0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én amúgy nagyon kevés fórumtagnak tudom az igazi nevét. Azt tudom, hogy Kanaszta Domonkos, Kaine Tomi, de... a többieket csak a nicknév alapján azonosítom be.
Egyszer megpróbáltam de nem nőtt egyenletesen. Anyám amikor meglátott elsírta magát, apám meg hangos röhögéssel próbálta leplezni a megrökönyödését. A húgom simán azt mondta, hogy egy marha vagyok.
Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. március 14. - 15:24:36Egyszer megpróbáltam de nem nőtt egyenletesen. Anyám amikor meglátott elsírta magát, apám meg hangos röhögéssel próbálta leplezni a megrökönyödését. A húgom simán azt mondta, hogy egy marha vagyok. Egyszer csak megláttak? Addig elő sem bújtál, amíg ki nem nőtt?
Délelőtt küldtem Meronak egy privátot, és most hívott, hogy időközben vírusos lett a gépe, de olyan szinten, hogy elindítás után rögtön el is száll. Szerdáig nem lesz gépe.
Skynet bérenc.
Hogyisne,hogy vizhólyagos legyen a kezem
Gyere az online kukoricásomba kapálni.
Idézetet írta: Merovingi - 2010. március 14. - 19:09:39Hogyisne,hogy vizhólyagos legyen a kezem Jóvan, megjegyeztem, de ne felejtsd el, ha a sok csirke és tehén összegyűlt mocska derékig ér majd, és akkor a sok fejőnő és paraszt felnéz az égre, és így rimánkodik: "Ments meg minket"... Én pedig lenézek, és azt suttogom: MÜSZI!
Jóvan, megjegyeztem, de ne felejtsd el, ha a sok csirke és tehén összegyűlt mocska derékig ér majd, és akkor a sok fejőnő és paraszt felnéz az égre, és így rimánkodik: "Ments meg minket"... Én pedig lenézek, és azt suttogom: MÜSZI!