El kell mondanom a legnépszerűbb börzés élményemet. Geomailerrel kereskedtem együtt, akinek a nevét a mai napig nem tudom leírni. Általában amikor kevesen voltak átsétáltam a YBK-hoz és beszélgetem a srácokkal, majd vissza. Egyszercsak megjelent egy hosszú fekete hajú és köpenyes férfi, a standomnál olyan goth, fekete inggel és nadrágban, amit szerintem a Rómeó és Júlia előadása előtt lopott el. Az arca Mansonra hasonlított és a csizmája valahol a volt osztálytársnőim és katonaság stílusa között helyezkedett el. A balkezén fém ékszerek voltak olyan gyűrűk, amik karmos kezet adtak az embernek, de mindegyik ujján. Hát rohantam, mivel az újságjaimat nézte gondoltam vevőnek remek lesz. Tippelni lehet, hogy ez a pokolszülött öltözetbe bújt személy melyik képregényre rakta rá a karmos mancsát? (kivételesen nem képletesen értve!)
A Garfieldra! Körmeivel lapozott benne majd nem kcisit démoni hangon megkérdezte: - Mennyibe kerülnek?
Hát majdnem a lelkemet ajánlottam fel üzletként

Nem bántás, mert én se vagyok egy békés öltözetű személy sőt amikor szállítmányozó irodába jártam akkor is az ing felett volt egy hosszú bőrkabát, de akkor is megrázó volt! Ottvan a kupac mellett Pókember és Démanó, de neki garfield kellett!