Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087777 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #2640 Dátum: 2009. április 18. - 17:02:29 »
A fene megesz hogy nem tudok felmenni a fesztiválra >:( Remélem lesznek fenn fényképek :shifty:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2641 Dátum: 2009. április 18. - 17:27:58 »
Jó sokan voltak, legalább annyian mint a börzén. 10 után néhány perccel érkeztem, de már akkor a bejárattól a legfelső lépcsőn túl is kígyozott a sor, aztán még beálltak néhányan és egész a zebráig nyúlt. Szóval volt érdeklődés rendesen. Az előttem lévő kiscsaj össz 300 forintot hozott, szóval nem vásárolni jött. A mögöttem lévők némák voltak, nem értettem mit mutogatnak. Kaptam egy újságot, azt azzal jól elvoltam, amíg bejutottam, nem is néztem az időt, de szerintem eleve 10 után kezdték beengedni az embereket, úgyhogy volt vagy 20-30 perc, mire bejutottam. A rajzolókat most egy emelvényre tették, szóval ők nem voltak valami jól látható helyen, mint a multkor. A videójátékokat jól megnéztem, ki nem próbáltam egyiket se, pedig nem volt egyiknél se kilométeres sor. Az egyetlen bajom az volt, hogy az előtér szellős volt nagyon, az árusokat meg mind bezsúfolták a hátsó helységbe, így ott megint csak tömörgés volt. Szóval szerintem az elrendezés nem volt így túl szerencsés (de ez már csak az én síralmam :) ).

ui. Ja és a játékokat a pc gurus bemutatón kívül xbox 360-on lehetett kipróbálni.
This is a joke. A real practical Joke.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2642 Dátum: 2009. április 18. - 17:47:36 »
Jah kb. ilyen volt. Bement az ember és sehol semmi... Már megijedtem, aztán láttam, hogy mindent hátra zsúfoltak szinte. Tényleg sokan voltak, többet álltam a sorban mint bent. :D Volt, aki leült és vízipipázott míg a sor lement, az előrelátóak. x) De a megjelenések kárpótoltak, meg a küldöldi angol választék is jó volt szerencsére. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2643 Dátum: 2009. április 18. - 17:56:46 »
Idézet
A mögöttem lévők némák voltak, nem értettem mit mutogatnak.
Ők a börzén is ott voltak. Legalább is sejtem, hogy ugyan azok lehettek. Én onna ismerem őket, hogy zoli79-től vetek pár régi Pókembert, de mivel zoli épp nem volt ott, Dunai Tominak kellett elmutogatnia nekik, hogy mi mennyibe kerül, mert persze papír volt a környékéne, csak toll nem, hogy felírja nekik...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2644 Dátum: 2009. április 18. - 18:53:54 »
Én nagyon jól éreztem magam a feszten, számomra ez volt a legjobb és most maradtam a legtöbbet is. :D 10 előtt már ott voltam, és 14 órakor kellett lelépnem, pedig egy kicsit még maradtam volna a 2. tombola miatt. De mivel az egész program kb. fél órás csúszásban volt, a tombolajegyemet rábíztam Zozira. Egy kis érdekesség a tombolával kapcsolatban: a jegyek betűkkel és számokkal voltak jelölve, és mindegyik betűnek a számozása 100-ig ment el, és a tombolán X-et is kihúztak, ami azt jelenti, hogy jó sokan voltak. :D Valamint most dumáltam a legtöbbet a többiekkel, Holdlovaggal, Zozival, és Tomival. Szóval szerintem volt olyan jó, mint egy börze, itt is lehetett beszélgetni nyugodtan. ;) Vicces volt, zozi megmutatta, hogy hogyan kell bekapcsolni az mp3 lejátszóját, hogy előtte leszedi a hátlapot és az előlapot is. :D Szóval jó volt.

A szerzeményeim:

Mutánsvilág 2
Tomster
Pókember: Vadász lelke
Hihetetlen pókember: Az Új Bosszú Angyalai?
1 csomag 100 db-os képregény fólia
14 db kártya Tomitól

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2645 Dátum: 2009. április 18. - 19:34:29 »
Én pedig el sem mentem, de ezeket szerezték ne bekem az ügynökeim:

Hihetetlen Pókember: Az Új Bosszú Angyalai?
Pókember: A vadász lelke
Batman: Hush Visszatér 1. rész
Kázmér és Huba: Bosszú, édes bosszú
Tiny Titans: Welcome to the Treehouse tpb
Tiny Titans 11-13.

Na milyen vagyok? ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2646 Dátum: 2009. április 18. - 19:37:05 »
Amatőr vagy. Én el sem mentem és nem is vettem semmit. Na, erre varj gombot.  ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2647 Dátum: 2009. április 18. - 19:37:28 »
Jó, te nyertél... ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2648 Dátum: 2009. április 18. - 20:42:05 »
Na hazaértem én is, hát ez tök jó volt! :D :D Jó nagy volt a kínálat, és sok ember látogatott ki a fesztiválra, tiszta nyüzsi hangulat volt. :D Megvettem a Vadász Lelkét, és az új Hihetetlen Pókit, valamint még 3 csodapókot az új sorozatból, így már pótolva van a lemaradás. Ja meg vettem tesómnak egy kis Dragonball füzetecskét amihez songoku poszter is van. ;D Aztán vagy tetszeni fog neki, vagy megtartom én. :hehe: Sikerült kipróbálnom a Mortal Kombat vs DC játékot is, nagyon cool grafikát tudnak ezek a nextgen konzolok. :) Játszottam tombolán is, 3 számmal is ráadásul, de persze nem nyertem semmit. A fesztivál végén megnéztük Kaine Silent Hill filmjét, végre teljes egészében láttam, jó volt. :D Szal nagyon jól éreztem magam.
Ja, a poén az, hogy mikor hazaértem, akkor tudtam meg, hogy mamám küldött zsebpént, még a húsvét miatt. Ha ezt előre tudom, akkor bátrabban költekeztem volna... :drying: Lehet hogy megvettem volna azt a God of War akciófigurát, nagyon szemeztem vele a fesztiválon. :oh:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #2649 Dátum: 2009. április 18. - 20:44:47 »
Sziasztok!
Klassz volt a feszt,beszereztem a Vadász lelkét(ami gyönyörűre sikerült),plusz nyertem a tombolán egy Madárijesztő figurát és egy képregénycsomagot :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2650 Dátum: 2009. április 18. - 22:03:42 »
plusz nyertem a tombolán  egy képregénycsomagot :D

és milyen képregényeket lehetett ott nyerni összességében?
This is a joke. A real practical Joke.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2651 Dátum: 2009. április 18. - 22:24:13 »
Tulképp mindenféle magyar nyelvű kiadványt, mangát is, képregényt is.

Kanyesz: grat a Madárijesztőhöz! Azt én is szívesen megnyertem volna. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #2652 Dátum: 2009. április 18. - 23:33:57 »

Az én csomagomban konkrétan egy Pestblog.hu,egy Navigátor,egy Sárkányok és Helikopterek és egy Pókfej volt(bár ez utóbbi már megvolt amúgy is).De tényleg volt ott mindenféle képregény.

Köszi Tom :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 18. - 23:35:44 írta Kanyesz »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2653 Dátum: 2009. április 18. - 23:35:22 »
Én is hazaértem, tényleg tök jó volt. :) Elég sokan voltak, szinte 10-től 2-ig folyamatosan voltak az asztalomnál. Ennek ellenére az eladások nem szöktek az égbe - bár rosszak sem voltak, ez is igaz. Meglepő módon a Vadász lelkéből alig 10 darabbal fogyott kevesebb, mint az új Pókemberből. A régiek viszont annyira nem mentek, inkább csak csipegették őket. De legalább eladtam újabb 80 darab régi CsodaPókot. :)
Jó volt újra látni a régi arcokat :D és jó volt végre nagyban látni a Silent Hill filmemet, amire eljött néhány silenthilles srác is, akik a végén mind gratuláltak hozzá, tetszett nekik.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2654 Dátum: 2009. április 18. - 23:47:06 »
Fúú, de megnézném egyszer azt a fanfilmet, habár a SH-t nem ismerem igazán...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2655 Dátum: 2009. április 19. - 09:02:23 »
sajna nem voltam, de anyám megvett mindent amit felírtam, sőt! ;D
Pókember: A vadász lelke
A Hihetetlen Pókember: Az Új Bosszú Angyalai?
Batman: Hush visszatér 1.
CsodaPók(2): 2-3, 10, 13, 15-19, 21-22, 24-15.
Hoztak még egy programújságot, és ott láttam, miket vetítettek: Resident Evil, Sillent Hill-fanflm... És pont most maradtam le. :(

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2656 Dátum: 2009. április 19. - 11:07:05 »
A KN-en pár ember csinált képeket a fesztről, és volt 2 olyan, amin rajta vagyok én is. :D

Itt csak én:
http://www.benya11.extra.hu/mkf.jpg

Itt meg Zozival, Lovaggal, kaine-el:
http://www.benya11.extra.hu/mkf2.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 19. - 11:22:48 írta Sepi »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2657 Dátum: 2009. április 19. - 11:23:09 »
Hazaértem én is. Utána elmentem fórumtalálkozóra, ami... nos, bizonyos értelemben tök jól sikerült. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2658 Dátum: 2009. április 19. - 12:35:58 »
Lehet hogy megvettem volna azt a God of War akciófigurát, nagyon szemeztem vele a fesztiválon. :oh:
Nem is tudtam, hogy te is nyomod a Gow-ot. Amúgy az a figura nekem is nagyon tetszik, habár egy Ares Armour-os verzióm már van otthon (annyi fegyverrel, hogy egyszerre rá se fér Kratos széles vállaira).
Amúgy nekem is tetszett a fesztivál, habár most kevés dologgal lettem gazdagabb (de annál tobb élménnyel), egész pontosan a Vadász Lelkével, néhány kártyával, és egy Punisher tpb-vel, ami Garth Ennis agymenésit tartalmazza 7 részben.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2659 Dátum: 2009. április 19. - 20:55:42 »
Nekem is sikerült hazaérkeznem, :roll: mindent be tudtam szerezni amit szerettem volna( köszi Tomi  :brow:) sok haverral találkoztam, Ronon kívűl Tomival, Lovaggal Benyával és Zozival is találkoztam, mondjuk őt csak a sorban szurtam ki ;)
Nagyon jó volt, bár szerintem ez inkább egy vásárnak sikerült mint hogy fesztiválnak... szerencsére sokan voltam, és talán a legjobban a hihi pókin és a watchmenen kívűl a Tomster dedikációnak örülök :D