Szerző Téma: Képaláírások  (Megtekintve 137083 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Képaláírások
« Válasz #180 Dátum: 2009. július 30. - 21:06:40 »
Régi válasz jön: azóta sem jártam utána. Mostanában megcsappant az elhatározásom, illetve az hogy mindenképpen most szeretném megcsináltatni. Előbb utóbb biztosan megcsináltatom, de nem rohanok vele. :D
Persze az biztos, hogy az enyim nem lesz egy túl méretes minta.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #181 Dátum: 2009. július 30. - 21:13:11 »
Nah, akkor ne msok lépett elöre, "de lassan járj tovább.... " :hehe: szólj ha lesz valami ;) tetkó  :spidey:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #182 Dátum: 2009. július 30. - 22:06:52 »
én is így vagyok a tetkóval. szeretném, szeretném, de nem alakult ki bennem, hogy pontosan mit. Hülyeségeket semmiképp nem akarok magamra rakni, amit megbánnék néhány év múlva
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #183 Dátum: 2009. július 30. - 22:09:41 »
én is így vagyok a tetkóval. szeretném, szeretném, de nem alakult ki bennem, hogy pontosan mit. Hülyeségeket semmiképp nem akarok magamra rakni, amit megbánnék néhány év múlva

Én is így vagyok a tetoválással. Érdemes nézni a MiamiInk sorozatot ha érdekel a téma. Egy két vasutas akkora baromságokat varrat magár hogy már fáj.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #184 Dátum: 2009. július 30. - 22:48:10 »
A Miami Ink csapat háromnegyedének fingja sincs a művészet, de legalábbis a rajzolás legnagyobb részéről. Pont a múltkor láttam, hogy mondta az egyik tag, (valami ilyesmit): "A művészek elpazarolják az idejüket a művészeti iskolával". Utána pedig egy olyan kockát tetovált fel egy srácra, hogy azthittem hanyattesem a röhögéstől. Ugyan ez volt egy koponyával is. Persze jól néz ki, de iszonyat, mennyire hibás maga a rajz. A japán tetkó és a kopasz főnök munkái viszont szinte mindig kivétel nélkül jók, és nem olyan divatbaromságok, mint Kat-é, aki elhatározta, hogy ő bizony csak fekete fehéret tetovál, mert nem tud színeset, és kategorikosan kijelentette, hogy ha valaki nem ért valamihez, akkor azt csinálja, amihez ért, és a másik dolgot nem is érdemes gyakorolni. Ha én aztmondanám rajzórán, hogy Tanár Úr, nem tudok csendéletet rajzolni, kérek mást, kiröhögne a fél iskola.
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 30. - 23:00:45 írta Predash »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #185 Dátum: 2009. július 30. - 23:53:59 »
Részemről Ami ( a kopasz főnök) és Garner ( a magas vékony korelnök akinek mindig fáj a háta) munkáit szeretem.

Katnél én is azt vettem észre hogy nem mindig stimmel a tetko és a fénykép. (Ugye ő inkább arcképeket tetovál) Egy két vonással de mindig eltér többnyire, ok hogy az ember bőre nem sima minden szögből de akor is.

"A művészek elpazarolják az idejüket a művészeti iskolával" Ebben azért van egy kis igazság is.  :D  8)

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #186 Dátum: 2009. július 31. - 00:07:35 »
"A művészek elpazarolják az idejüket a művészeti iskolával" Ebben azért van egy kis igazság is.  :D  8)

Ezt azért kifejthetnéd. Mondjuk az OFF topicban. :D De tényleg.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #187 Dátum: 2009. július 31. - 09:02:15 »

Ez azért egy elég "érdekes" vélemény.  :o ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #188 Dátum: 2009. július 31. - 12:19:27 »
Biztos voltam benne hogy vki beleköt  :hehe:

Itt érdemes pl az autodidaktákra gondolni. Aki így kapásból beugrik például Jimi Hendrix, most képzeljük el hogy 28 éves koráig tanulgat gitározni és csak utána bukkan fel, a legszebb éveit dobta volna sutba.  :D

De pl a közgáz tanulmányokra is érdemes rávetíteni, ott tanulsz egy egyetemen vagy főiskolán 6 vagy 4 évet egy olyan tanártól aki már 10 éve tanít a főiskolán r-go 10 évvel le van maradva, mert nem dolgozik a szakmájában ( jó pár ilyen tanár flangál a felsőoktatásban ) Viszont amikor bekerülsz egy helyre akkor kell alkalmazkodnod az aktuális versenyhelyzethez, akkor volt értelme 4-6 évet seggelni ?

Kb ezekre gondoltam.

De a MiamiInk-s csapatot akkor is bírom  ;D Jó arcok.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #189 Dátum: 2009. július 31. - 19:17:32 »
Én tudom miket szeretnék, csak nem sietem el. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #190 Dátum: 2009. július 31. - 21:40:05 »
És mikre gondoltál ?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #191 Dátum: 2009. augusztus 01. - 14:28:08 »
Van ugyebár a Pókjel. Ez a képregényes oldalamat jelentené.

Szeretnék egy skorpiós mintát is, mivel az a kedvenc állatom, és ezen túl a természet iránti szeretetemet jelentené, valami ilyesmi felirattal.. természetesen csak kis mintákról lenne szó és lehetőleg teljesen más helyen.

Akkor szeretnék egy olyasmi valamit is, ami középen a monogrammomat tartalmazná, körülötte pedig a következő szavak lennének leírva latinul: hűség, őszinteség, becsület. Számomra talán ezek a legfontosabb emberi értékek, ezek jellemeznek kiválóan engem.

Még van vagy 2 dolog, de azon még gondolkozom. :) Az biztos, hogy ilyen nonfiguratív kriksz-krakszokat nem fogok magamra tetetni. Én nem azért akarok tetováltatni, mert cool, meg menő, meg mittomén, a tetoválás szerintem az önkifejezés egyik leghatásosabb formája. Csak olyan dolgokat fogok bevállalni, amik nekem sokat jelentenek, szimbolizálnak valamit és most úgy gondolom, hogy akármilyen idős is leszek, nem fog változni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #192 Dátum: 2009. augusztus 01. - 18:35:39 »
Én is így állok ehhez bár csak átfutott a fejemen a tetoválás.

Pókjel... hááát. Olyat biztos nem varratnék magamra de akkor már csináltass te is a mellkasodra egy olyat mint amilyet az a csávó a bőr alatti ruhával.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #193 Dátum: 2009. augusztus 02. - 04:30:20 »
ÁÁÁÁ nem. Az túl nagy. A pókjelet a mellkasomra terveztem, de semmi cicoma, egyszín fekete. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #194 Dátum: 2009. augusztus 02. - 06:17:10 »
Szerintem mindenkinek olyan valamit kell tetováltatni magára AMI emlékeszteti valami vagy valaki fontosra és később is ugyanazt jelenti majd neki.Én is szeretem a képregényeket , de semmi pénzért nem tetováltatnék pókembert , wolverint vagy valami más szuperhőst.Sokszor az egyszerűbb szebb.Láttam egy lányt akinek a gerincére római számokkal volt felírva a születési dátuma,Egy haverom ugyenezt vonalkóddal oldotta meg ,szerintem ezek ötletesek és szépek is .

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #195 Dátum: 2009. augusztus 02. - 08:57:18 »
A tetkó amit magadra varatsz,függ a személyiségedtöl és a világnézetetdöl is.Én TUTI varatni fogok magamra egy  :spidey: figurát 1 éven belül.Még nem döntöttem el hogy mely rajzolói korszakbol válasszak,vagy mterveztessek 1 tetováló müvésszel egyet.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #196 Dátum: 2009. augusztus 02. - 10:02:29 »
Komolyan egy pókembert ?Régen gyűjtöttem a TATTOO újságokat sok szép kép volt benne , de azért megnéznék egy 50-60 éves bácsit pókemberrel a kezén.

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 02. - 07:06:10

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 02. - 08:08:41

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 02. - 09:10:02

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 02. - 10:12:02
Na és a végére egy teljes őrület , igen ez is egy PÓKEMBER akar lenni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. augusztus 02. - 10:12:02 írta venom75 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #197 Dátum: 2009. augusztus 02. - 12:24:22 »
de azért megnéznék egy 50-60 éves bácsit pókemberrel a kezén.
Akkor addig még van 30 évem hogy teljesen hülyének  :stupid: nézenek :D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #198 Dátum: 2009. augusztus 02. - 13:41:45 »
Figurát én sem rakatnék magamra semmi pénzért. de ez a Pókjel nagyon király. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #199 Dátum: 2009. augusztus 02. - 20:20:33 »
Szerintem is király kép.