Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087704 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #1320 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:00:20 »
Ahogy ezeket a hsz-eket olvastam, már egyre jobban börze-hangulatom van. :D 1 szó, mint 100, várom már! 8)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1321 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:01:39 »
Én már teljesen be vagyok zsongva. Szeretnék már találkozni veletek és ez lesz életem első nagyobb képregényes eseménye. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1322 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:11:12 »
Én amúgy most először fogom árulni a cuccaimat, kíváncsi vagyok mennyire lesznek vevők rá. Lesz minden: Garfield, Snoopy, olasz Donald Kacsa, Dragonball Z figura, képregényes bélyeg és kártya... :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1323 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:16:00 »
így bővül a börze. :) Lehet, egyszer majd én is ott fogom árulni a gyüjteményemet, kapkodni fogják majd mint a cukrot.  :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1324 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:24:32 »
Most már én is elkezdtem gondolkozni rajta, hogy pár dolgot el lehetne adnom. Ahogy rendeztem most azokat a képregényeket amiket Kainetől vettem most, sok olyan képregényem van amik közül pár darab nem kell a korábbi vételeim közül.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1325 Dátum: 2008. szeptember 29. - 20:30:20 »
Örülök Mike, veled pár szónál többet nem is tudtam váltani a Klubbon amin voltunk.  :( Majd most.  ;D
Hát igen, sajnos elég messze ültünk egymástól. Majd most bepótoljuk. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1326 Dátum: 2008. szeptember 29. - 20:37:20 »
Mert rosszul csináltátok. Ki mondta, hogy csak egy helyen lehet ülni egész végig? Én most is azt csináltam, hogy leültem az asztal egyik felére, dumáltam egy kicsit az ott ülőkkel, aztán egy idő után felálltam és átültem az asztal másik végére, és ott dumáltam, majd így tovább. Egyrészt jó volt mozogni is egy kicsit, nem kellett órkon keresztül egyhelyben ülni, másrészt így mindenkivel tudtam beszélni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1327 Dátum: 2008. szeptember 29. - 21:10:14 »
Jó ötlet de nekem pont úgy sikerült leülnöm elsőre, hogy ha felállok én lettem volna aki mindent visz. Asztalt, padot, Zozit, Ju-t.  Borultunk volna rendesen. Mike-al csak annyit tudtam beszélni amíg odaadtam neki a posztereket, (amelyeket remélem sikerült elhelyezned pajtás  ;) ). Kanasztával dettó. A börzén először úgyis Tomihoz megyek beszerezni a félrarakott képregényeket és az új megjelenéseket, aztán majd mozgok ahogy lehet. Nem fogok kapkodni, hiszen most először tudok majd végig, vagy legalábbis majdnem végig ott lenni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1328 Dátum: 2008. szeptember 29. - 21:27:26 »
Hello!
Én is jól éreztem magam, bár eredetileg csak bizniszelni mentem. Hát bekapcsolódni nem nagyon tudtam, a kaine-től szerzett Ba: Káosz is hosszú szünet utáni első Marvel képregény, azért jót beszélgettem például llacival.
Szia!
Üdv a fórumon, jó téged is látni.  :D Hogy tetszett a Káosz?  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1329 Dátum: 2008. szeptember 29. - 22:41:53 »
Idézet
Jó ötlet de nekem pont úgy sikerült leülnöm elsőre, hogy ha felállok én lettem volna aki mindent visz. Asztalt, padot, Zozit, Ju-t.  Borultunk volna rendesen. Mike-al csak annyit tudtam beszélni amíg odaadtam neki a posztereket, (amelyeket remélem sikerült elhelyezned pajtás  Kacsint ). Kanasztával dettó.
Ja, ez tényleg úgy volt, hogy amikor korábban el kellett mennie, meg kellett mozgatniuk magukat a többieknek, hogy ki lehessen jutni. Voltunk vagy 20-an, így különben sem ülhettünk nagyon messze egymástól, de így is 2 beszélgetés men szinte párhuzamosan a nyári klubbon.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #1330 Dátum: 2008. szeptember 30. - 09:35:07 »
Hogy tetszett a Káosz?  :)

Egész jó volt, még este elolvastam, Különvélemény nézésével egy félidei szünetet beiktatva. A dokuk is jól jöttek, mert valamire ugyan emlékeztem, de az nem volt sok. Ilyesmiket például nem tudtam, hogy Namor találta meg Amerika Kapitányt. De a három oldalas régi képregény is jó ötlet volt. Asszem követni fogom a BA-t.

Ja, most hogy bejelentkeztem, avatar keresésnél megtaláltam a legjobban kinéző antihőst. Gyerekkoromban is ő volt a legfrankóbb - szerintem, bár már nem tudom kicsoda-micsoda pontosan. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1331 Dátum: 2008. szeptember 30. - 09:45:19 »
Már nem emlékszel Lámpás Jackre? Egyébként gyerekkoromban nekem is az egyik kedvencem volt, még képregényt is rajzoltam róla.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1332 Dátum: 2008. szeptember 30. - 09:54:09 »
Én nem szerettem őt, mert Vészmanó párti voltam.

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2008. szeptember 30. - 10:20:54 »
Ugyan négy évvel ezelőtt megvettem a Semic féle Batma/Pókember crossovert, de a szuperhősképregényezést egy évvel korábban abbahagytam a Csodapókkal. Ez az űr egészen addig tartott míg meg nem vettem a HihiPók 26-27-et, csak pechemre az meg megszűnt. Mostmeg itt van a BA és talán az új Pókember kötettel is bepróbálkozok. Sza' az a lényeg, hogy volt időm elfelejteni. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1334 Dátum: 2008. szeptember 30. - 13:22:14 »
Lámpás Jacket én is mindig nagyon bírtam, már a kinézete miatt is.  :D Külön örültem, amikor a Klón sztorik után J.M. DeMatteis újra elővette, és egy tök misztikus vonalon kezdte el nyomni, de sajnos elment, és utána tökre elfelejtették az egészet.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1335 Dátum: 2008. szeptember 30. - 14:42:43 »
Én meg mindig is utáltam jason philip mackendale-t. Sose láttam benne semmi szimpatikusat.
Pattogó csészealj... bazz.
Páncél a fején? és hogy miért csak a fején, hát mert tökfej.
EGY TÖKÖT TETT A FEJÉREE. :) Lángoló tök. embeeer, hol él ez? :D
Aztán meg ellopja valaki más felszerelését... hát ez nem túl eredeti. Aztán meg a saját alakmása elől kell menekülnie évekig... a szerencsétlen. Ráadásul egy önelégült, arrogáns ember. Ja és az a rajz, amivel először tűnt fel a magyar Pókember címben, az borzalmas volt, nem tudom az alapján hogy lehetett megszeretni.
...főleg a sok gyönyörű romitás rajz után.   ;D
(Bocsánat Reveon, ha ő a nagy kedvenced)
This is a joke. A real practical Joke.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1336 Dátum: 2008. szeptember 30. - 14:51:12 »
Ez reális, röhögtem rajta kicsit! hehe köszi grey

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1337 Dátum: 2008. szeptember 30. - 15:00:59 »
Lehet hogy egy nem amerikai olvasónak ő csak egy tök-fejű ember, de az amerikai folklórban Jack 'O Lantern a mumus. Lefekvés előtt egy kis mese az amcsi kölyöknek Jack-ről és már fosik is mint a liba. Ebből a szempontból tökéletes karakterminta. Csak nagyon elcseszte a Marvel a későbbiekben. Amúgy meg a DC-nek is megvan a maga Lámpás Jack-je, sőt nekik is volt kettő.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1338 Dátum: 2008. szeptember 30. - 15:34:01 »
Visszatérve a börzére, úgy veszem észre, hogy szinte minden fő - stomos ott lesz.
Ennek nagyon örülök. Amúgy, hogy lesz a suli. Ki lesz jelölve három terem mondjuk, ahol a rendezvény lesz vagy mi?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1339 Dátum: 2008. szeptember 30. - 15:31:29 »
Muhaha. Nem, a suli előterében és a tornateremben ami egybenyílik szokott lenni.