Szerző Téma: Képaláírások  (Megtekintve 137243 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
Re: Képaláírások
« Válasz #60 Dátum: 2008. március 06. - 11:36:24 »
tudom az adminok utálják ha valami ilyesmivel jövök elő, de üsse kő! Volt régen egy játék másik fórumon, olyasmi mint a teszt-topik, mondok egy idézetet egy filmből, lehetőleg nem túl könnyűt, és aki leggyorsabb az jön. (ha tudod, hogy igazad van, nyomhatod egyből a következő kérdést!)
Elsőnek 2-vel kezdek, mert lehet nem látta valaki a filmet:

- Is that a f@cking Bible?
- Hey Hey, the holy fucking Bible son!

- ... Father to a murdered son, husband to a murdered wife, and I will have my vengeance, in this life or the next
(ez túl könnyű)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #61 Dátum: 2008. március 06. - 14:00:07 »
Ezzel főleg az lesz a gond, hogy nem mindenki nézi eredeti nyelven a filmeket. Például én is elég ritkán nézem őket feliratosan.  ;)

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #62 Dátum: 2008. március 06. - 15:59:18 »
de akkor hogyan nézitek meg az új filmeket? Vártok fél évet míg berakják magyar mozikba vagy kiadják DVDn? Esetleg letöltések? (magyarul nagyon nehéz letölthetőket találni)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #63 Dátum: 2008. március 06. - 15:59:59 »
Az elso Jay es Nema Bob, ha jol emlekszem, a Shop Stop 2-bol.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #64 Dátum: 2008. március 06. - 16:21:44 »
de akkor hogyan nézitek meg az új filmeket? Vártok fél évet míg berakják magyar mozikba vagy kiadják DVDn? Esetleg letöltések?
Igen, én megszoktam várni azt a fél évet, annyit bőven kibírok. Főleg, hogy a bemutató után általában mindig elég kaki minőségben lehet letölteni a filmeket, amik szerintem így egyáltalán nem élvezhetőek, pláne ha pont a látvány az egyik főbb szempont abban a filmben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #65 Dátum: 2008. március 06. - 16:24:10 »
Tökéletesen egyetértek Sepivel, velem dettó.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #66 Dátum: 2008. március 06. - 16:35:12 »
Én nem várok, de nem az angol szöveget jegyzem meg, hanem a feliratot, ha meg is jegyzem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #67 Dátum: 2008. március 06. - 16:47:41 »
Én meg ahogy jön. Van, amit csak évek múlva, tv-ben vagy még ott se. Az angol vagy magyar többnyire nem számít, bár amilyen minőségű lett az átlag magyar szinkron az elmúlt jópár évben, inkább angolul nézem az újabb filmeket, ha tudom.
A második egyébként tényleg túl könnyű.

Ju

• Pókfej
« Válasz #68 Dátum: 2008. március 06. - 17:03:30 »
Én ha tehetem, eredeti nyelven nézek mindent. (kivéve a franciát, azt csak a Farkasok Szövetségében tudom elviselni ;)) Aztán, ha nem angolul van, akkor szerzek angol feliratot. Magyar felirattal csak akkor nézek filmet, ha tényleg nincs más.
Az meg nem minden filmre igaz, hogy nem lehet jó minőségűt letölteni... Én a Sweeney Todd-ból találtam DVD-ripet a premier előtt/után kicsivel, amit az újságíróknak és kritikusoknak adtak ki. ;)

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #69 Dátum: 2008. március 06. - 17:10:59 »
Ju-nak van igaza, eredeti mindig a legjobb, manapság úgyis nagyon rossz szinkronokat csinálnak magyarországon. Én is ha tehetem mindig eredetiben nézek, legyen az orosz, japán vagy francia, és igenis lehet jó minőséget találni ha keres az ember. Meg amúgy is Kaine meg Sep, nektek nincs problémátok az angollal, akkor miért vártok magyarra?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #70 Dátum: 2008. március 06. - 17:18:28 »
Megszokásból. Annyira azért egyik film sem hoz lázba, hogy ne tudjak rá várni. Persze kiváncsi vagyok rájuk, de úgy vagyok vele, hogy ráér. Meg gépen nem szeretek filmet nézni, a család többi része (főleg a barátnőm) nem szereti az angol nyelvű filmeket, így már csak kényszerűségből is várok vele. A gépen maximum inkább a sorozatokat szoktam megnézni. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #71 Dátum: 2008. március 06. - 23:59:35 »
Én is úgy vagyok vele, hogy ami látványos, azt mindeképpen moziban akarom látni először, ami pedig simán csak jó, azt a nagyképernyős tévén jó hanggal, fotelből, mint széken, monitoron, sima két kis hangszóróval. Teljesen más az élmény. És én még a magyar szinkronokat is bírom időnként.  :D Alap példa a Jóbarátok.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #72 Dátum: 2008. március 07. - 10:07:28 »
sajnos ha jóbarátokat elkezded angolban nyomni rájössz, hogy az a legjobb (DVDn megvan az összes és már irritál a magyar hang, mert nem ugyanazokat a poénokat adják vissza).
Amúgy már ha van egy újféle asztali DVD-tek az már tud avikat is nyomni feliratokkal, sőt ha olyan mint nekünk akkor USB is mehet bele.
De akkor hadjuk a témát, a lényeg, hogy Zozi tud mindent!

Ju

• Pókfej
« Válasz #73 Dátum: 2008. március 07. - 10:16:20 »
Alap példa a Jóbarátok.
Kevés dolog van, ami jobb magyarul. A Jóbarátokat csak egyszer próbáltam angolul nézni, na az gáz volt. :-\

Amúgy meg tényleg van olyan asztali dvd, ami le tud játszani avit, én is olyannal szoktam tv-n nézni letöltött dolgokat.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #74 Dátum: 2008. március 07. - 11:41:12 »
De akkor hadjuk a témát, a lényeg, hogy Zozi tud mindent!
Kiveve, hogy a masodik mi a franc lehet. :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #75 Dátum: 2008. március 07. - 12:52:49 »
Gladiátor, amikor Maximus leveszi a sisakját a császár előtt. Az összes trailerben benne volt anno ez a mondat, az egyik kifejezetten erre épített.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #76 Dátum: 2008. március 07. - 13:15:03 »
Akkor gaby tud mindent!
Az egész így van:
My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.
csak ha belerakom a rangját akkor már túl könnyű lett volna.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #77 Dátum: 2008. március 08. - 11:05:16 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #78 Dátum: 2008. március 08. - 21:54:36 »
Szerencsétlen Pókembert végül csak utolérte a sorsa: Vízember legyőzte.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #79 Dátum: 2008. március 08. - 23:27:45 »
What if: mi lett volna, ha a radioaktív pók annak idején Plastic-Mant csípte volna meg? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.