :(