Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091305 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #1880 Dátum: 2008. november 08. - 19:46:09 »
Akkor jó, én is arra tippeltem volna. Tényleg, van még itt valaki a fórumon, akiről mág nem készült kép? :headscratch:

Meg a kis Teszt.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1881 Dátum: 2008. november 08. - 20:12:56 »
Jól éreztem magam, a film is tetszett, meg utána a beszélgetés is.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1882 Dátum: 2008. november 08. - 20:26:01 »
Én is nagyon jól éreztem magam, mint mindig. :) Érdekes volt ez a rendezői változat , de jó is.Voltak benne plusz jelenetek, meg olyanok is, amik a mozis vltozatban benne voltak itt meg nem. Fura, hogy a mozifilmből egy egész törtöénetszálat kihagytak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1883 Dátum: 2008. november 08. - 20:27:16 »
Jó volt a klub szerintem is, a Daredevil rendezői változata tényleg jobb, mint a vágott verzió. Rájöttem amúgy, hogy csak az zavar a filmben, hogy nagyon látszik az ugrálásoknál, hogy dróton lógnak a színészek. A film után Kaine képregényeit is nézegettük, volt egy könyv, ami az első Pókember mozifilm kulisszatitkait mutatja be, hát nem hittem volna hogy ilyen vastag könyvet lehet készíteni a témáról. :o :lol: Jól éreztem magam, köszönet Kaine-nek hogy megszervezte a klubot. :D  
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1884 Dátum: 2008. november 08. - 20:31:30 »
Én inkább kaine ALex Ross Wizard Millenium Editionjére ugrottam rá... iszonyat jó képek vannak benne, már sajnálom, hogy én nem is láttam a bolhapiacon, ahonnan azt mondta, szerezte.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1885 Dátum: 2008. november 08. - 21:27:35 »
Én is megérkeztem. Klassz volt a klub, mint mindig. Úgy tűnik a Marvel Klub lassan átalakul fórumtalivá :D, mert az összes résztvevő innen volt. :) 11-en voltunk, de ez látszik a képeken is. A DD filmnél nekem egyetlen jelenet hiányzott, ami a mozisban benne volt: amikor a tetőn Elektra megállítja Mattet, hogy "Ne menj. Maradj velem." Amit utána visszamond neki Matt a temetőben.
Ron már az elején elrohant, pedig előtte kért tőlem könyveket, plusz ő ígérte a díszdobozos Vasembert is. De jót dumáltunk a végén mindenről.  :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1886 Dátum: 2008. november 08. - 21:30:34 »
Én meg a Stan lee meets-ben találtam egy olyan gyönyörű történetet, hogy majdnem elcsöppentem tőle amikor megláttam.
Jó volt a klub, én is hoztam két képregényt olvasnivalónak, de láttam senki nem merte elkérni.  :D
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1887 Dátum: 2008. november 08. - 21:32:16 »
Nem is láttam, hogy elővetted volna. :) Mik voltak azok?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1888 Dátum: 2008. november 08. - 21:40:18 »
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de helyette most félrészegen vigyoroghatok a gép előtt.  ;D A családi összejövetelek már csak ilyenek. De a következő klubon biztos ott leszek, viszont gondolom hogy az majd csak valamikor januárban lesz.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1889 Dátum: 2008. november 08. - 21:34:48 »
black cat TPB és Peter parker Spider-man Civil var TPB, ott voltak előttem.
A Stan lee meets Dr. Doom legelső változatát ki rajzolta a könyvben? nem jut eszembe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1890 Dátum: 2008. november 08. - 22:02:30 »
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de helyette most félrészegen vigyoroghatok a gép előtt.  ;D A családi összejövetelek már csak ilyenek. De a következő klubon biztos ott leszek, viszont gondolom hogy az majd csak valamikor januárban lesz.
Én is sajnálom (azért a biztonság kedvéért vittem a cuccod, hátha benézel a végére :)). Igen, januárban lesz a kövi.
GG: Black Cat tpb? A Dodson-féle?
Azt hiszem Chris Bachalo.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1891 Dátum: 2008. november 08. - 22:23:40 »
Nem, a Fekete Macs első amazingos megjelenései vannak benne. Legelsőtől, amíg vízbe esik, addig.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1892 Dátum: 2008. november 08. - 22:24:18 »
Affene, arra nagyon kíváncsi lettem volna, még sose láttam!  :(

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #1893 Dátum: 2008. november 08. - 23:29:32 »
Na én is hazaértem, bár nem egyenesen a klubról. Úgy jött ki hogy a barátaimmal egy hónap után most tudtunk összehozni egy kis összeröffenést, ezért kellett elpályáznom korábban. A filmet utoljára moziban láttam úgyhogy ígyis-úgyis frankó volt. Ja és szépek ezek Marvel Masterwork (remélem jól emlékszem) HC-k. :)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1894 Dátum: 2008. november 09. - 09:55:23 »
Idézet
Ron már az elején elrohant, pedig előtte kért tőlem könyveket, plusz ő ígérte a díszdobozos Vasembert is. De jót dumáltunk a végén mindenről. 
Igen, és ezért tényleg elnézést kérek, csak váratlanul hívott apukám, hogy itt a sógorom pár órára, és hát írországban láttuk egymást utóljára (majd írok, ha több időm lesz), úgyhogy fontosabb volt, hogy találkozzunk. Na mindegy. A könyvekről meg megmondom őszintén, nem volt merszem kérdezni. :roll: Mert utolsó utáni pillanatban szóltam, nem voltam biztos benne, hogy egyáltalán tudsz róla, és akkor meg hülyén jön ki. És mivel már ment a film is, nem akartam még ezzel is zavarni, meg siettem, úgyhogy rohantam. Bocsánat. Majd legközelebb összejön. A díszdoboz is ott volt nálam, csakhát gondolom az ilyesmiket film után vesszük elő. :D Majd legközelebb elhozom, igazán barón néz ki, a legszebb DVD-m. Majd legközelebb nézhetnénk Vasembert, és akkor aktuális is lenne. :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1895 Dátum: 2008. november 09. - 11:59:11 »
Én is jól éreztem magamat a klubbon. Viszont egyvalakit nem tudok beazonosítani. Aki benya mellett ült, az asztal végén, ő ki volt?

Todd

• Pókfej
« Válasz #1896 Dátum: 2008. november 09. - 11:55:50 »
black cat TPB és Peter parker Spider-man Civil var TPB, ott voltak előttem.
Én láttam, de csak a Peter-Parkereset vettem észre, az meg nekem is megvan, így annyira nem érdekelt a téma.
Szólhattál volna nyugodtan, akkor biztos lett volna valami mozgás a képregények irányába, főleg, hogy a macskásat viszont én is megnéztem volna.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1897 Dátum: 2008. november 09. - 12:08:31 »
Én is jól éreztem magamat a klubbon. Viszont egyvalakit nem tudok beazonosítani. Aki benya mellett ült, az asztal végén, ő ki volt?
A képeken a Tom és Psycho mögötti srácra gondolsz? Az grey gargoyle.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1898 Dátum: 2008. november 09. - 12:11:05 »
Igen rá, köszi. Sejtettem, hogy ő az csak nem voltam benne biztos.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1899 Dátum: 2008. november 09. - 14:02:10 »
Kaine, Todd ha jöttök a következő klubra is, akkor elhozom.  ;D