Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091440 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #1760 Dátum: 2008. október 23. - 20:49:13 »
Ciki, hogy régen csak úgy odamentem, megvettem ami kellett, és hazajöttem, és még senkit sem ismertem, nagyon sokáig így zajlottak nálam a börzék.
Na ja, biztos sokkal személytelenebb volt úgy. Erre is jó ez a fórum.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1761 Dátum: 2008. október 24. - 00:14:56 »
Életem első börzéjéről pedig nincsen jegyem, mert arra belógtam :-[
Na akkor következő börzén 2 x 300 Ft-ot fizetsz! :twisted: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1762 Dátum: 2008. október 24. - 08:48:53 »
És még örüljön, hogy nem keressük meg a titkos biztonsági kamerás felvételeket és nem jelentjük fel a Rengyőröknél.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1763 Dátum: 2008. október 24. - 09:30:37 »
Na, ugye, nekik sincs meg az összes. :-[ De hogy legyen mit felhozzak mentségemre, az elsőn (2006 tavasz) nem voltam ott, egy barátomat küldtem. A többi meg (2006 ősz, 2007ősz) összegyűrődött, mert a zsebemben tároltam őket. Megvannak, csak szörnyű állapotban. :) A 2007 tavaszi nem tudom, hogy útközben veszett el, vagy itthon kajlódott-e el, mert nem figyeltem ezekre, egy mappában tároltam őket, mindenféle kacat mellett, hátha még jók lesznek valamire. Szóval igazából csak 2 hiányzik, és 2 van rosz állapotban, 2 meg tökéletesen jól van.

Viszont ebben az évben új hóbortnak hódolva nem dobom el a kiállításos/koncertes/mozis jegyeket. Megvan mindegyik ebből az évből (kb. 21 mozi, 24 kiállítás, 7 koncert, 3 színház, meg még néhány egyéb, nem igazán besorolható, ilyen a börze is). Azért csak ebből ez évből, mert hát hogyan szereznék be 10 évvel ezelőtti mozijegyeket, ráadásul összeszámoltam, és 1995-2005. valami 100 filmet láttam, és ez csak az,a mire emlékszem is (szerencsére jó a hosszútávú memóriám, a rövid viszont pocsék), és akkor a mindenféle rendezvényről ne is beszéljünk, ki emlékszik már arra? Szóval csak a 2008-as évetől kezdve vannak meg jegyek. Viszont a börzék kivételek lennének, mivel ha ez nem is kiállítás, azért számomra mégis csak érték. És mivel emlékszem, min voltam eddig, egy egész oldalt is elfoglalnának. Mert a 2008-as 2 db jegy elég szegényesen mutat egymás mellett. Szóval ezért van rá szükségem.

Közben meg hogy azért ne nézzetek hülyének, arra is gondoltam, hogy ezt a füzetet felhasználom a portfóliómban. Sok képzőművész vezet ilyesmit, amibe firkál mindenfélét, éppen ami eszébe jut. Természetesen az enyém se csak jegyekből áll, vannak mindenféle hülye megjegyzések, dekorációk, montázsok, stb, amik azért valamilyen színten igenis kifejezőek.

Na szóval akkor abból a kettőből sem kaphatok? :-[ (11. és 13. börze)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1764 Dátum: 2008. október 24. - 12:25:37 »
Ne a nyitásnál érkezz a következő börzére, hanem később, és akkor egy régebbi jegyből kapsz... De akkor meg az új nem lesz meg. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1765 Dátum: 2008. október 24. - 12:31:01 »
Vagy vegyen ő is kétszer jegyet, nyitáskor is egyet, meg a vége felé is. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1766 Dátum: 2008. október 24. - 12:42:51 »

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1767 Dátum: 2008. október 24. - 12:52:40 »
Vagy vegyen ő is kétszer jegyet, nyitáskor is egyet, meg a vége felé is. :lol:
Gondoltam rá, ott voltam még a börze vége felé is. De nem volt rá bénzem, meg ennyit azért nem költök rá. Manipulálnám a sztatisztikákat! :D

Ferencvárosi képregénynapon is ott leszünk, pótoljuk az hiányzó köteteket. :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1768 Dátum: 2008. október 24. - 13:18:13 »
A teljes Comixot levetítik? Az előzetes, amit az Eduárdban mutattak belőle, elég meggyőző volt, lehet, hogy megveszem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1769 Dátum: 2008. október 24. - 13:19:48 »
Ja, és majd meg lehet vásárolni? Börzén nem voltak kint.
Kereken 400.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1770 Dátum: 2008. október 24. - 13:21:59 »
Én sem láttam a szerzőt, remélem, az Eduárdban is meg lehet venni a dvd-t. Vagy ez hiú ábránd?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1771 Dátum: 2008. október 24. - 13:22:38 »
NERIDA, ha a képregénynapon Kingpin pótolnivalód is lenne, akkor rossz hírem van: Tomi nem fog ott árulni. :) Vagy miket szeretnél pótolni?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1772 Dátum: 2008. október 24. - 13:31:47 »
Hát izé, ne mondjátok Kainenak, de én a Fumaxtól veszem a friss cuccait, mert egy százassal olcsóbbak. :hehe:
De ott az új Supergirl kötet, Buborékhámozó, új MKA lap, meg ugye lesznek rendes árusok is, hátha találok valamit.
De nincs meg még a 2. Bilal kötet, vagy a Sin City 4 se. Úgyhogy nem kell félteni. :)

Ja, és szólíts Ronnak. :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1773 Dátum: 2008. október 24. - 13:34:40 »
Nekem is lenne pótolnivalóm a Fumaxtól, méghozzá a 2 X-Men kötetük. Bár nem tudom, hogy ebből mit fogok ott megvenni. :)
Oké, Ron, megjegyeztem. :) De akkor miért nem ez a nick-ed itt is?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1774 Dátum: 2008. október 24. - 13:53:39 »
Hát mert a régi fórumon is Nerida volt. Gondoltam a Spidertom fórum ennyiben különbözik a többitől, hogy legalább legyen más nemevem. De ezt már írtam valahol, avalamikor régen. Na hagyjuk.

A Fumax Marvel köteteit én csak akkor fogom beszerezni, ha megérkezik a folytatásuk. Különítmény esetében ehhez le kéne fusson a volt 1, ami remélhetőleg meg is fog történni, előbb vagy utóbb. UXM is folytatódik majd egyszer. Viszont hogy a Morrison érás X-Men legyen még itthon, Qutley (vagy hogy hívják) rajzaival, azt kizártnak tartom. És akkor meg nem kell egy olyan kötet ami egyedül lóg a levegőben, és fáj a szívem a folytatások után. :(

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1775 Dátum: 2008. október 24. - 15:14:56 »
Értem. :)
Meg majd ezen a képregénynapon megpróbálok keresni paninis ÚXM-eket, kb. a fele sorozat nincs meg. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1776 Dátum: 2008. október 24. - 19:10:45 »
Olcsóbb a Fumaxnál?  :surp: ;D 2100-ért adják? Mert nálam is csak a nyitáskor volt 2200 a börzén, különben 2000...  :D Lásd a netes rendelést.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1777 Dátum: 2008. október 24. - 23:11:49 »
Jé ez a fradista képregénynap ez miez? Mert ez nekem új. Jó, olvastam a plakátot, de bővebbet tud erről valaki, amellett, hogy konkurencia kaine-nek? :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1778 Dátum: 2008. október 25. - 09:25:56 »
2 rugó nálad? Hopp, akkor amint lesz pénzem, repül is a rendelés. :D

A Képregénynapról meg annyit, hogy azthiszem Fazekas Atilla indítványozta, vagy vele kapcsolatos, és a polgármester bele ment, és ha lesz elég érdeklődő, akkor remélhetőleg rendszeres lesz. Vagy valami ilyesmi. KN főoldalán kint volt a hír, nemsokára megint üzemel, elméletileg. Ugyanúgy lehet majd árulni, csak már jóval előbb kell asztalt foglalni. A Belépti itt is 300 ft.
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 25. - 09:34:51 írta NERIDA »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1779 Dátum: 2008. október 25. - 11:02:51 »
2e nálad? Akkor ezentúl megrendelem neten, rendezvényen való személyes átvétellel. ;D